-
[quote=mde;71742]Geyigi bolmek gibi olmasin ama bu grafik de benden olsun, Gartley 222 olustu ve ilerliyor, yarin icin beklenti sabah acilista %50 fiboya carpmasi.
Ilgilenenler icin geliyor:
[URL]http://www.harmonictiming.com/free_articles/gartleyarticle.html[/URL]
[URL]http://www.traderslog.com/gartley-222.htm[/URL]
Bu da vob30, ekledigim resim ufak cikiyor isteyen olursa buyugu de bu:
[IMG]http://img248.imageshack.us/img248/4750/x30yvade1mt6.png[/IMG][/quote]
dur şimdii.henüz bay sazanın gurt taburları - planetary harmonics* ile meşgulum...gartley kardeşle daha snra inşallah..yalnız catedralin ingilizce zayıf...kötü bişi diyosa bu b-gartley sen açık açık de catedrale...;)
-
[QUOTE=Astatin;71745]parlevufrens?:cool:[/QUOTE]
sende anlama bi dur..:..: yok o kadar ağır programlara gerek yok gacırt.. kendi doğal ortamlarında oluşan formasyonlar işte:..:
-
[quote=jerfin;71748]sende anlama bi dur..:..: yok o kadar ağır programlara gerek yok gacırt.. kendi doğal ortamlarında oluşan formasyonlar işte:..:[/quote]
ya jerfin bak ayıp ediyorsun ha..bak millet birbirine balık sarı zeybek falan ısmarlıyo...sen de tık yok..ömrümü çürüttün, çenemi bitirdin, yetmiyo avatrlarınla yıprattın... hiç demiyorsunki katıl kurt al sana telafi yemeği.. (mümkünse lüfer ızgara ve fener güveç alayım...önce güveç..sonra lüfer balık)
not: 3d yi anladıkda, s i ve maxı anlamadık..velakin bir paket program olsa gerek..inşallah öyledir yani..yoksa max falan tehlikeli kelimeler yani
-
[QUOTE=Astatin;71747]dur şimdii.henüz bay sazanın gurt taburları - planetary harmonics* ile meşgulum...gartley kardeşle daha snra inşallah..yalnız catedralin ingilizce zayıf...kötü bişi diyosa bu b-gartley sen açık açık de catedrale...;)[/QUOTE]
Yok kotu bi sey demiyor, su durumda short iyidir diyor bir tek.
-
geyiklerrrrrrr ote topigeeeee+.
dua edin ben degilim moderator.boks.
-
[quote=nunu;71751]geyiklerrrrrrr ote topigeeeee+.
dua edin ben degilim moderator.boks.[/quote]
yok oyle..mersiyk altın oran koydu..1 vob mesajı yazanın 3 geyik mesaj hakkı var
-
[QUOTE=mde;71742]Geyigi bolmek gibi olmasin ama bu grafik de benden olsun, Gartley 222 olustu ve ilerliyor, yarin icin beklenti sabah acilista %50 fiboya carpmasi.
[/QUOTE]
Sayın mde
En sevdiğim formasyonlardan biridir.. :eek: Açılışta 32.500 ler tamam.. Ama gartley oluştuğunda çok sert düşüşler olur.. %50 fibo da Durucak mı sizce?
-
[QUOTE=Astatin;71749]ya jerfin bak ayıp ediyorsun ha..bak millet birbirine balık sarı zeybek falan ısmarlıyo...sen de tık yok..ömrümü çürüttün, çenemi bitirdin, yetmiyo avatrlarınla yıprattın... hiç demiyorsunki katıl kurt al sana telafi yemeği.. (mümkünse lüfer ızgara ve fener güveç alayım...önce güveç..sonra lüfer balık)
not: 3d yi anladıkda, s i ve maxı anlamadık..velakin bir paket program olsa gerek..inşallah öyledir yani..yoksa max falan tehlikeli kelimeler yani[/QUOTE]
sana ben pikidap güveç, astatin oturtma yapsam olmaz mı:..:
ben sana harmandalı ısmarlayayım.. bir taraftan bir tarafa dönüş hızı 10 dk sürüyor:..:
-
açlş
[QUOTE=catedral;71753]Sayın mde
En sevdiğim formasyonlardan biridir.. :eek: Açılışta 32.500 ler tamam.. Ama gartley oluştuğunda çok sert düşüşler olur.. %50 fibo da Durucak mı sizce?[/QUOTE]
Bence 32.500 ünde altına gelir..
