şekil lsun usdytl 60 dk
Printable View
şekil lsun usdytl 60 dk
[QUOTE=Astatin;71702]oh oh oh..maşallah..herkes geyiğe sarmış..ama olmuyo böyle..burası vob topiği..geyik yapacak arkadaşlar lütfen ilgili topiğe gitsin:..::..::..:
bu DJ kazara bi toplayıp artı kapasın...:( görürüm beni ve bizi...:..::..:
nuhamura dönünce, forumu mersiyk ne hale getirmiş diyecek..catedral bile moderatör olsa anca bu kadar mındar edebilirdi bir forumu:)[/QUOTE]
:) şimdi mesajlarımız %75 vob %25 geyik içerirse sorun olmaz hemde keyifli vob yorumları okumuş olmazmıyız
.
Geyik serbest ama geyik içeren gonderide vob içerik %75 geyik içerik %25 olmalı.
çingene bohçası2
[quote=catedral;71704]Teocuummm...
Dow şanzımanı dağıttı Barboros Bulvarından kaptırdı gidiyo aşağıya...
Yazık olcak sana:) Gel balıkları ısmarla.. Ben sarı zeybek değil.. kara Efe içerim ona göre..[/quote]
çok heyecan yapıyorsun...
teo abi vedalaştınmı sp de ki longlarla ?
SPX SaPıX bir şekilde çöküyor...-2.40.... beter ol beter :) (pardon ben teo nun poz.la alaklı yazmadım bunu)
İçinize doğmus demek sayın Catedral,
11.dalgada alınacakların lıstesı elıme gectı,
obo sorumlusu catedral,
yardımcıları astatın, nunu, jerfın,
tetıkcı cırcır
garnıtur olarak da bır ıkı medya mensubu.
[QUOTE=Astatin;71706]şekil lsun usdytl 60 dk[/QUOTE]
senin çingene bohçan ne diyor astatin.. bu sefer 1.75 tuz-buz olur diyor mu:..:
gargara günlük
[QUOTE=teo;71709]çok heyecan yapıyorsun...[/QUOTE]
Sen vix e dua et... Yoksa bunu %5-6 eksi de kesmezdi..
gold xauusd hafta
Sen ne kıskanç şeysin Astatin...! ! !
bir kaç çamaşır ipi bağladım diye hemen çingene bohçalarını döktün ortaya.. Şimdi biri gelir baklaları atarsa ortaya şaşırmıyacağım:)
mersiyk tam 4 tane graif yapıştırdım..bu durumda 12 tane geyik mesajı hakkım doğdu..senin 75-25 oranına göre :) :) haberin ola
[QUOTE=Astatin;71715]gargara günlük[/QUOTE]
yani 2 lere falanmı gelicek garan yada 1.90 yani destegi
[quote=catedral;71718]Sen ne kıskanç şeysin Astatin...! ! !
bir kaç çamaşır ipi bağladım diye hemen çingene bohçalarını döktün ortaya.. Şimdi biri gelir baklaları atarsa ortaya şaşırmıyacağım:)[/quote]
yok kıskançlıkdan diil..mersiyk kota getirdiya geyik mesajlarına...oranı tututmaya çalışıyorum:..::..::..:
[quote=mersiyk;71720]yani 2 lere falanmı gelicek garan yada 1.90 yani destegi[/quote]
hangi vadede????? 2009 içinde bir yerde 30 endeks 23000 leri görürse gargara ne görür diye soruyu sana çevireyim:..:
[QUOTE=Astatin;71721]yok kıskançlıkdan diil..mersiyk kota getirdiya geyik mesajlarına...oranı tututmaya çalışıyorum:..::..::..:[/QUOTE]
benim gibi 3 tane kocaman kocaman atarsan boyuttan kazanırsın....
[COLOR="Wheat"]ssstttt mesiyk duymasın..[/COLOR]
sn moderatorumuz ltfen şu avatarı değiştirin her sayfayı açışta tekliyor kalbim..
[quote=jerfin;71713]senin çingene bohçan ne diyor astatin.. bu sefer 1.75 tuz-buz olur diyor mu:..:[/quote]
tuz kesim ama buzu bilemiyorum...seçim seçim seçim gevşeyen kamu maliyesi diyorum..yükske dolar diyorum...ama kendim oynamıyorum..
