[quote=fXci;158402]benda tablet pc var gı tablet pc haricinde tabletin kralı wacom cıntıq lcd var :::[/quote]
O zaman sana sadece tablet verelim..PAMBIK satıyo...
Printable View
[quote=fXci;158402]benda tablet pc var gı tablet pc haricinde tabletin kralı wacom cıntıq lcd var :::[/quote]
O zaman sana sadece tablet verelim..PAMBIK satıyo...
pala savunma hatlarını iyi kurmuş
bu akbank yurtdışına tepki geldiğinde vermek üzere iki kadmeye vadeliden mal alıyo bunu hep yapıyo
[QUOTE=Astatin;158404]pala savunma hatlarını iyi kurmuş[/QUOTE]
didim saa tam tersi deyüü :::
[quote=ordi;158394]future konusuyla ilgilenen arkadaşlar az önce matrixi aradım ajanlarla görüştüm bu güne kadar futureların parasını ödemiyorlarmış ama şu an İstanbul da denetimdelermiş ve kaçak future kullananları tespit etmek için veri sağlayan kurumları ziyaret ediyorlarmış
sonuç bireysel kullanıcılardan aylık fdow için (12$ + %18 kdv) (fdax için 10€ +%18 kdv) yiğitler bunu görür dediler indirim kesinlikle söz konusu değilmiş hatta bireysel kullanıcılar kurumsallara göre çok daha ucuza bu verileri görebilirler dedi ajan Smith.
Ben çok ikna olmadığımı da kendilerine söyledim ama gücüm bu kadar[/quote]
Morpheus aşkına! Ne saçma iştir bu? Pala'nın parmağı vardır kesin bu işte. Yok FDOW'cular gelmiş İstanbul'a tek tek aracı kurum gezip FDOW kullananları tespit ediyorlar. Vay be....
Neyse, prensip olarak bişey ödemekten hoşlanmasam da 15$ falan çok da fazla değil. FDOW bana bunun çok daha fazlasını kazandırıyor. Şimdilik beleş olan FX2000 ile yola devam....
pala bizi diskoya götür
600 ve 625 den lonk takviye...2/5 oldum...pala bizşi diskoya götür
tutuyorlar yine namussuzlar DAX FDOW aşağıya geldi bizim PALA nın umrunda değil.
hadi yaww.tavan ol artık işimiz var gideceezzz
herifçioğlu 10 dakikada üç bin kontrat aldı
:D[quote=tırtıl;158412]herifçioğlu 10 dakikada üç bin kontrat aldı[/quote]
ayıbediyon tırtıl patron..ne o öyle herif merif..bizde varız patron alanlar içinde..tırtıl bizi diskoya götür:D
ama coşku eksik yaww..her an herşey olabilir
[QUOTE=Astatin;158396]Osman Paşa 475 den flatledi- on-line real time önceki sayfada... no delay no fitting no opt no cry yes woman .komhatta yes women :)[/QUOTE]
Bak apo bile paşa olmuş, bence sen vazgeç bu paşalıktan :)