bende istop ************ *********...+500 den -400 e döndük...hay **..
sistemi ve palayı teprik ederken kendimi kınıyorum **
Printable View
bende istop ************ *********...+500 den -400 e döndük...hay **..
sistemi ve palayı teprik ederken kendimi kınıyorum **
oldu olacak yeni tepeyle bitirin günüde bişeye benzesin..
güniçi beklemelerinin acısını son saate sıkıştırıyorlar her zaman olduğu gibi..
[quote=Kennym;158639]saka mı bunlar arkadas nasıl bı mantık bu yaf.. ulan ınadım ınat 66000 gosterırsenız kapatacam bu shortları ..[/quote]
dalga ile savaşılmaz olayı akışına bırak bence karşı koymak sermayeyi eritmektir
:):):)
Geceye aynen cort yatar ben ::: eee sen kaşındın pelam gayri tabi seans sonu daha gelmedi emme busekılde oyle gozukuyore
[QUOTE=Kennym;158643]hocam alsak bu sefer zırt dibini buldururlardı .. adamlar gun ıcınde beklıyo ne tarafa yıgılma varsa tersı oluyo ıste acık ve net.. shortlamasa mıllet yemınle 2000 puan duserdı bugun.. denetım yok nasılsa kafalarına gore zırt yukarı zırt assa 5 dk larını almıyo nasılsa.. yoksa alım cılgınlıgı satım cılgınlıgı fılan hıkaye...[/QUOTE]
Yok aslında biraz sakince düşününce dün akşam kapanıştan belliydi ama dün gece yurtdışı yamuk yapınca biraz ertelediler operasyonu... Gün boyu süründürdüler...
Bu arada boz ayı isimli arkadaşımızın geçilemez dediği noktalara geldik... Bakalım nolcak... Sistem AL da ben geceye long...
[quote=sovalye;158649]:):):)[/quote]
yorum yok diyosun :..:
[QUOTE=sovalye;158649]:):):)[/QUOTE]
Tamam abi anladık :D
175 ort ... kısa tekrardan .. geceyede kısa . a* .. şelale .. dow çöker tahminim.
[QUOTE=YAVUZHAN;158652]yorum yok diyosun :..:[/QUOTE]
O gündemle ilgili yorumlarda bulunacak yakında... Daha doğrusu ben bekliyorum... :)
[quote=enorton;158653]Tamam abi anladık :D[/quote]
YYLD YADA YYSD gibi kısaltmaların yerini gülücükler alıyor yavaş yavaş :)))
çok pratik bir forum oldu burası,zaten butik bir havası vardı :cool:
Etmeyin eylemeyin ağalar daha çökümez bu dow...Hedef belirlemiş 10372