[quote=furkan;71724]sn moderatorumuz ltfen şu avatarı değiştirin her sayfayı açışta tekliyor kalbim..[/quote]
aaaahaaaaaaa.... 1 idik 2 olduk 3 olduk mu sorda gel fıkrasını bilir misin :)
[QUOTE=Astatin;71722]hangi vadede????? 2009 içinde bir yerde 30 endeks 23000 leri görürse gargara ne görür diye soruyu sana çevireyim:..:[/QUOTE]
yani vobda hexen babanın 3000 asası potans yeresinemi gelince gargara ne gorur diye soruyu tekrar sana cevireyim.dng
[QUOTE=Astatin;71726]aaaahaaaaaaa.... 1 idik 2 olduk 3 olduk mu sorda gel fıkrasını bilir misin :)[/QUOTE]
yok bilmem ama benim başım baglı ztn ondan rahat ol sen devam et :)
[quote=mersiyk;71727]yani vobda hexen babanın 3000 asası potans yeresinemi gelince gargara ne gorur diye soruyu tekrar sana cevireyim.dng[/quote]
[VOB(bugün kapanış)-VOB(hexen yeresi)]/VOB(bugün kapanış) oranını hesapla, ona X de... Gargaranın gideceği fiyat (1-X)*[gargara(bugün kapanış)] dır...ben de formülü sana çevireyim;)
[quote=furkan;71728]yok bilmem ama benim başım baglı ztn ondan rahat ol sen devam et :)[/quote]
ne o öyle başı bağlı falan.. ne yani benim hiç bir tarafım bağlı değil mi:..::..: la geyik bunlar geyik....mersiyk zati erkek...avatar rocco:..::..:
[QUOTE=Astatin;71729][VOB(bugün kapanış)-VOB(hexen yeresi)]/VOB(bugün kapanış) oranını hesapla, ona X de... Gargaranın gideceği fiyat (1-X)*[gargara(bugün kapanış)] dır...ben de formülü sana çevireyim;)[/QUOTE]
yani 1.90- 2.00 yeresi mi ? :p ee vade arada kaynadı t = ? soru sana ya da cevabını verebilecek birine dondu
[quote=mersiyk;71731]yani 1.90- 2.00 yeresi mi ? :p ee vade arada kaynadı t = ? soru sana ya da cevabını verebilecek birine dondu[/quote]
yere hexen yeresi...vade onun vadesi..:..::..: bak böyle daha doğal oldu avatar..bizden biri gibi... ne öyle fişın tvi formatı...furkan öylesini tercih ediyor gerçi..başı bağlı ama gözü bağlı değil nede olsa:..::..:
[QUOTE=Astatin;71730]ne o öyle başı bağlı falan.. ne yani benim hiç bir tarafım bağlı değil mi:..::..: la geyik bunlar geyik....mersiyk zati erkek...avatar rocco:..::..:[/QUOTE]
bilioyrum ben zaten kendimi sağlama almak için demiştim hahah
Jerfin...nerdesin..hadi şu mistik perileri getir de millet avatar görsün :)
[quote=okansak;71684]bu akşamdam şuphelerım var
astatın ne zaman bedua etse tersı çıkıyor
kısacılar bu akşşam yandı
benmı
dowda pıs uzunum[/quote]
okaaannn okaannnn..nerdesin fitne ficür...az kaldı dur kapanışa..çekeceğin var benden:..::..:
[QUOTE=Astatin;71734]Jerfin...nerdesin..hadi şu mistik perileri getir de millet avatar görsün :)[/QUOTE]
gelmez mistik periler artık, korkuttun onları..
bacak kafa üstüne :)
[quote=jerfin;71736]gelmez mistik periler artık, korkuttun onları..[/quote]
o zaman arada bişi gelsin..yani mistik perilerle, soğuk-sıcak su muslukları arasında bişiler olmalı.kom
[quote=Vob Trader;71737]bacak kafa üstüne :)[/quote]
o nedir ya:confused::confused::confused:.dng.dng
[QUOTE=Vob Trader;71737]bacak kafa üstüne :)[/QUOTE]
sende o bacağı nereye koyacağını şaşırdın:..:
[QUOTE=Astatin;71738]o zaman arada bişi gelsin..yani mistik perilerle, soğuk-sıcak su muslukları arasında bişiler olmalı.kom[/QUOTE]
sana da uğraşacak konu çıksın dimi.kom
dur şimdi ben atın bacağını filin burnuna koymakla meşgulüm:..:
Geyigi bolmek gibi olmasin ama bu grafik de benden olsun, Gartley 222 olustu ve ilerliyor, yarin icin beklenti sabah acilista %50 fiboya carpmasi.
Ilgilenenler icin geliyor:
[URL]http://www.harmonictiming.com/free_articles/gartleyarticle.html[/URL]
[URL]http://www.traderslog.com/gartley-222.htm[/URL]
Bu da vob30, ekledigim resim ufak cikiyor isteyen olursa buyugu de bu:
[IMG]http://img248.imageshack.us/img248/4750/x30yvade1mt6.png[/IMG]
[QUOTE=jerfin;71741]sana da uğraşacak konu çıksın dimi.kom
dur şimdi ben atın bacağını filin burnuna koymakla meşgulüm:..:[/QUOTE]
3 ds max mi kullanıyorsunuz bunun için :..:
[QUOTE=furkan;71695]8424 hadi aslanlarım :)[/QUOTE]
ilk tepkiyi verdi buradan ama kiricaklar bence bugece
[quote=gacırt;71743][COLOR=red]3 ds max[/COLOR] mi kullanıyorsunuz bunun için :..:[/quote]
parlevufrens?:cool:
[QUOTE=furkan;71744]ilk tepkiyi verdi buradan ama kiricaklar bence bugece[/QUOTE]
22.40 gibi otomatik trading sistemleri calismaya basliyor, son 7 dakika, bakalim sistemler ne diyor :)))