kısa devam histem ve sistem satta ... şelale ..
Printable View
kısa devam histem ve sistem satta ... şelale ..
475 flat...150 daha
Gerçek niyetler ortaya çıkmaya başladı...
[url]http://www.ensonhaber.com/gundem/235877/osmanli-apoyu-pasa-yapardi.html[/url]
future konusuyla ilgilenen arkadaşlar az önce matrixi aradım ajanlarla görüştüm bu güne kadar futureların parasını ödemiyorlarmış ama şu an İstanbul da denetimdelermiş ve kaçak future kullananları tespit etmek için veri sağlayan kurumları ziyaret ediyorlarmış
sonuç bireysel kullanıcılardan aylık fdow için (12$ + %18 kdv) (fdax için 10€ +%18 kdv) yiğitler bunu görür dediler indirim kesinlikle söz konusu değilmiş hatta bireysel kullanıcılar kurumsallara göre çok daha ucuza bu verileri görebilirler dedi ajan Smith.
Ben çok ikna olmadığımı da kendilerine söyledim ama gücüm bu kadar
[quote=Astatin;158383]Anlaşldı siz bu işi beceremeyeceksiniz... Gazi Osman Paşa'yı geri çağırdık mecbur...Dur imzayıda halledeyim[/quote]
üwww osmanpaşada geldiğine göre taşlar yarılacak başta başa.ü[url]www.::::::[/url]
[quote=Larossıan;158395]üwww osmanpaşada geldiğine göre taşlar yarılacak başta başa.ü[URL="http://www.::::::"]www.::::::[/URL][/quote]
Osman Paşa 475 den flatledi- on-line real time önceki sayfada... no delay no fitting no opt no cry yes woman .komhatta yes women :)
nasıl bayık bi piyasa bu yaf...
flatim fekat, bence alış baskısı var..hatta bence alış baskısı süsü değil, gerçek alış baskısı..ama tabiki gerçek alış baskısı süsü verilmiş de olabilir:::
[QUOTE=Astatin;158398]flatim fekat, bence alış baskısı var..hatta bence alış baskısı süsü değil, gerçek alış baskısı[/QUOTE]
sen eyle san gayri :::
[quote=fXci;158399]sen eyle san gayri :::[/quote]
apdeyt ettim efiksci mesajı taamını oku...sana tablet PC lazımmı....lelele
600 den 1/5 lonkos (imzamı unutun)
[QUOTE=Astatin;158400]apdeyt ettim efiksci mesajı taamını oku...sana tablet PC lazımmı....lelele[/QUOTE]
benda tablet pc var gı tablet pc haricinde tabletin kralı wacom cıntıq lcd var :::