-
[quote=Kennym;158749]almayın uleeee fınansal maynaklar alıma basladılar gene.. üüüüüüüüü akabınde bı kusku daha gelırse super olur...[/quote]
Bu çok anormal bir küskü. 10000 gibi bir desteği bile duraksamadan deldi geçti. Boğalar artık karizmayı öyle kolay toparlayamazlar...
-
dji saatlik grafikte up uzun bir çubuk oluştu... Ne küslüymüş bea..
-
[QUOTE=enorton;158752]Yok ben longum, dow bizim kapanışımıza göre 100 puan aşağıda şuanda... Böyle kapatırsa yarına iyi - gap var...[/QUOTE]
uzuldum patron.. ben kapatmadım ınattan zaten kaybettıgı kaybettım 4000 puan daha dayanabılırım dıye kapatmadım shortları .. asık olmak mı denır artık nedır ama assa yukarı assa yukarı bozdu pala sınırlerımı.. ama kotu bı haber var galıba bu kadar dusmesı normal degıl....
-
zirvenin 200 puan altında kapattık,aşağı gab güdük kalır bence yada future lar + da olur kaldığı yerden başlar.o da olmadı güniçi toparlar ki en olası ihtimal budur bence..
dün gecede benzer durum vardı ve bugünü gördük..özellikle son saati..
allahtan projeksiyonu kapanışla beraber çizdik ( 64450 ) stop ve kısa..
açılıştada bu seviye geçilecek değil herhalde ? yaparlarsada saygı duyarız,sonuçta piyasadan büyük değiliz..
-
selcuklu patron sen en son oynamıyorum *q dıyodun palaya devrettın mı yoksa ?
ahanda son kusku bar geliii yuklenın ayular vurun soyletmen.... %5 olsun temız olsun ...
-
[QUOTE=parderi;158674]Dow'un bu gün gideceği yer maks. 10120 full kısa[/QUOTE]
10119,47 görülmüş tebrikler .brv.brv
-
[QUOTE=Kennym;158758]selcuklu patron sen en son oynamıyorum *q dıyodun palaya devrettın mı yoksa ?
ahanda son kusku bar geliii yuklenın ayular vurun soyletmen.... %5 olsun temız olsun ...[/QUOTE]
65 üstünde stopladım oynamıyorum a* dedim .. sonra 175 ort kısalıp kısa girdim .. .boks. .. baskı feci dowda .. yuvarlak tepe baskısı bu baskı .. :::
-
[QUOTE=martoniki;158748]selçuklu patron bayılıyorum senin şu oricinal cümlelelerine..
okudukça gülüyorum walla.. çok yaşa emiii... :D :..: :D[/QUOTE]
eyvallah patron .. bi mukabele .. :):)
-
son gülen iyi gülermiş usaglar....ha ha ha
tırları yükleriz gene...10 000 i deldi assagı...dönsede iflah olmaz....
-
[QUOTE=selçuklu;158760]65 üstünde stopladım oynamıyorum a* dedim .. sonra 175 ort kısalıp kısa girdim .. .boks. .. baskı feci dowda .. yuvarlak tepe baskısı bu baskı .. :::[/QUOTE]
boyuk adamsın vesselam .brv.brv
bu arada ayular bogaları bıldıgın mangal yapmaya nıyetlenmısler vurun dedık katlıama basladılar... bugun yarım saatte gıden 450 poıns belkı yarın ıade eder belkı aga... .lelele.lelele.lelele.lelele
-
[quote=jani;158762]son gülen iyi gülermiş usaglar....ha ha ha
tırları yükleriz gene...10 000 i deldi assagı...dönsede iflah olmaz....[/quote]
jani baba bugün aps -5723 idi sen onu takip ettiğinden beri bende bakıyom bu eksiyle nasıl zirve kapatıyo dedim ve shortladım iyikide shortlamışım yaww.... şellllaleee
-
yaw iki dakika internette gezerken takılmışım 2 dakikada 2 sayfa yazılmış :)