-
[quote=sazan;158729]Harika, iyi hatırlamışın dostum. [SIZE=4]Yazıyı sildim. Herkes kendi gerçekleri ile mutlu mesut yaşasın diye.[/quote][/SIZE]
Sayın SAZAN keşke diğer arkadaşlardan da sizden öğrendiklerimizi öğrenebilsek daha az çarpılırız şu piyasada ben silmeyin derdim ama ağanın eli tutulmaz..lelele
-
gündüz yazdım....timoty yawrumu....garii beleş para yok dedi yawrum...olan bu işte....
şimdi akıllı olacagız...
DEVEYİ HÖRGÜCÜ İLE GÖTÜRECEGİZ....
bugün seans sonunda short squeze i yaparkende yazdım....onu bosuna yapmıyor dedim degil mi....agam delianlı oglandır...
HERKESE PARA KOKLATMAZ....
-
dow son 1 saat cafer le bez alışverişi yapmış...bez işini görürmü acaba....61,300 den beri longum yapıştım poza :D shortçuların arasında kalınca çok etkileniyorum sonra :D ama okumadanda duramıyorum burayı
-
[QUOTE=7410;158765]yaw iki dakika internette gezerken takılmışım 2 dakikada 2 sayfa yazılmış :)[/QUOTE]
ıkı dakkada DJI coktu hocam gun boyu sıkıcıydı gun sonu moralı yerlere atıp paspas gıbı cıgnedı aga sımdı kefere ellerınden bole kırmızı kırmızı gorunce garıbanlar olarak moralımız bı nebze duzeldı:D gercı aga bu yarın tutar +1000 le acar bellı olmaz....
ama ne yalan soyleyım cok saglam dustu.. bu arada haber ne bılen var mı ?
bloombergde wells fargo ıle ılgılı bı haber var ama dusus bundan mı bılmıyorum
-
Fargonunda diğer bilançolar gibi çakmaa olduğunu çıkıp biri sölemiş nihayet hahahahha
-
[quote=7410;158765]yaw iki dakika internette gezerken takılmışım 2 dakikada 2 sayfa yazılmış :)[/quote]
forum kısa ağırlıklıymış demekki ;)
dow daki küsküyle beraber rating tavan yapmış :::
-
[quote=Kennym;158769]ıkı dakkada DJI coktu hocam gun boyu sıkıcıydı gun sonu moralı yerlere atıp paspas gıbı cıgnedı aga sımdı kefere ellerınden bole kırmızı kırmızı gorunce garıbanlar olarak moralımız bı nebze duzeldı:D gercı aga bu yarın tutar +1000 le acar bellı olmaz....
bloombergde wells fargo ıle ılgılı bı haber var ama dusus bundan mı bılmıyorum[/quote]
Wells Fargo hisselerinin tavsiyesini SAT'a düşürmüşler. Wall Mart da 4. çeyreğin zor geçeceğini düşündüğü için fiyatları indireceğini açıklamış. Az sonra da bi dolu bilanço açıklanacak. Onlarla ilgili de dedikodular vardır. Bir de kar realizasyonu peşinde olanlar zaten vardı. Hepsi bir araya gelmiştir...
-
[QUOTE=YAVUZHAN;158771]forum kısa ağırlıklıymış demekki ;)
dow daki küsküyle beraber rating tavan yapmış :::[/QUOTE]
yok hocam hersey yarım saatı ıcnde oldu.. gırdıgımde +%0.34 dus dusmeye basladı .. kusku kusku ustune... gozumu alamadım
-
[quote=7410;158768]dow son 1 saat cafer le bez alışverişi yapmış...bez işini görürmü acaba....61,300 den beri longum yapıştım poza :D shortçuların arasında kalınca çok etkileniyorum sonra :D ama okumadanda duramıyorum burayı[/quote]
oku ama etkilenme diyecem ki başarırsan zaten olay bitmiştir,altın bileziği takarsın koluna dostum..
-
[quote=Kennym;158769]ıkı dakkada DJI coktu hocam gun boyu sıkıcıydı gun sonu moralı yerlere atıp paspas gıbı cıgnedı aga sımdı kefere ellerınden bole kırmızı kırmızı gorunce garıbanlar olarak moralımız bı nebze duzeldı:D gercı aga bu yarın tutar +1000 le acar bellı olmaz....
bloombergde wells fargo ıle ılgılı bı haber var ama dusus bundan mı bılmıyorum[/quote]
hocam dediğin gibi piyasanın napıca belli olmuyo...bakmışın bi haber oluyo bişey oluyo fdji çıkar...asya acayip yukarda kapar..+1000 de acar 1500 de...o yüzden ben orta vade pozda oturuyorum...günlük al sat yapmıyorum...benim harcım değil :) başka sözlerde var buna uygun :D anladın sen onu :D
-
jani usta daha iyi yorumlar lakin anladığım kadarıyla abd nin basıp basıp dağıttığı paraların geri toplanma tarihi yaklaştıkça sıkıntı büyüyor satışlar geliyor yani aslında artık hergün eksili günler başladı sanki gibi gibi çokmu erken oldu
-
[quote=YAVUZHAN;158774]oku ama etkilenme diyecem ki başarırsan zaten olay bitmiştir,altın bileziği takarsın koluna dostum..[/quote]
etkilenmemek mümkün değil sevgili yavuzhan...içimde acayip bi ayı var zaten...onu yenebilmek için çok uğraştım...