-
Chp/elekdag:''protokoller, ulusal cıkarlarımız acısından cıddı sakıncalar tasıyor''
''bayrak bır mılletın serefıdır. Baska bır ulkede oynanan maca turk
bayrakları sokulmasa, bız buna nasıl bır tepkı gosterırdık? Cumhurbaskanı gul
erıvan'dakı maca gıttıgınde, trıbunlerde protestocular yukarı karabag bayragını
sallıyordu. Ona ıtıraz etmek hatırınıza gelmedı. Ama, azerbaycan bayragının stada
alınmasını engelledınız. Yasak kararının, ermenıstan'ın fıfa'ya muracaatı
sonucunda alındıgı ıddıası mazeret degıldır. Yasak kararını ılk alan hukumettır.
Ermenıstan;ın aklına bu ısı sokan turk hukumetıdır. Kardeslerımızın duygularını
bu kadar ıncıtmemızın sebebı nedır? Kıme yaranmak ıstıyoruz? Bursa'da yapılan
uygulama ne kadar yanlıssa, baku'nun kurtulusu ugruna sehıt olan turk
askerlerının kabırlerı uzerınde dalgalanan turk bayraklarının sehıtlıkten
kaldırılması da o denlı yanlıstır.''
-aa-
-
[QUOTE=ordi;158593]boğa yı mı? arenadan çıkarsak yoksam ayu yu mu? ininden karar veremedik sizce kim çıksın vobdaşlar[/QUOTE]
Tavuk varsa tavuk gönder önce :::
-
haguan patron koymuş bu grafı önemli graf ..
[QUOTE=haguan;158449]XU100 Grafikteki kırmızı bölgeye geçerse düşüş akımı başlayabilir.
Kırmızı bölge için xu100 ün 50000 seviyesinin altında işlem görmesi gerekiyor.
Grafikteki kırmızı kesik çizgili yükselen trend desteğini gördüyseniz kırmızı bölge düşüş akımı için bu trend desteğininde kırılması gerekiyor.
Yukarıdaki şartlar oluşmazsa xu100 de düşüş akımından bahsetmek için biraz daha beklemek mantıklı olur.
İlgili grafik aşağıda.
[IMG]http://i37.tinypic.com/ab2kgj.png[/IMG][/QUOTE]
-
[quote=enorton;158588]Anlaşılan daha geçenler de her üniversite mezunu iş bulacak diye bir kaide yok diyen sn başbakan, her pkk lı ya iş vermeye karar vermiş... Demekki üniversite mezunlarının pkklılar kadar değeri yok... O zaman ileride iyi bir iş sahibi olmak için üniveristeye gitmek yerine dağa çıkmak daha mantıklı (!)[/quote]
Askerliğini 94-95 yıllarında Tunceli'de yapmış biri olarak şunu söyleyebilirim, bu terörü askeri yöntemler ile bitiremezler. Ben bu kadarını söyleyeyim siz gerisini anlayın. Merak ediyorsanız 93-95 yıllarında Tunceli'de neler olmuş bir araştırın ama pek bir şey bulamazsınız, devletin yıllık terör olaylarını veren rakamlar vardır, orada ancak satır aralarında şehitleri görürsünüz ya da bir iki forumda kulaktan dolma yanlış bilgilerde...
-
kurban bayramı aralığın tam başında olsa gerek...[B]kasımın son haftasında [/B]resmen boğa katliamı bekliyorum..anlayacağınız..kurbanlık boğa kalmıyacak...:o:)
-
[QUOTE=enorton;158588]Anlaşılan daha geçenler de her üniversite mezunu iş bulacak diye bir kaide yok diyen sn başbakan, her pkk lı ya iş vermeye karar vermiş... Demekki üniversite mezunlarının pkklılar kadar değeri yok... O zaman ileride iyi bir iş sahibi olmak için üniveristeye gitmek yerine dağa çıkmak daha mantıklı (!)[/QUOTE]
Levent kırca bir kaç hafta önce onun skecii ypamıştı. üniversite mezunu oğlunu terörist gibi giydirmiş itirafname ezberkleten bir vatnadaşı canlandırıyordu.
