daha saglam kusku geldi .lelele.lelele.lelele
Printable View
daha saglam kusku geldi .lelele.lelele.lelele
[quote=7410;158739]way way forum shortçu kaynıyo yahu :D[/quote]
HeLLim hanıma söyleyelim forumun adını değiştirsin.
SHORTERS' PLACE veya sadece SHORTERS' bu daha havalı....
hatta daha manyak bi isim buldum
[B][COLOR=red]DE BEARS ![/COLOR][/B]
hahahahhahah ::::::::::::::::::
var ya hani şu meşhur pırlantacı de beers onun imitasyonu yani.daha doğrusu onlar bizim forumun imitasyonu hahahahha :::::::::
la ne alem adamım la gece gece heç güleceem yohtu:::::::::
[quote=abka;158740]malesef tüm sistemler al kapatmıştı..gerci ben kısayım ama pala tuzak çekti..[/quote]
Birşey olmaz numara..:..::..:
[quote=enorton;158720]
[B]İlki iyi de ikincisi zararda hocam...[/B][/quote]
bu 2si %100 uyduğum sistem değil zati enorton patron..
greed_fear'ın yanında teyitçi olarak hizmet vermekteler.. :..:
[QUOTE=7410;158739]way way forum shortçu kaynıyo yahu :D[/QUOTE]
yaf tum gun pala kıvrandırdı son yarım saat sortladık sortlamaz olaydık kapatamadan bıttı seans.. DJI denen kefere mekanı gaz verdı .. sımdı cokuyo buna sevınıyoz yoksa yanlıs anlasılmasın :D ınadım ınat moduna gırdık shortları kapatmadık yarın yalan da olabılırdık :D ama DJI % 5 duserse bı nebze kurtarırız...
[QUOTE=VOBiX;158723]edward 15 dklık mı baktın? Sanki 5 dklık bakmışsın gibi geldi bana...[/QUOTE]
15 dk lık baktım... yaw yarın da gap yersem üst üste 3. gün oluyor... Bu kadar da şansızlık olmaz :(
[quote=selçuklu;158713]sorma patron .. hipnotize etti benide pala ..tepe yuvarlak baskı var falan diye geyik yapıyoduk a* .. .. gösterdi pala tepeyi heehhe ....:::::::::
canını sıkma patron alacaz intikamını .. .boks..boks.[/quote]
selçuklu patron bayılıyorum senin şu oricinal cümlelelerine..
okudukça gülüyorum walla.. çok yaşa emiii... :D :..: :D
almayın uleeee fınansal maynaklar alıma basladılar gene.. üüüüüüüüü akabınde bı kusku daha gelırse super olur...
[QUOTE=Larossıan;158744]Birşey olmaz numara..:..::..:[/QUOTE]
uzuncular için tek teselli kocaoğlan zaten:)
ama kocaoğlanda 63900 lerde al vermişti...64000 de sat verse ne olacakki..yine karlı..
[QUOTE=enorton;158747]15 dk lık baktım... yaw yarın da gap yersem üst üste 3. gün oluyor... Bu kadar da şansızlık olmaz :([/QUOTE]
patron sendemı shortta kaldın ? ne gapı ?
[QUOTE=Kennym;158751]patron sendemı shortta kaldın ? ne gapı ?[/QUOTE]
Yok ben longum, dow bizim kapanışımıza göre 100 puan aşağıda şuanda... Böyle kapatırsa yarına iyi - gap var...
bi kusku daha geldi... du bakalım bole bole %5 eder belkı .lelele.lelele.lelele.lelele