[quote=YAVUZHAN;158727]ziya diye bi adamdı,zakkumdan kanser ilacı üretmişti kendince..[/quote]
yanılmıyosam o adama amerikada bi şirket araştırma imkanları sundu kendi ekiplerinden insanlarla...ve ilacı imal edip bi kaç ülkede satışa çıkarttılar...
Printable View
[quote=YAVUZHAN;158727]ziya diye bi adamdı,zakkumdan kanser ilacı üretmişti kendince..[/quote]
yanılmıyosam o adama amerikada bi şirket araştırma imkanları sundu kendi ekiplerinden insanlarla...ve ilacı imal edip bi kaç ülkede satışa çıkarttılar...
quenn patron .. patlat smacı .. tam zamanı .. heheeh :o
abavvv dow coktu verdiler kuskuyu 15 dakkada.. .lelele.lelele.lelele.lelele
[quote=7410;158730]yanılmıyosam o adama amerikada bi şirket araştırma imkanları sundu kendi ekiplerinden insanlarla...ve ilacı imal edip bi kaç ülkede satışa çıkarttılar...[/quote]
O adamın kapısında umutla o soğukta saatlerce sedyede bekleyen hastaları görseydin ne derdin bilmem.P.....K para delisiydi ....:mad::mad:
ülee geri alıyolar.. üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
[quote=Larossıan;158733]O adamın kapısında umutla o soğukta saatlerce sedyede bekleyen hastaları görseydin ne derdin bilmem.P.....K para delisiydi ....:mad::mad:[/quote]
ona eminim dostum...çekmeyen bilmez...allah yardım etsin...onayladığımdan yada olumlu düşündüğümden değil...sadece olayın sonrasının da bunun olduğunu aktarmak istedim..
[quote=Kennym;158732]abavvv dow coktu verdiler kuskuyu 15 dakkada.. .lelele.lelele.lelele.lelele[/quote]
O ne küskü yaw harbiden. Akşam akşam gözlerimin pası silindi. :..:
Kapanıştan sonra bi dolu bilanço açıklaması var. Negatif bir söylenti yayıldı herhalde...
ikinci kusku geldi alımdan sonra hemde baya saglam kusku oluyo bu sefer cılgınlargıbı satıs basladı .lelele.lelele.lelele
tekrar alım geldı .. bu sefer daha saglam kusku gelecek gibi...
way way forum shortçu kaynıyo yahu :D
malesef tüm sistemler al kapatmıştı..gerci ben kısayım ama pala tuzak çekti..
[quote=Kennym;158738]tekrar alım geldı .. bu sefer daha saglam kusku gelecek gibi...[/quote]
Yaw bu küskünün boyutu biraz abartılı olmaya başladı. Terörist saldırı falan mı oldu? :p