-
[quote=traderx;158683]sn sazan sistemlerinizi daha önce ilgiyle izlemiştim ama bir eleştirim olacak size değil bu e.w. denen olaya, bence 1 düşecek 2 çıkacak 3 düşecek falan hep aynı kalıpların olacağını iddia eden, nerde başlayacağı bilinemiyor nerde biteceği bilinemiyor hiç rasyonel olmayan, hatta (orta ve uzun vadede para kazandıramayacığını düşünerek)bu piayasalar için hurafe diyebileceğimiz bir angaryadan kafa karışıklığından başka bi şey değildir bu e.w., eleştirim şahsınıza değil bu e.w. denen mantıksızlığadır tekrar hatırlatayım , burdan para kazanmanın en güzel yolu fuzuli olan herşeyi çıkartmaktır benim en son kalan fuzuliyetim forumlara bakmaktı ondanda büyük ölçüde kurtuldum sayılır hayırlı akşamlar bol kazançlar.[/quote]
Yorum çok abuk olmuş.
Mozkan'ınkilere bir dereceye kadar saygım var. Çok detaylı incelemiş, çalışmadığına kanaat getirmiş. İki üç makale, 1 kitap okuyup bu yorumu yaptıysanız, bu bağlamda abuk. Bunu 22+ yıldır bilfiil trade yapan, 15+ yıldır EW uygulayan bir kişiye yapmanız extra abuk.
Üzgünüm ciddiye almıyorum.
-
Sisteme Uy !
[COLOR=Olive][COLOR=Black][SIZE=3][B]Bugünkü başarının ana mimarlarından 15 dk.lık 2. sistemim.. :cool:
Mevcut sisteminize ilave olarak kontrol amaçlı kullanabilirsiniz.. ;)[/B][/SIZE]
[U][B]
Barların formülleri [/B][/U][B][U](EA)[/U]..[/B] Dün öğlenki yatay şıkışmadan sonra bugün [B]16:15[/B]'e kadar [B]SAT[/B]'taymış..
[/COLOR][U][B]AL:[/B][/U][/COLOR]
Cross(MACD(26,12,9),MACDTrigger(26,12,9))
[COLOR=Red][U][B]SAT:[/B][/U][/COLOR]
Cross(MACDTrigger(26,12,9),MACD(26,12,9))
[U][B]Sembollerin formülleri.. [/B][/U]Sabah 09:30'dan beri hep [B]AL[/B] vermiş..
[COLOR=Olive][U][B]A:[/B][/U][/COLOR]
Cross(WillR(15),-75)
[COLOR=Red][U][B]S:[/B][/U][/COLOR]
Cross(-25,WillR(15))
[IMG]http://img59.imageshack.us/img59/3974/screenhunter001.jpg[/IMG]
-
[quote=sazan;158698]Yorum çok abuk olmuş.
Mozkan'ınkilere bir dereceye kadar saygım var. Çok detaylı incelemiş, çalışmadığına kanaat getirmiş. İki üç makale, 1 kitap okuyup bu yorumu yaptıysanız, bu bağlamda abuk. Bunu 22+ yıldır bilfiil trade yapan, 15+ yıldır EW uygulayan bir kişiye yapmanız extra abuk.
Üzgünüm ciddiye almıyorum.[/quote]
Bende yazacaktım sonradan kayda değer bulmadım Sn.Sazan.:)
-
dowunda tepesi yuvarlak olacak gibi .. onunda geleceği parlak .. hhehehe:D
-
Vay canına patron, iyiki eurusd de kısaya bulaşmamışız..bir cephede orda yarılacaktı :)
Blue Boss ne diyor bu olan bitene? :)
-
Bir daha okudum, arkadaş saygısız birşey yazmamış. Sazan Abi'ye yönelik kişisel birşey de yok. Herkesin inanmadığı bir oyun tarzını olayı kişiselleştirmeden eleştirme hakkı olmalı diye düşünüyorum. Ben de EW olayına meraklı olmama rağmen şahsen hiç alınmadım.
-
[QUOTE=Astatin;158709]Vay canına patron, iyiki eurusd de kısaya bulaşmamışız..bir cephede orda yarılacaktı :)
Blue Boss ne diyor bu olan bitene? :)[/QUOTE]
onun tepesi sivri patron bulaşılmaz .. yuvarlak olsa ver küsküyü derdim ama ..heeheh :D:D
-
selçuklu patron..bugünkü seans çok yıprattı beni..avatarda göründüğü gibi.. :)
-
[QUOTE=Astatin;158712]selçuklu patron..bugünkü seans çok yıprattı beni..avatarda göründüğü gibi.. :)[/QUOTE]
sorma patron .. hipnotize etti benide pala ..tepe yuvarlak baskı var falan diye geyik yapıyoduk a* .. .. gösterdi pala tepeyi heehhe ....:::::::::
canını sıkma patron alacaz intikamını .. .boks..boks.
-
[quote=abka;158697]sn. saraylının bloguna nasıl mesaj yazılıyor ki..kayıt olamadım..
tşkler..[/quote]
gmail'den email adresi olması yetiyor. O adresle login olunca mesaj bırakılabiliyor.
-
[quote=selçuklu;158713]sorma patron .. hipnotize etti benide pala ..tepe yuvarlak baskı var falan diye geyik yapıyoduk a* .. .. gösterdi pala tepeyi heehhe ....:::::::::
canını sıkma patron alacaz intikamını .. .boks..boks.[/quote]
Akşam ben de avlandım. Yani zarar etmedim ama DOW'daki hareketi görünce full long girip arkama yaslanmam lazımmış, göremedim. Eylül'den beri bu piyasa tırtık manyağı etti beni. Adam gibi uzun trend yakalayamaz oldum. 100-150 puan ne bulursam ilk fırsatta poz. kapatıyorum.
Psikopat ettin beni Pala!!! Dünya ahiret iki elim yakandadır!!! :..: :::
-
[quote=Strategist;158710]Bir daha okudum, arkadaş saygısız birşey yazmamış. Sazan Abi'ye yönelik kişisel birşey de yok. Herkesin inanmadığı bir oyun tarzını olayı kişiselleştirmeden eleştirme hakkı olmalı diye düşünüyorum. Ben de EW olayına meraklı olmama rağmen şahsen hiç alınmadım.[/quote]
Herkesin bir trade şekli vardır beğenmezsen küçük oğluna almazsın.:..::..:Ew ci ol diyen yokki herkes bildiğini iyi niyetle paylaşıyor,kimin nesi %100 tutuyor.:)Asti dışında (ters indikatör)