-
[quote=enorton;158531]100.000 /12= Ayda 8333 puan ediyor :) Valla öyle bir sistem bulduysan boşuna başka şeyler arama... Benim gözüm öyle yükseklerde de değil, ayda 3000 puan yeter... 15 kontrattan ayda 4500 TL yapar [B]bankada şube müdürü maaşı kadar[/B]... :D Gül gibi geçinip giderim valla...[/quote]
sorana da banka şb. müdürüyüm dersin.inanmazlarsa banka hesabında aylık gelirini gösterirsin ::::::::::::
-
[quote=enorton;158521]Benim her ay 3000 puan hedefim var... Eylül zarardaydım, ekim kafa kafaya gibi ee oldu şimdiden 6000 puan açık... Kasımda en az 10bin almalıyım ki hedefim tutsun :([/quote]
benim hareket tarzımda senin gibi ama sonuçlarımızda benziyor yoksam gel güç birliği yapalım derdim ama ben senden sen benden kötüyüz getiri puanı açısından Enorton ne yapsak gayri bilmiyorum ki:confused:
-
ah ülen zistem .............teknik hareketlernen buyuttugum potfoyumu diplere gönderdin....
şindi dirilişim yine tekniknen oluyo ..........ah ülen bidaha zistem olayına girenin ben ....
-
Seyyah, bu batık bankalar bizim shortları kendilerine basamak yapıp çıkıyorlar.
-
[quote=fXci;158539]ah ülen zistem .............teknik hareketlernen buyuttugum potfoyumu diplere gönderdin....
şindi dirilişim yine tekniknen oluyo ..........ah ülen bidaha zistem olayına girenin ben ....[/quote]
Teknik=HAY
Sistem=HUY
:..: Haydan gelen huya gider efiksçi
-
-
Anaaaa...... Boing 1.6 milyar $ zarar açıkladı....
-
Jani nin dediği gibi stresten adamı öldürür bu piyasa histem ve sistem eror verdi kardeşler ekrana mı bakıyom yoksam o mu bana bakıyo bilemivob
-
[quote=ordi;158544]Jani nin dediği gibi stresten adamı öldürür bu piyasa histem ve sistem eror verdi kardeşler ekrana mı bakıyom yoksam o mu bana bakıyo bilemivob[/quote]
PALA BROTHER IS WATCHING YOU ......
Yaw bi aralar ne güzldi, biri BOFA derdi endeks 1000 puan düşerdi, birisi WACHOVIA derdi 1000 puan daha...kimse bir şey demezse, la bu sessizlik hayra alamet değil derdi yine 1000 puan düşerdi..trend beyle bir şey ols gerek.kom
-
[QUOTE=ordi;158538]benim hareket tarzımda senin gibi ama sonuçlarımızda benziyor yoksam gel güç birliği yapalım derdim ama ben senden sen benden kötüyüz getiri puanı açısından Enorton ne yapsak gayri bilmiyorum ki:confused:[/QUOTE]
Valla geçecek bu günler, en geç bir ay sonra, olmadı 2 ay sonra, olmadı 3 aya garanti :)
-
[quote=Astatin;158545]PALA BROTHER IS WATCHING YOU ......
Yaw bi aralar ne güzldi, biri BOFA derdi endeks 1000 puan düşerdi, birisi WACHOVIA derdi 1000 puan daha...kimse bir şey demezse, la bu sessizlik hayra alamet değil derdi yine 1000 puan düşerdi..trend beyle bir şey ols gerek.kom[/quote]
he yaw salak salak sigorta şirketleri vardı.neydi onlar adlarını unuttum.hergün battı batcak haberleriyle 1000/2000 düşerdik
-
Osman paşama hitaben.....
[URL="http://video.google.com/videosearch?hl=tr&q=osman+pa%C5%9Fa+mar%C5%9F%C4%B1&um=1&ie=UTF-8&ei=kfreSuLjKZzLjAfXuaSlBg&sa=X&oi=video_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CBcQqwQwAA"]http://video.google.com/videosearch?hl=tr&q=osman+pa%C5%9Fa+mar%C5%9F%C4%B1&um=1&ie=UTF-8&ei=kfreSuLjKZzLjAfXuaSlBg&sa=X&oi=video_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CBcQqwQwAA[/URL]#