-
[QUOTE=Astatin;71747]dur şimdii.henüz bay sazanın gurt taburları - planetary harmonics* ile meşgulum...gartley kardeşle daha snra inşallah..yalnız catedralin ingilizce zayıf...kötü bişi diyosa bu b-gartley sen açık açık de catedrale...;)[/QUOTE]
Sen daha bu kelebeği bilmiyomusun???
-
[quote=catedral;71756]Sen daha bu kelebeği bilmiyomusun???[/quote]
profil resmime bak:..::..:
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;71755]Bence 32.500 ünde altına gelir..[/QUOTE]
Long arkadaşlara şok etkisi yapmasın ama... sağ kanat boyundan önce durmaz.. 70.7 ye geliyo..abowwww
-
[QUOTE=Astatin;71757]profil resmime bak:..::..:[/QUOTE]
Biliyosun mu yani? Güzelmiş.brv
-
[QUOTE=Astatin;71752]yok oyle..mersiyk altın oran koydu..1 vob mesajı yazanın 3 geyik mesaj hakkı var[/QUOTE]
4 vob mesajına 1 geyik mesajı hakkı doguyor o yanlış bilgilendirmeyelim lütfen :rolleyes:
-
[QUOTE=catedral;71758]Long arkadaşlara şok etkisi yapmasın ama... sağ kanat boyundan önce durmaz.. 70.7 ye geliyo..abowwww[/QUOTE]
Sn catedral yarin icin beklentim biraz asagiya sarkip (32.200 civarlarina) 33.150'yi denemesi ama tabii ki yon hala asagi. Yarinki strateji eger ekran basinda olabilirsem shortlarin 3'te birini 32.200'de kapayip, 33.000-33.150 arasindan tekrar acmak.
-
[quote=mersiyk;71760]4 vob mesajına 1 geyik mesajı hakkı doguyor o yanlış bilgilendirmeyelim lütfen :rolleyes:[/quote]
25/75 = 1/3 .dng.dng.dng
-
Dolar FXte pek hevesli değil o kadar yükseleceğini sanmıyorum buralardan kesinlikle alınmaz :) Hatta dowdaki düşüşe rağmen halen 1.593, normalde 1.620 olması gerekirdi demek ki işi bitmiş :D
-
[QUOTE=Astatin;71762]25/75 = 1/3 .dng.dng.dng[/QUOTE]
hızlı yazınca oyle olmus geri baktım .kom degistirelim 4 vob mesajı 1 geyik hakkı artık boyle astatincim bu arada banada geyik yaptırıyorsun .dng
-
bak, shakira senin için harmandalı oynuyor astatincim:)
[url]www.izlesene.com/video/komik_videolar-shakira-harmandal/126417[/url]
-
[quote=mersiyk;71764]hızlı yazınca oyle olmus geri baktım .kom degistirelim 4 vob mesajı 1 geyik hakkı artık boyle astatincim bu arada banada geyik yaptırıyorsun .dng[/quote]
ve hiç vob mesajın yok daha...seni nohamuraya ispiyon edecemm...geyik olunmaz doğulur:..::..:
ps: çatla sen çatla!!!!!!
