[quote=Astatin;158709]Vay canına patron, iyiki eurusd de kısaya bulaşmamışız..bir cephede orda yarılacaktı :)
Blue Boss ne diyor bu olan bitene? :)[/quote]
Dün akşam 1.51.11 hedef demedikmi Asti...:):)
Printable View
[quote=Astatin;158709]Vay canına patron, iyiki eurusd de kısaya bulaşmamışız..bir cephede orda yarılacaktı :)
Blue Boss ne diyor bu olan bitene? :)[/quote]
Dün akşam 1.51.11 hedef demedikmi Asti...:):)
[quote=enorton;158675]Vob ve imkb 100 son 2 yılın en yüksek kapanışlarını yaptılar... Hayırlı olsun...[/quote]
bu önemli bi durum kesinlike..
o yüzden sağlam kısa için hala çok şey eksik diyebiliriz bi süre daha..
[QUOTE=abka;158697]sn. saraylının bloguna nasıl mesaj yazılıyor ki..kayıt olamadım..
tşkler..[/QUOTE]
gmaille oluyor sanırım
[QUOTE=martoniki;158700][COLOR=Olive][COLOR=Black][SIZE=3][B]Bugünkü başarının ana mimarlarından 15 dk.lık 2. sistemim.. :cool:
Mevcut sisteminize ilave olarak kontrol amaçlı kullanabilirsiniz.. ;)[/B][/SIZE]
[U][B]
Barların formülleri [/B][/U][B][U](EA)[/U]..[/B] Dün öğlenki yatay şıkışmadan sonra bugün [B]16:15[/B]'e kadar [B]SAT[/B]'taymış..
[/COLOR][U][B]AL:[/B][/U][/COLOR]
Cross(MACD(26,12,9),MACDTrigger(26,12,9))
[COLOR=Red][U][B]SAT:[/B][/U][/COLOR]
Cross(MACDTrigger(26,12,9),MACD(26,12,9))
[U][B]Sembollerin formülleri.. [/B][/U]Sabah 09:30'dan beri hep [B]AL[/B] vermiş..
[COLOR=Olive][U][B]A:[/B][/U][/COLOR]
Cross(WillR(15),-75)
[COLOR=Red][U][B]S:[/B][/U][/COLOR]
Cross(-25,WillR(15))
[/QUOTE]
1.si
[IMG]http://img16.imageshack.us/img16/2690/adszny.jpg[/IMG]
Bu da 2.si...
[IMG]http://img62.imageshack.us/img62/5692/adszah.jpg[/IMG]
[B]İlki iyi de ikincisi zararda hocam...[/B]
Tekrar forex girsem iyi kazanacam vobdan iyidir.Benim zamanımda commerzbankta hesap açmıştım daha hesap duruyor devam edebilirim.
Ama namussuz forex sabahlara kadar uyku bırakmıyor izsüreni takıyorum oda sakat oluyor.Herifin oğlu bir geri döndümü malı alıp devam ediyor.
Tam forex zamanı tek euro-usd takılsak olacak.:..::..::..:
Selam...Eve şimdi geldim.Bugün 64.525'ten açtıgım SHORT'ları kapatmak için 64.225'e alış yazdım ve iş için dışarı çıktım.(64.200 destek oldugundan ve bende de genelde destegin bir kademe üstüne direncin de bir kademe altına alış-satış girme alışkanlıgı oldugundan böyle yaptım.)Sonra akşamüstü benim ev ahalisi mensubu bio-mechanical person aradı(kendisini yeni işe aldım... :)) ve sistemlerimin 64.850 den AL'a geçtigini söyledi...Ben de dealer'imi arayıp benim pozisyon kapandı mı diye sordugumda ''Yok abi 64.250'den döndü valla'' cevabını alınca kendisine şansıma mıçayım diye bir reaksiyon vererekten SHORT'ları 64.800'den kapatıp aynı yerden de 1/2 LONG açtım...Şimdi bakıyorum da DOW'da bizim kapanışımıza göre daha aşagıda gözüküyor...Umarım yarın bir darbede LONG'lardan yemeyiz...Ekran başında olmayınca bu iş daha zor ve tehlikeli bir hal alıyor...Saglık olsun...Yarına bakıcaz artık...Hepinize iyi geceler...
edward 15 dklık mı baktın? Sanki 5 dklık bakmışsın gibi geldi bana...
dow pek sağlam gitmiyor ya hayır olsun bakalım :)
digitürk faturamı telekoma yatırdım,on-line olmadıkları için sisteme geçmemiş..
yayın kapalı..yaprak dökümü ve bjk maçı kaçtı :(
sistem otomatik açıyormuş bla bla..bayan olduğu için ilk elemanı pas geçtim..
kendimi nete verdim hafiftende bişeyler alıyorum ayıptır söylemesi.
2.kez düşürdüğümde erkek çıkarsa ve dow da yamuğunu yaparsa agresife bağlayıp mahkemelik olabilirim..varmı aramızda avukat :)
ziya diye bi adamdı,zakkumdan kanser ilacı üretmişti kendince..
ziya özel pez*k benim bir tanıdığımın tümörünü azdırdı adamın yüzünün yarısını ege üniversitesinde alarak kurtardılar.
[quote=YAVUZHAN;158727]ziya diye bi adamdı,zakkumdan kanser ilacı üretmişti kendince..[/quote]
Harika, iyi hatırlamışın dostum. Yazıyı sildim. Herkes kendi gerçekleri ile mutlu mesut yaşasın diye.