-
Bize pkk açılımını yaptıran ABD de El kaide açılımı yapsın bence... Afganistandaki militanlar newyorka gelsin, otobus üstünde newyorklulara el sallasın... Obama bunları affetsin... Vatandaş da ne güzel işte kan durdu desin...
Şuanda yeterki kan dursun diyerek bu yapılanları onaylayanların, ırak işgal edildiğinde Saddam heykelini devirip ABD li askerlere kucak açan ıraklılardan farkı yoktur bence... Sadece günü kurtarmak... Bu işin sonu ne olacak düşünüyorlar mı merak ediyorum...
Erdal Sarızeybek in şu uyarısı çok önemli;
[B]''Bugün ülkeyi yönetenler ortaya çıkıp da 'akan kanlar duracak' deyip bir açılıma doğru giderse, hepimizin oturup şunu düşünmesi gerekiyor. Acaba Türkiye gerçekten bir açılım yaptığında, PKK terör örgütü tarihten silinip gidecek mi? Yoksa şimdi alınan yanlış bir karar gelecekte çocuklarımızın daha çok kanının akmasına mı neden olacak? Bu soruyu hepimizin kendimize sorması gerekiyor.
Kimse ondan bahsetmiyor. Buradaki insanlar, ortaçağdan bu yana aşiretler halinde yaşıyorlar. Hepsinin bir ağası var. Kaçağın ağası var, terörün ağası var, toprağın ağası var. Demokrasilerde ağalık düzeni olur mu? Aşiret düzeni içinde insanların özgür iradesi olmaz ki. Doğudaki aşiret düzeni, insanların özgür iradesini elinden almaktadır. Yani, bu bölgede yaşayan insanlarımızın özgür iradeleri yok. Şimdi PKK terör örgütü, ağaların halk üzerindeki güç otoritesine ortak olmak istiyor. Mesele güç savaşıdır, halk çaresiz.''[/B]
-
Hükümet açılıyor PKK çatışıyor
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=211887[/url]
-
[quote=SEYYAH;158224]la şu sinyalci adam vardı.onun sistemine baktım.vay ki ne vay doğru mu acaba?
şaka bir yana valla inanılır gibi değil.14 ayda 150 küsur bin puan.hemen gözle hesapladım bu ayki sonuçları +7.500 puan civarı.eğer katakulli yoksa helal olsun.
ama boru değil 25.000 TL demek sanırım KDV dahil.kaç kişi verebilir ki bu parayı?
[/quote]
Ben pek itibar etmiyorum. Ayda 6.000 puan paranızı ikiye katlamanız demektir. Bu şekilde 600 TL ile girerseniz 15 ayda 10 trilyon paranız olur. Yani böyle bir sistemi gidip de web üzerinden kıytırık rakamlara satmanızsınız. Sistemini satan herkesin sisteminden şüphe ederim...
-
[B]Günaydın,
[U]21 Ekim Çarşamba [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[U]GBP Merkez Bankası Toplantı Tutanakları 11:30 Yüksek [/U]
GBP Sanayi Eğilimi Toplam Siparişler 13:00 Orta
[B]USD MBA İpotek Kredisi Başvurularu (16 Eki) 14:00 -%1,8 Düşük
USD DOE U.S. Ham Petrol Stokları 17:30 -- 334K Orta
USD Fed-Lacker'in Ekonomi Hakkındaki Konuşması 19:00 Yüksek
USD Fed Ekonomik Durum Değerlendirme Raporu 21:00 Yüksek [/B]
USD Fed-Rosengren'in Konuşması 23:30 Düşük
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
The Boeing Company (BA) -2.12$ (14:30 TSI)
Wells Fargo & Company (WFC) 0.36$ (15:00 TSI)
Morgan Stanley (MS)0.39$ (15:00 TSI)
eBay (EBAY) 0.37$ (Kapanış sonrası)
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
Hazine toplam 351 mn TL iç borç ödemesi gerçekleştirecek
[B]Bol Kazançlar..[/B]
-
Kilolu arkadaşlar spor yapmanız lazım hiç yemesenizde kilo alırsınız.Sabah 6 da kalkıyorum 8 kadar yürüyorum benim elemanla.:..::..:Yoksa yakında ayaklarınız bile kireçlenmeden hareket edemez,çorabınızı dahi hanıma giydirirsiniz.:):):)Daha çok şey diyecem ama moraliniz bozulmasın diye demiyom bakın heheheehe.:..::..:Ona göre...Şekere bir yakalandınızmı arkası gelir akşama kadar ekranda oturup kola içmek olmaz..
-
Bu arada, içimdeki Elliot'çuyu dizginleyemiyom bi türlü... Dün Dow'da seansın ilk kısmındaki düşüş klasik bir A dalgası, sonraki toparlanma da klasik bir B dalgası gibi göründü gözüme. Bugün seans açılışıyla birlikte C küsküsü gelmesi lazım, sonra da çıkış kaldığı yerden devam etmeli...
-
[QUOTE=enorton;158278]Ben de aldığım kiloları bir türlü veremedim... 1 yıldır 82-85 arasında gidip geliyorum... Askerden geldiğimde 75 falandım... Haftada 3-4 maç yapardım, diğer günler de mutlaka koşardım... Yazları memlekette hergün saatlerce yüzerdim... Şimdi hepsi bitti... Aslında vob yüzünden de değil hani, evlenince başka semte taşındım. Bütün arkadaşlarım falan eski mahallemde kaldı tabi, koptuk iyice... Aslında ailemle aram iyi olsa tekrar oraya taşınırım...[/QUOTE]
gel snowborda basla bu sezon :) bu kış forma girersin , bidahada kilo sorunun olmaz.. ramazan + yaz da etki ediyor 75-70 arası değişen bi grafigin olur.. istedigin kadar ye iç üstüne çıkmazsın :))
-
cümleten günaydın .. bol kazançlar ..
-
dün aksam mal kapısıyodu millet nooldu boyle bi geri çekilme var..
-
Değişen birşey yok sıkıcı bir gün olacak gene.
-
destek ve direnç verecek var mı arkadaşlar
-
[quote=ordi;158303]destek ve direnç verecek var mı arkadaşlar[/quote]
64350 destek 64650 drenç kısa vade için.