-
[quote=jerfin;71765]bak, shakira senin için harmandalı oynuyor astatincim:)
[URL="http://www.izlesene.com/video/komik_videolar-shakira-harmandal/126417"]www.izlesene.com/video/komik_videolar-shakira-harmandal/126417[/URL][/quote]
ııhhh..ilgilenmiyorum...beni avatarlardki derin mesajlar ve gizem çekiyor...videoyla mideoyla canlısıyla işim olmaz!!!!!.kom.kom.kom
-
[QUOTE=mde;71761]Sn catedral yarin icin beklentim biraz asagiya sarkip (32.200 civarlarina) 33.150'yi denemesi ama tabii ki yon hala asagi. Yarinki strateji eger ekran basinda olabilirsem shortlarin 3'te birini 32.200'de kapayip, 33.000-33.150 arasindan tekrar acmak.[/QUOTE]
Sayın mde
şimdi.. obo nun hedefi vadelide 32.500 ler.. spotun ise obo hedefi 31.500 lerde.. İkisi hedef arasında korelasyon kaybı oluşmuştu.. Daha büyük bir formasyon olmalıydı.. Sizin bu koyduğunuz kelebek şimdi eksiği tamamladı benim için..
Elinize sağlık..
-
sayın mde
şimdi farkediyorum.. 15 dakikalıkta imiş.. daha üst periyotta yokmu? :..:
-
[QUOTE=catedral;71769]sayın mde
şimdi farkediyorum.. 15 dakikalıkta imiş.. daha üst periyotta yokmu? :..:[/QUOTE]
heryerde obo görmekte mbm'yi aratmıyosun cati... bak, şapkanda da obo var:..:
-
tlf
[QUOTE=hexa;71763]avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın. [/QUOTE]
[B]Ben anlamadım. Bilg. başında olmayanlar için demişsin.. Nereye haber veriyor ? Telefonla mı arıyor : )
[/B]
-
yaa arkadaslar bu sankodan komısyon oranı daha az veren hangı kurum var.ben gedık yatırım tophane ıle çalışıyorum. kontrat bası 800 kurusa.sistemide iyi tulay dıye bır kızcagız var o yapıyo ama bu 800 de cok dımıı yaaaa
-
Hayır sadece sinyal veriyor bilgisayardan duyuyorsun, fakat yazılımlardan anlarsan ve kodlarını buup değiştirebilirsen cepten de aratırsın fax da göndertirsin :D
-
[quote=cansalk;71772]yaa arkadaslar bu sankodan komısyon oranı daha az veren hangı kurum var.ben gedık yatırım tophane ıle çalışıyorum. kontrat bası 800 kurusa.sistemide iyi tulay dıye bır kızcagız var o yapıyo ama bu 800 de cok dımıı yaaaa[/quote]
Tülay napıyo anlamadım ben?
Terminal veriyorlar mı?
Günde 100 kere tülay peşinde mi koşcaz
Teşekkürler.
-
var bunların bır termınalıı foreks ın sagladıgı ekran fena degıl aynı ekranda yurtdısı verıler falanda var. tulay denen kız orda dealer ıyı bırı ama bu kontrat bası 800 kurus cok degılmıı agır geliyo valla bu oran
-
[quote=cansalk;71775]var bunların bır termınalıı foreks ın sagladıgı ekran fena degıl aynı ekranda yurtdısı verıler falanda var. tulay denen kız orda dealer ıyı bırı ama [SIZE=3]bu kontrat bası 800 kurus[/SIZE] cok degılmıı agır geliyo valla bu oran[/quote]
800 kuruş mu 8 lira demektir bu kontrat başı
-
[QUOTE=catedral;71768]Sayın mde
şimdi.. obo nun hedefi vadelide 32.500 ler.. spotun ise obo hedefi 31.500 lerde.. İkisi hedef arasında korelasyon kaybı oluşmuştu.. Daha büyük bir formasyon olmalıydı.. Sizin bu koyduğunuz kelebek şimdi eksiği tamamladı benim için..
Elinize sağlık..[/QUOTE]
ne demek, gule gule kullanin :)
[QUOTE=catedral;71769]sayın mde
şimdi farkediyorum.. 15 dakikalıkta imiş.. daha üst periyotta yokmu? :..:[/QUOTE]
valla simdilik yok ama yakin bir zamanda olabilir :)
simdi dusundum de sanirim temmuz tepesinden de borsa ikinci dibi yapip dondukten sonraki hedefleri belirlemek icin gartley ya da butterfly cizilebilir, zaten o formasyon tamamlandiktan sonra asil cokus gelecek bence.
-
bilanco geldimi kacırdımmı ?
