[quote=Astatin;158313]2 vakit uyar bana..ama 3 olmasın[/quote]
Ne vakti akşam vaktimi ,sabah vaktimi.:::::::::Vakitleri karıştırdınız.
Printable View
[quote=Astatin;158313]2 vakit uyar bana..ama 3 olmasın[/quote]
Ne vakti akşam vaktimi ,sabah vaktimi.:::::::::Vakitleri karıştırdınız.
full uzun .. short squeeze .. üvvvv .. .
Selçuklu patron,
Tüm topiklere eys atmışsın.. Ne iş, Hellimden talep ettiğim rating primine ortakmı olmaya çalışıyon...çok ayıbediyon patron...bu ayıbı anca bir tabelt pc temizler :) :)
ben çıkar..kısalarla bekleyeceğim...
[quote=Larossıan;158317]Ne vakti akşam vaktimi ,sabah vaktimi.:::::::::Vakitleri karıştırdınız.[/quote]
tavuk vakti...yani kuşluk vakti... hay**..650 ye tepmiş...
15 dklık sat verdi...20 de verse çok rahat olacağım..ekim ayında 20 daklık muhteşem çalışmış with no opt
[QUOTE=Astatin;158319]Selçuklu patron,
Tüm topiklere eys atmışsın.. Ne iş, Hellimden talep ettiğim rating primine ortakmı olmaya çalışıyon...çok ayıbediyon patron...bu ayıbı anca bir tabelt pc temizler :) :)[/QUOTE]
işlemcisi fraktalikse 50 tane yolla patron .. heheheh :D:D :D
[I]yapmayın arkadaşlar yav.
bu ülkede kaç bin kişinin daha ölmesi gerekiyor.
şimdi geriye dönüm " yav 12 eylül darbesine neden olan sağ sol çatışması diye bir şey yokmuş sadece bizi mal gibi kadndırmışlar" diyenler yarın da bugünler için aynısı söylecek.[/I]
Bu da değişik bir bakış açısı... Pkk terörünü 80 öncesi sağ sol çatışmasıyla aynı görüyor...
[quote=Larossıan;158291]Kilolu arkadaşlar spor yapmanız lazım hiç yemesenizde kilo alırsınız.Sabah 6 da kalkıyorum 8 kadar yürüyorum benim elemanla.:..::..:Yoksa yakında ayaklarınız bile kireçlenmeden hareket edemez,çorabınızı dahi hanıma giydirirsiniz.:):):)Daha çok şey diyecem ama moraliniz bozulmasın diye demiyom bakın heheheehe.:..::..:Ona göre...Şekere bir yakalandınızmı arkası gelir akşama kadar ekranda oturup kola içmek olmaz..[/quote]
deme abi,anladık biz onu :::
üvvv uzunları panikle 100 points karla bıraktım :D piuvv yapılmaz bu bana be bu nasıl bogalık.. buzagı bıle olmaz benden..
[QUOTE=Larossıan;158317]Ne vakti akşam vaktimi ,sabah vaktimi.:::::::::Vakitleri karıştırdınız.[/QUOTE]
Kuşluk, pardon tavuk vakti :::
YYLD...
65xxxx görmeden düşmez burası bence.. :(
dow dünkü verilere rağmen 10xxx'lerde bir süre daha kalacak gibi..
"İMKB yine rekor kırdı, uçacak, uzaya gidecek" haberleri haftasonu çıkarsa paraşütleri hazırlayın derim..
Bugün için spot açılınca netleşir, Dax açılınca da kesinleşir günlük vaziyet.. :D