650 den takviye..üwwwww...
Printable View
650 den takviye..üwwwww...
625 ide boyadım 2/5 şortum **
gız şort devam..amma kararsız kasım gibi endex..
[quote=QUEEN;158368]gız şort devam..amma kararsız kasım gibi endex..[/quote]
sen gündüzleri gelirmiydim gııııı
usaglar....
agam gene bi numoro peşinde....sinir sistemleri üzerinde ehtisas yapıyor....
[QUOTE=Astatin;158369]sen gündüzleri gelirmiydim gııııı[/QUOTE]
ben ne işler yapıyorum bilsen..yemek çamaşır bulaşık ütü..laptopla dolaşıyorm..buraya yazamıyorum..kusura bakmayın..sata geçti bazı cistemler...lelele
Dax'ın gözü toprağa bakiyi... Küskübar isterüük....
haftaya cuma bu vade bitiyor....bu boyle olunca...bu sükunetin ardından eyi bi oynaklık mümkün....bilumum vetan evlatları ekimde gıvrasmaya baslar yakında....
sinirleri alınmış olanlar ayakta kalır....benimkiler ise yıllar önce alındı....
65 300 de shortluyarak...basladıgım yeni furuşmamda 2400 puanını özgözleriniz önünde agamdan aldım...63 925 le short pozizyonumla....iki gündür dayak yiyiyorum....
her dayaktan sonra bundan 2000 puan aldıgımıda...gene bu forumda gördünüz...
yani...sözün özü....
agama meydan okuyorum....
50``lik ortalamaya takiliyoruz saatlik grafta. Hizlica asagiya kirmamiz lazim bunu, yoksa yatay devam:(
Su anda 64462 de
dün durduk oturduk yerde...kapanışa yakın garanda 6.25 ve 6.30 u cızdı....cızarkende öyle cızıyorki....sanki gerçekten para varmış gibi cızdı...
bugünde garana 6.20 de verip duruyor....ya o kerizzz ya biz keriziz...onu böyle garip işler yaptıgı üçün 2007 de biz batırmıştık...
demek ki ....keriz o....gene batacak...
700 üstünde kalamadı piyasa,hafif çaplı bi küskü gelecek gibi ?
[quote=YAVUZHAN;158377]700 üstünde kalamadı piyasa,hafif çaplı bi küskü gelecek gibi ?[/quote]
DAX dünden gelen desteğin tam üstünde. Ya deler geçer, ya çarpar çıkar... Ya da numaradan deler geri döner. Biz de aynen copy paste yaparız... Tam finans yorumcusu oldum yaw... Her ihtimali yazıyorum. Sonra biri tutunca bak ben demiştim diyecem.... :p