slmlr bugün işdeyim günlük takaslarada bakamadım pek efg almıs ama ykb ve garanti karsılamıs bu hafta önemli bilançolar gelmeye devam edecek bakalım
Printable View
slmlr bugün işdeyim günlük takaslarada bakamadım pek efg almıs ama ykb ve garanti karsılamıs bu hafta önemli bilançolar gelmeye devam edecek bakalım
Yeni üyeniz hayırlı olsun:) bırakın bu işleri siz kimsiniz yeniler halleder :)
ne oluyor yaf, bir geldim dumur oldum:)
ben hemen mudahale ediyorum cansalk kufur olmadı şimdi ilk siftahı sende yapıyorum
[QUOTE=nunu;71799]ne oluyor yaf, bir geldim dumur oldum:)[/QUOTE]
Ne diyosun sen kankii. Ben sana ne zamandır gel diyorum:..:
Kusura bakmayın arkadaşlar bende sazan gibi atladım adama bende reklam yapıyomuş gibi oldum.
[QUOTE=catedral;71786]Sizi forumda daha sık görmek isteriz sayın mde:)
sevgiyle[/QUOTE]
Zamanim oldukca ben de burada bulunmak isterim sn catedral. Icim isindi buraya, analizlerin cesitliligi ve geyigin kalitesi cok hosuma gitti.
[QUOTE=CIRCIR;71803]Kusura bakmayın arkadaşlar bende sazan gibi atladım adama bende reklam yapıyomuş gibi oldum.[/QUOTE]
Lütfen bundan sonra sazan gibi atlamayalım... Kayabalığı gibi atlayalım..
Sazan nicki kullanılmakta.dng
haberler bildiginiz gibi berbat. alcoa'nin bilancosu cok kotu geldi, citi-morgan anlasmasi zaten iyi degildi, yarin da parekende satislar verisi var. alcoa gibi beklenmedik sektorler de kotu bilanco aciklayinca iyi olmuyor tabi.
[QUOTE=mersiyk;71800]ben hemen mudahale ediyorum cansalk kufur olmadı şimdi ilk siftahı sende yapıyorum[/QUOTE]
teşekkür ederiz sayın mersiyk +.
[B]Reklam konusuna gelince birşeye değinmek istiyorum .
Bu sitenin masraflarını diğer sitelerimizden elde edilen reklam gelirleriyle karşılıyoruz. Dikkat ettiyseniz elimizden geldiğince reklamsız yayın yapmaya çalışıyoruz bu durum boyle devam edicek ve inşallah forum da tertemiz reklamsız sayfalarla yayınımızı sürdürücez.[/B]
[QUOTE=HeLLiM;71807]teşekkür ederiz sayın mersiyk +.
[B]Reklam konusuna gelince birşeye değinmek istiyorum .
Bu sitenin masraflarını diğer sitelerimizden elde edilen reklam gelirleriyle karşılıyoruz. Dikkat ettiyseniz elimizden geldiğince reklamsız yayın yapmaya çalışıyoruz bu durum boyle devam edicek ve inşallah forum da tertemiz reklamsız sayfalarla yayınımızı sürdürücez.[/B][/QUOTE]
diğer site hangisi orda reklamlara tıklayalım da buraya katkı olsun
Futureler artıya döndü neden olaki çekik gözlüleremi hazırlık yapıyolar acaba?
[QUOTE=Vob Trader;71808]diğer site hangisi orda reklamlara tıklayalım da buraya katkı olsun[/QUOTE]
Buna hiç gerek yok teşekkür ederiz.
[B]
Bu arada yukarıdaki flash bannerda yeni yatırımcılara uyarı amaçlı yazılmasını istediğiniz cümleler varsa aşağıdaki topiğe yazabilirsiniz[/B]
[url]http://www.voborsa.com/forum/kisa-cumlelerle-etkili-uyarilar-t5186.html?p=71810#post71810[/url]
Selam Arkadaşlar, ah işler vah işler. Büyük israile bakmaya devam.