-
[quote=enorton;158599]Tavuk varsa tavuk gönder önce :::[/quote]
senin şu tavuklar amma işe yarar şeylermiş yaw piyasaya salsak senin çiftlikten iki-üç tavuk görelim bakalım boğa mı önce dürtecek yoksam ayu mu :..:
-
[quote=ordi;158598]Chp/elekdag:''protokoller, ulusal cıkarlarımız acısından cıddı sakıncalar tasıyor''
''bayrak bır mılletın serefıdır. Baska bır ulkede oynanan maca turk
bayrakları sokulmasa, bız buna nasıl bır tepkı gosterırdık? Cumhurbaskanı gul
erıvan'dakı maca gıttıgınde, trıbunlerde protestocular yukarı karabag bayragını
sallıyordu. Ona ıtıraz etmek hatırınıza gelmedı. Ama, azerbaycan bayragının stada
alınmasını engelledınız. Yasak kararının, ermenıstan'ın fıfa'ya muracaatı
sonucunda alındıgı ıddıası mazeret degıldır. Yasak kararını ılk alan hukumettır.
Ermenıstan;ın aklına bu ısı sokan turk hukumetıdır. Kardeslerımızın duygularını
bu kadar ıncıtmemızın sebebı nedır? Kıme yaranmak ıstıyoruz? Bursa'da yapılan
uygulama ne kadar yanlıssa, baku'nun kurtulusu ugruna sehıt olan turk
askerlerının kabırlerı uzerınde dalgalanan turk bayraklarının sehıtlıkten
kaldırılması da o denlı yanlıstır.''
-aa-[/quote]
[QUOTE=NostraOptima;3649747]abi ermenistan maçında bayrak diyorlar ama fifa yasakladı polis topladı bursada yer gök azerbeycan bayrağıydı ya gözümle görmesem neyse. ben gittim oraya maça.[/QUOTE].boks.
-
[URL]http://www.internetajans.com/default.asp?NID=83668[/URL]
"Türkiye'de işler biraz daha güzel olacak"
[URL]http://www.internetajans.com/default.asp?NID=83669[/URL]
Yorumsuz..
-
bunda aynı grafın 30 endeksteki hali ..
projeksyon belli .. -20.000 hedefi var grafın var heheehhe :D:D:D
[URL=http://img137.imageshack.us/i/adsznd.jpg/][IMG]http://img137.imageshack.us/img137/2859/adsznd.jpg[/IMG][/URL]
-
[QUOTE=aslan;158601][B]Askerliğini 94-95 yıllarında Tunceli'de yapmış biri olarak şunu söyleyebilirim, bu terörü askeri yöntemler ile bitiremezler.[/B] Ben bu kadarını söyleyeyim siz gerisini anlayın. Merak ediyorsanız 93-95 yıllarında Tunceli'de neler olmuş bir araştırın ama pek bir şey bulamazsınız, devletin yıllık terör olaylarını veren rakamlar vardır, orada ancak satır aralarında şehitleri görürsünüz ya da bir iki forumda kulaktan dolma yanlış bilgilerde...[/QUOTE]
Terörün sadece askeri yöntemlerle bitirilemeyeceğini artık sokaktaki vatandaş da biliyor... Siz benim günlerdir dışa vurduğum isyanımdan bu sonucu mu çıkardınız? Benim isyanım yaşananlaradır... Yoksa daha önce burada onlarca kez belirttiğim gibi terörden beslenen, bundan çıkar sağlayan devlet içersinde de görevli bir çok kişi ve kurum vardır... Bu sorun 20 yıldır devam ediyor ve ilerleme kaydedemedik ama ben çözüm yöntemine karşıyım... Çözüme değil!!!
Terör askeri yöntemlerle çözülemez deyip, askeri yöntemleri de bir yana bırakıp teröre teslim olmak mı çözümdür... Benim isyanım buna...
-
[QUOTE=aslan;158601]Askerliğini 94-95 yıllarında Tunceli'de yapmış biri olarak şunu söyleyebilirim, bu terörü askeri yöntemler ile bitiremezler. Ben bu kadarını söyleyeyim siz gerisini anlayın. Merak ediyorsanız 93-95 yıllarında Tunceli'de neler olmuş bir araştırın ama pek bir şey bulamazsınız, devletin yıllık terör olaylarını veren rakamlar vardır, orada ancak satır aralarında şehitleri görürsünüz ya da bir iki forumda kulaktan dolma yanlış bilgilerde...[/QUOTE]
benimde çok diyeceğim varda..
boş ver