-
[quote=Strategist;158348]Hay #$½££½$$½$!! :mad::mad::mad: Yine işyerindeyim, yine Matriks, FX2000 ne varsa çalışmıyo. Kaldık Java Matriks'e. Orda da DAX'ı sildiler, zaten Futures yok, hiçbişey göremiyom... Böyle de oynanmıyo ki kardeşim körüne... Sadece VOB grafiğine bakarak oynayıp da sistem kullanmadan kendi başına kazanabilen varsa şapka çıkarırım, elini sıkarım, bana da öğret derim....[/quote]
Matrikste sembol listesini sunucudan indirdikte sonra yeniden kapatıp açın eğer yine gelmezse hisse adı altında bir satıra DAX yazarsanız geliyor.
-
625 filat..çöküş badem oldu...200 puan 200 puandır **
-
[quote=MMO;158353]Matrikste sembol listesini sunucudan indirdikte sonra yeniden kapatıp açın eğer yine gelmezse hisse adı altında bir satıra DAX yazarsanız geliyor.[/quote]
Yok abi, Matriks proxy'ye takılıyo... Java Matriks çalışıyo bi tek. Orda da artık DAX bile yok. UKX var hiç olmazsa, onunla idare ediyorum, o da geç tepki veriyo ama onunla idare edicez artık...
-
[QUOTE=tırtıl;158351]EVET PATRON ÇILGINLIK MAKAS EKSİ COK PİS VERECEKLER COK PİSSSS.lelele.lelele[/QUOTE]
Valla ne zaman güniçinde makas eksiye geçse ardından alım çılgınlığı geldi :) Tabi son zamanlarda böyle...
-
[quote=Strategist;158355]Yok abi, Matriks proxy'ye takılıyo... Java Matriks çalışıyo bi tek. Orda da artık DAX bile yok. UKX var hiç olmazsa, onunla idare ediyorum, o da geç tepki veriyo ama onunla idare edicez artık...[/quote]
Yazdıklarımı Java matrikste yapıcaksın zaten bende onu kullanıyorum dün bendede gitti ama sonra dediğim şekilde hallettim şuan sorunsuz çalışıyor.
-
[quote=enorton;158356]Valla ne zaman güniçinde makas eksiye geçse ardından alım çılgınlığı geldi :) Tabi son zamanlarda böyle...[/quot bu çekirge kaç kez zıplayacak bakalım
-
[quote=MMO;158357]Yazdıklarımı Java matrikste yapıcaksın zaten bende onu kullanıyorum dün bendede gitti ama sonra dediğim şekilde hallettim şuan sorunsuz çalışıyor.[/quote]
Haklısın patron salaklık bende. Dediğini aynen yaptım şimdi DAX'ım geri geldi. Bugünkü kazançlarımı sana adıyorum. :..: Çok teşekkürler... :)))
-
dikkat ediyorum her sabah bu dax bizim düşüşümüzü engelliyor dax açılınca bi alım havası geliyor
-
wayy be 725 de kafada kaldı satışımız...way**..675 den çok az pilav şort
-
yön netleşti bence .. exxx olacak graflar tahminim. .. full kısa .. stop yazılı .. dolaşıp geleyim biraz .. şelalle .
-
[url]http://video.ak.facebook.com/video-ak-sf2p/v2685/26/25/1028240042398_49258.mp4[/url]
-
[QUOTE=Strategist;158348]Hay #$½££½$$½$!! :mad::mad::mad: Yine işyerindeyim, yine Matriks, FX2000 ne varsa çalışmıyo. Kaldık Java Matriks'e. Orda da DAX'ı sildiler, zaten Futures yok, hiçbişey göremiyom... Böyle de oynanmıyo ki kardeşim körüne... Sadece VOB grafiğine bakarak oynayıp da sistem kullanmadan kendi başına kazanabilen varsa şapka çıkarırım, elini sıkarım, bana da öğret derim....[/QUOTE]
ben varım aga onumde hıcbısey yok sadece vob fiyatını goruyorum :)) 1.5 aylık total deneme sonunda max 10 lotla işlem yapıyorum 5 kere 10 lot üstüne çıktım 5 işlemin zararı 5000 points civarı.. sonra cıkmadım bidaha.
22000 points karlı işlem 16000 points zararlı işlem, işlem sayımı bilmiyorum saymak lazım :D çok işlem var çookk :D ekranlara gecsem daha guzel olcak ama imkan yok sistemler evde kurulu..