Önce kısa vade,
Perşembe olacağını düşündüğüm ancak piyasa sır vermez oyun oynar düşüncesi gerçekleşti ve kısa vadeli tepeyi oyuncular bir gün öne çekti çarşambaya aldı, normaldi aslında, bir gün sonrada yapabilirlerdi o da normaldi. (aslında bunun önemi yok bir gün sonra yine her zaman terse dönülmelidir).
Beklenen düşüş günü 7-10 gün arası olacağından yani bu hafta düşüş haftasıdır önceden belirlendiği üzere. Yani önümüzdeki hafta dow için güzel bir long pozisyon alınılabiliecektir.
Orta vade,
74xx den gelen rallinin düzeltmesi içindeyiz, düzeltme (kar satışları) bitince rallinin içine geri döneceğiz, dikkat henüz düzeltme bitmedi.
Uzun vade,
Düzeltme bittikten sonra olacak olan rallide 9600 üstü haftalık kapanış olmadan eğilimim hep aşağı kalacaktır.
9000-9600 arası karasız ve işlemsiz bölge olmalıdır.
İki ihtimal vardır.
Daha önce oluşan 4 resesyon senaryosunda ayı rallisi ardına gelen daha felaket çöküş sadece 1929 krizinde olmuştur. Diğerlerinde kalınan yerden yükseliş olmuştur. ya yine bunu yapacağız.
Her ne kadar içinde bulunduğumuz 1974 krizine benzesede bunun yanıltıcı olabileceği hesaplanmalı ve borsaların 1929 krizinden daha çok düşebileceği senaryosu da olasılıktır. ya da bunu yapacağız.
Şimdilik kafamda bunlar için direk ihtimaller var ama söylemek istemiyorum.
Çünkü bunun önemi yok.
Çünkü uzun vade hareketin içinde değiliz şu an. Tabii ki içindeyizde, uzun vade içindeki orta vade içindeki kısa vade hareketin içindeyiz.
yani kısaca B yükseliş içindeyiz. (onunda düzeltmesi içindeyiz).
9088 şubat 18 e kadar geçilecektir. (bu düzeltme geçen çarşamba itibariyla 7-10 gün arası bitince)
Sonra ise C düşüş. (bunun içindeki hareketler için henüz erken.)
Sevgiler.
Lucy Lui : -%4.36 (Nikeyi nalları dikeyi)
Ping Pong :%0.49
Sittiret Zamanları : %1.42
Bir yahoo tarzı yorum yaparsak:Asian stocks tumble as DJI falls on economic worries.
Hımmmm.dün gece ben çıktıktan sonra bir film dönmüş forumda ama kaçırmışız ...hımmm.. neyse şahit birisi bi özet geçer bana herhalde..
[quote=CIRCIR;71803]Kusura bakmayın arkadaşlar bende sazan gibi atladım adama bende reklam yapıyomuş gibi oldum.[/quote]
"Sazan gibi atlamak" sadece Sazan'a mahsustur ve Sazan bir ticari markadır. (Bakınız : TradeMark) Dolayısıyla, hipopotam gibi yada balık gibi atladım diyebilirsiniz. Ancak Sazan'ı kullanamazsınız. Sizi Tenzih ederim. :..:
Herkese günaydın... Açılış tahmini olan var mı? 32800 diyorum...
gunaydın herkese bol kazanclar..bugun 32000-32200 arasını gorelim kısalarla vedalaşıcam heralde
[QUOTE=enorton;71820]Herkese günaydın... Açılış tahmini olan var mı? 32800 diyorum...[/QUOTE]
tebrik ederim tam isabet..
[QUOTE=furkan;71822]tebrik ederim tam isabet..[/QUOTE]
Teşekkürler, attım tuttu :..:
Star Ana Haber Bülteni'nde Costner'ın gelişi ile ilgili haberi sunan Uğur Dündar, haberin sonunda ise günün yorumunu yaptı. İşte o yorum:
"Kevin Costner gibi ünlüler bizim gibi gelişmekte olan ülkelerde kral da olurlar, en kral da..."