-
[QUOTE=cansalk;71772]yaa arkadaslar bu sankodan komısyon oranı daha az veren hangı kurum var.ben gedık yatırım tophane ıle çalışıyorum. kontrat bası 800 kurusa.sistemide iyi tulay dıye bır kızcagız var o yapıyo ama bu 800 de cok dımıı yaaaa[/QUOTE]
Yanlış anlamadıysam yada yanlış yazmadıysanız kontrat başı 800 kuruş yani 8 lira ödüyorsunuz.Sankoda 100 kuruş yani 1 lira ödersiniz 70-80 kuruş alanlar olduğunu duydum(hacme göre). Kontrat başı 800 kuruş ve tülay!
-
[QUOTE=furkan;71778]bilanco geldimi kacırdımmı ?[/QUOTE]
Bilanco felaket geldi, Bloomberg'ten:
"The fourth-quarter net loss of $1.19 billion, or $1.49 a share, compares with net income of $632 million, or 75 cents, a year earlier, New York-based Alcoa said today in a statement. Excluding some items, the loss was 28 cents a share. The average estimate in a Bloomberg survey of 14 analysts was for a per-share loss of 5 cents. Sales fell 19 percent to $5.69 billion."
Bu analistler nasil varliklar ki %460 hata yapiyorlar anlamiyorum. Beklenti hisse basina 5 sent kayip, bazi degerleri duserek gerceklesen zarar 28 cent.
-
[quote=cansalk;71782]ya evet işte ole 80 kurus verıyorum ama bana dedıklerı bunu daha asagı ya cekemıyolarmıs yok derınlıklı ekran ucterı varmısta kurtarmıyomusss.bu 80 kurus tulay olee dedıııı valla benı yemıs olmasın bu tulay[/quote]
Komisyon iyi bence derinlik için hacim istiyorlarmı
-
[QUOTE=mde;71781]Bilanco felaket geldi, Bloomberg'ten:
"The fourth-quarter net loss of $1.19 billion, or $1.49 a share, compares with net income of $632 million, or 75 cents, a year earlier, New York-based Alcoa said today in a statement. Excluding some items, the loss was 28 cents a share. The average estimate in a Bloomberg survey of 14 analysts was for a per-share loss of 5 cents. Sales fell 19 percent to $5.69 billion."
Bu analistler nasil varliklar ki %460 hata yapiyorlar anlamiyorum. Beklenti hisse basina 5 sent kayip, bazi degerleri duserek gerceklesen zarar 28 cent.[/QUOTE]
etkilememiş gibi futureları ?
-
[QUOTE=mde;71777]ne demek, gule gule kullanin :)
valla simdilik yok ama yakin bir zamanda olabilir :)
simdi dusundum de sanirim temmuz tepesinden de borsa ikinci dibi yapip dondukten sonraki hedefleri belirlemek icin gartley ya da butterfly cizilebilir, zaten o formasyon tamamlandiktan sonra asil cokus gelecek bence.[/QUOTE]
Sizi forumda daha sık görmek isteriz sayın mde:)
sevgiyle
-
bence bırsey olmazz bak gor yarın future lar yukarı acar hadı bas topa devam kısalrı acılısta kapandık kapandık yoksa tedavı baslarr bunlarda
-
bırde bu derınlıklı ekranlarda matrıks te vob devamlı gecıkmelı geliyor aynı andan bu gedık vob foreksı kullanıyorum o daha hızlı.yanı bu vob foreks ekranı matrıksten daha mı ıyı onu anlamadım gayet basıt bır program ama.var bi iş
-
[quote=CIRCIR;71783]Komisyon iyi bence derinlik için hacim istiyorlarmı[/quote]
hacım falan yok patron bıraz israr et ordakı kıza hemen verıyolar derınlıkli ekranı komısyon benım 80 kurus ama sana ne yaparlar bılemem.ara konus kardes kurumuu malum rekabet ortamıı.80 kurus ve derınlıklı ekran.orana da iyi diyosan bu kurumları yamultmak lazım.bunca sene bızden cok para kazandılar.sıra ky de.gedık yatırım tophane subede tulayy onu bull uyandırmaa haa