750 üstüne atarsa 65 bine bi ziyaret daha olacak gibi ?
dengede piyasa,ya 64 ya 65.bakalım ?
Printable View
750 üstüne atarsa 65 bine bi ziyaret daha olacak gibi ?
dengede piyasa,ya 64 ya 65.bakalım ?
sabah dax 5840 idi bizim vadeli 64500 lerde geziniyodu hale bak :(((
[quote=Astatin;158413]:D
ayıbediyon tırtıl patron..ne o öyle herif merif..bizde varız patron alanlar içinde..tırtıl bizi diskoya götür:D
ama coşku eksik yaww..her an herşey olabilir[/quote]
asti patron yaşa varol sen aldıysan sen bizdensin ver deyince veririz disco burdan iyidir yaw valla gidelim :))
%5 çıkarız tahminim ... baskı live .. fraktals live .. short squeeze .. ralli ..
Dün akşam o kadar banka kağıdı aldılar, düşürürler mi piyasayı... Öğleden sonra yabancı piyasalar toparlar, bizimki de coşgu moduna geçer şimdi...
[quote=Strategist;158407]Morpheus aşkına! Ne saçma iştir bu? Pala'nın parmağı vardır kesin bu işte. Yok FDOW'cular gelmiş İstanbul'a tek tek aracı kurum gezip FDOW kullananları tespit ediyorlar. Vay be....
Neyse, prensip olarak bişey ödemekten hoşlanmasam da 15$ falan çok da fazla değil. FDOW bana bunun çok daha fazlasını kazandırıyor. Şimdilik beleş olan FX2000 ile yola devam....[/quote]
ajan Smith dedi ki FX2000 eğer ücretsiz(yasadışı şekilde imiş miş) veri sağlamaya devam eder ve hesapta Leon'u yakalamak için dolaşan tırtıllar yakalayamaz ise bizzati kendi ellerinle teslim edeceklermiş çünküm haksız rekabete neden oluyomuş muş. Dedim ki kendinizi haklı göstermek için daha neler yaparsınız siz hain köpenkler.dng
[quote=enorton;158414]Bak apo bile paşa olmuş, bence sen vazgeç bu paşalıktan :)[/quote]
Bodrum paşası he.:)Topçu yani..:..::..:
selçuklu patron longların yarıısnı 650 den boyadım....kaldım 1/5 long..onlarıda kapatmam lazım yemeğe gitcem üwwwww...
[quote=tırtıl;158412]herifçioğlu 10 dakikada üç bin kontrat aldı[/quote]
tanıyanınız bileniniz var mu bunu yoksam pala, küskü, pıcak vb. mi gerekli konuşturmak içün:..:
[QUOTE=Astatin;158422]selçuklu patron longların yarıısnı 650 den boyadım....kaldım 1/5 long..onlarıda kapatmam lazım yemeğe gitcem üwwwww...[/QUOTE]
ben saa demedimmi asteton :::
[QUOTE=Larossıan;158421]Bodrum paşası he.:)Topçu yani..:..::..:[/QUOTE]
Abi valla şaka gibi gülüyoruz ama bunu dillendirenler bu açılımın fikir babaları... Bence acil olarak erken seçime gitmeli memleket... Yoksa Kürt sorununu çözelim derken Türk sorunu yaratacaklar... Açılıma destek veren, sempati ile bakan bir çok insanı bile yaralamıştır dünki yaşananlar... Bunlar daha başlangıç...
Ben bile bu kadar öfkeliysem, 18-20 yaşında kanı kıpır kıpır akan gençler nasıldır tahmin edemiyorum... Bu işin sonu iç savaşa gider, korkum odur...
[quote=Strategist;158419]Dün akşam o kadar banka kağıdı aldılar, düşürürler mi piyasayı... Öğleden sonra yabancı piyasalar toparlar, bizimki de coşgu moduna geçer şimdi...[/quote]
bi açıklama getireyim bunu....
diyelimki sen yabancı kuruluşsun....kedi menkul degerlersin...
elinde acaip mal var...yabancı müşterierini bu piyasaya getirmişsin...ma istiyrar....
yazarsın satısa 5.30 a malını....cızarsın malı müşterin üçün....
bu müşterilerde bittimi...basarsın geene gecene....yıl 2007...bakınız görünüz....
bu DAGITIMDIR.....