.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv
[URL="http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=En_guzel_yorum_Dundardan&tarih=13.01.2009&Newsid=218040&Categoryid=8"]http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=En_guzel_yorum_Dundardan&tarih=13.01.2009&Newsid=218040&Categoryid=8[/URL]
[QUOTE=selçuklu;71636]son poz kısalarla giriyorum geceye ..33850 maliyet short .. .boks. .kom catedrealde short zati .. o icabına bakar akşam dowun .. hehehe[/QUOTE]
short devam ... 5-15-60-günlük sistemler satta .. .brv .brv
32675 gördü en düşük. yukarı dönecek gibi gözüküyor mu ? Dow future fena artıda.
Benim kafa sistemim bugünlük düşüş bu kadar olur diyor.
Short devam...
spot30 normal endeks destegi 32900. tutunmazsa 31800 . arada tutunacak bi dalı bile yok ; :)
[QUOTE=catedral;71827]Short devam...[/QUOTE]
Ölmek var dönmek yok mu :D
[QUOTE=BORSACIOZGUR;71828]spot30 normal endeks destegi 32900. tutunmazsa 31800 . arada tutunacak bi dalı bile yok ; :)[/QUOTE]
Hocam geçen haftalarda verdiğin iheva tüyosunun arkasında mısın hala? Tavan tavan gidecek dedin 0,65 ten 0,58 e düştü %10 dan fazla zarar var...
[QUOTE=enorton;71830]Hocam geçen haftalarda verdiğin iheva tüyosunun arkasında mısın hala? Tavan tavan gidecek dedin 0,65 ten 0,58 e düştü %10 dan fazla zarar var...[/QUOTE]
evet arkasındayım. ama isim vermedim ben ima ettim.
zirveden bu yana yüzde 585 değer kaybettiği için çok pis kağıt topluyorlar. grafiğine bak. bi de takasına..... bi kaç haftaya kalmaz patlatırlar. ama öyle birkaç tavanla durmaz diye düşünüyoruz. yüzde 10 bişiy degil.. beko-grund gibi olur.. en az yüzde 60-65
yeter daa :) hergün bo ve dd olmaz. bünye bu boru deil:)
[QUOTE=Vob Trader;71832]yeter daa :) hergün bo ve dd olmaz. bünye bu boru deil:)[/QUOTE]
Bugün de mi?.dng
gerek spotta gerekse vadelide hacim bayağı azaldı.bişey ifade eder mi göreceğiz.
[QUOTE=SEYYAH;71834]gerek spotta gerekse vadelide hacim bayağı azaldı.bişey ifade eder mi göreceğiz.[/QUOTE]
bana alıcıların olmadığını ifade eder:)
yurtdışı biraz kıpraşsa biz uçacak gibi duruyoruz sanki...[B]bence[/B]
[QUOTE=SEYYAH;71834]gerek spotta gerekse vadelide hacim bayağı azaldı.bişey ifade eder mi göreceğiz.[/QUOTE]
Topikte de hacim yok
[quote=jerfin;71835]bana alıcıların olmadığını ifade eder:)[/quote]
alıcının olmadığı yerde satıcıda olmaz :p
[QUOTE=BORSACIOZGUR;71828]spot30 normal endeks destegi 32900. tutunmazsa 31800 . arada tutunacak bi dalı bile yok ; :)[/QUOTE]
31.800 e gidiyoruz bu durumda. Öyle demek istediniz dimi? Bu konuda son kararınız mı?
:..::..::..:
[QUOTE=Vob Trader;71832]yeter daa :) hergün bo ve dd olmaz. bünye bu boru deil:)[/QUOTE]
gene mü dünkü gibi sert düşüş :(
doları da tutabilene aşkolsun. bi verir gibi yapıyolar huoop yukarı. sendikasyon ödemeleri yaklaşıyor ondan mı ne ? yoksa artık hedge fonlar felan da bitti.
[QUOTE=SEYYAH;71838]alıcının olmadığı yerde satıcıda olmaz :p[/QUOTE]
kendileri bilirler.. versinler garan'ı 2.10 alıcı olayım:rolleyes: :)