spot sanki direniyo patron jani ne dersin şimdiye garanma işcye vermeleri lazımdı sankim
Printable View
spot sanki direniyo patron jani ne dersin şimdiye garanma işcye vermeleri lazımdı sankim
No way...huge küskü on the road
şimdi...bu zırdeli....
kendisi gibi bi sürü zırdeliyi etrafına toplamış....hep beraber batalım diye...
ALIM ÇILGINLIGI POMPALIYORLAR....
bu agamın ecelinin geldigini gösteriyor....bu tv lere cıkan yorumcu usaglar...2007 de aynen böyleydi....tek dertleri var...bende bildim diyebilmek....ceplerine para filan girdigi yok...ŞAKŞAKÇILAR YANİ....
Günaydın...64.525'ten 1/2 SHORT...Kısa vadeli sistemler SAT'ta...Saatlik henüz SAT'a geçmedi...VOB'da destekler:64.400-64.200-64.000(Kritik destek...Altında satışlar hızlanabilir...)Dirençler:65.000-65.200-65.475...Bol kazançlar...
[QUOTE=tırtıl;158379]spot sanki direniyo patron jani ne dersin şimdiye garanma işcye vermeleri lazımdı sankim[/QUOTE]
Ağa dün akşama doğru büyük bi hata yaptı. spota 60 mily.gömdü. Dow terso yapınca planlar bozuldu sıkıntısı ordan.Bu gün dışardada havanın döneceği pek yok. Ağanın işi çok zor bu gün. Kendimi unuttum ağanın derdine düştüm. Yazık.
Anlaşldı siz bu işi beceremeyeceksiniz... Gazi Osman Paşa'yı geri çağırdık mecbur...Dur imzayıda halledeyim
DOLAYISIYLA...
delianlının harman oldugu yerdeyiz....
bi gurup sahte saksakcı delianlı agamın ardına takılmış....hey hey hey...ben bildim...ben bildim diye inlerken....
bi gurup delianlıda...bu garip durumdan para koparmak üçün...agamın karsısına dikilmiş durumda....
[QUOTE=parderi;158384]Ağa dün akşama doğru büyük bi hata yaptı. spota 60 mily.gömdü. Dow terso yapınca planlar bozuldu sıkıntısı ordan.Bu gün dışardada havanın döneceği pek yok. Ağanın işi çok zor bu gün. Kendimi unuttum ağanın derdine düştüm. Yazık.[/QUOTE]
Evet çok doğru tesbit...
Riiiillliiissssss dı biiiııırssssss...............(in eni keys, I kork from end of vade...doğrumu leem pambık..pörfek mi hala)
[quote=jani;158385]DOLAYISIYLA...
delianlının harman oldugu yerdeyiz....
bi gurup sahte saksakcı delianlı agamın ardına takılmış....hey hey hey...ben bildim...ben bildim diye inlerken....
bi gurup delianlıda...bu garip durumdan para koparmak üçün...agamın karsısına dikilmiş durumda....[/quote]
agam pohuu yiyecek...
cünki biliyorki....
bu şaksakcı delianlılardan ne köy olur nede kasaba...
[quote=parderi;158384]Ağa dün akşama doğru büyük bi hata yaptı. spota 60 mily.gömdü. Dow terso yapınca planlar bozuldu sıkıntısı ordan.Bu gün dışardada havanın döneceği pek yok. Ağanın işi çok zor bu gün. Kendimi unuttum ağanın derdine düştüm. Yazık.[/quote]
Teprik ederim tespit için..Ama hep derim Takas, Makas, PGÇ hepsi hikayedir...
saat 11 26...
50 871 deyiz...tamı tamına 860 trilyonluk yalancı işlem yapıldı...yaz cız...yaz cız...
rahmetli kastelli...
doldur bosalt ....doldur bosalt derdi....