ü[url]www....mokok[/url] **....2/5 şortlara bir okadar 65000 den takviye...herro merro
Printable View
ü[url]www....mokok[/url] **....2/5 şortlara bir okadar 65000 den takviye...herro merro
[quote=martoniki;158630]teprik ediorum seni enorton patron.. iyi görmüşsün.. .brv .brv .brv[/quote]
bende longum ama 750 den :..:
sabah 64500 den gelen sat sinyali iş yapmadı,dışarı çıkınca 300 altına sarkmayıda değerlendiremedik hoş ekran başında olsada müdahele etmezdik..
Ulan bi tek bizim pala değil ki, gün boyu dax fdow da dansöz gibi oynadı...
[QUOTE=fXci;158624]kapanısa kadar 65100 e giderse ordan cortingale yatarım geceye sindiden uyarayım gayri hedef kar pıvanım 65100 yeresinden 300 pıvan aşavısı ordanda fıyarım arkedeş.. yoksam geceye flat girerim gayri
bıçavım bilenik avımı bekleyorum..[/QUOTE]
65100 cort
istop .. oynamıyom a* . .
saka mı bunlar arkadas nasıl bı mantık bu yaf.. ulan ınadım ınat 66000 gosterırsenız kapatacam bu shortları ..
Valla bugün bile bile lades olduk, sisteme uyacağız diye... Son zamanlarda ne zaman gün içersinde eksi makas olsa alım çılgınlığı yaşanıyor... Bir kez daha yaşadık bunu...
[QUOTE=Astatin;158634]ü[url]www....mokok[/url] **....2/5 şortlara bir okadar 65000 den takviye...herro merro[/QUOTE]
yiyecekler bizi astii:confused:
[quote=Kennym;158639]saka mı bunlar arkadas nasıl bı mantık bu yaf.. ulan ınadım ınat 66000 gosterırsenız kapatacam bu shortları ..[/quote]
inat ederek palayı değil kendini cezalandırırsın dostum..
tabi herkesin trade ediş tarzı kendine ama sistemlerinle ters düşme bence,halen satıştalarsa sorun yok..
[QUOTE=enorton;158640]Valla bugün bile bile lades olduk, sisteme uyacağız diye... Son zamanlarda ne zaman gün içersinde eksi makas olsa alım çılgınlığı yaşanıyor... Bir kez daha yaşadık bunu...[/QUOTE]
hocam alsak bu sefer zırt dibini buldururlardı .. adamlar gun ıcınde beklıyo ne tarafa yıgılma varsa tersı oluyo ıste acık ve net.. shortlamasa mıllet yemınle 2000 puan duserdı bugun.. denetım yok nasılsa kafalarına gore zırt yukarı zırt assa 5 dk larını almıyo nasılsa.. yoksa alım cılgınlıgı satım cılgınlıgı fılan hıkaye...
[quote=enorton;158640]Valla bugün bile bile lades olduk, sisteme uyacağız diye... Son zamanlarda ne zaman gün içersinde eksi makas olsa alım çılgınlığı yaşanıyor... Bir kez daha yaşadık bunu...[/quote]
evet ama bezdirme sürecini o kadar uzatıyorlarki % 80 imiz pes ediyor sonunda..
futbolda alex borsada pala başkada kuş tanımam :::
Şu an yeni bir sistem yapıyorum su ana kadarki getirisi baya iyi.
1 kaldıraçla 1 temmuzdan bu yana % 83 biraz evvel saat 16/15 de 64550 den al verdi daha yeni olduğu için pek güvenemiyorum deneyip görecez ben uydum.Bakalım sonu ne olacak diğerleri gibi çöpemi gidecek yoksa kalacak mı.