[QUOTE=selçuklu;158495]dedin patron ben şahidim .. heeh[/QUOTE]
vallah 64300 yeresi kırılırsa burayı 63600 yeresine kadar kismeler tutamaz abi emme 64300 yeresi kırılmazsa aynen yukarı :::
Printable View
[QUOTE=selçuklu;158495]dedin patron ben şahidim .. heeh[/QUOTE]
vallah 64300 yeresi kırılırsa burayı 63600 yeresine kadar kismeler tutamaz abi emme 64300 yeresi kırılmazsa aynen yukarı :::
Ben taşınalı nerdeyse 3 yıl olacak ve 3 yıldır asfaltsız bir sokak vardı burada... Toprak çakıl dolu olan bu sokağı geçen hafta belediye asfaltladı... Bugün iş makinaları sokağı kazıyor .dng
Not: Yarışmadaki tahminim kendi pozisyonumu hedge etme amaçlıdır.. 10 kontrat ödül olmasa tahminim 60xxx olacaktı ama, kazara şorttan kaybedersek Janiden 10 kontratla hedge etmiş olalım..üstelik sıfır maliyetli pozisyon..Jani, şakaya gelemem alırım 10 kontratını ona göre :)
[quote=ttcetinkaya;158496]SN Larossıan kocaoğlan sata geçti mi? teşekkürler[/quote]
5 lik satta 15 longda daha.
[quote=selçuklu;158500]martoniki patron bizim ralli projeksyon exxx oldu gibi .. hayırlısı artık .. :o[/quote]
67000'in fotoğrafını çekip 66600'den kapatırız inşallah.. hayırlı uğurlu olsın şimdiden.. gelin canlar bir olalım, ekim'de uzalaşalım.. heheheee.. :D
aşşa düşşer gibi yapıp ta alttaaan apparkatı mı koycak bize galiba ... üwww:::((
bugün kapanış tahminim 63.675....
kayıtlara geçsin...yatırım tavsiyesi değildir.......
ben bugunku hedef pıvanımı aldım gayri savol PELAM flatos fitos
PAMBIK, is there any missing issue for downtrnd....?
Dax cuma günü biz kapanırkenki seviyeleine geldi ama biz cuma kapanışına göre 1000 puan yukardayız...
tepe yuvarlak geleceği parlak .. heehehhe:D:D:D
ARkadaşlar az önce gelen bir istihbaratı açıklıyorum.... PAMBIK fenafillah bir sistem bulmuş, 8 aydır en kötü kazanırdığı 5000 puan/ay....ortalama 9000/ay....8 ayda 72000 kazandırmış..şu an YKY ye sistemi satmaya çalışıyo..haberiniz olsun...kırlaşmış vahşi