-
Ovvv ne yapmış bu coniler böyle beya. Tepeyi tutturduk ama kapanış 10010 bekliyordum.Onu bile delmişler.
Ama bu bence sahte bir düşüş, veya son dakka paniği. Böyle düşüşler kalıcı olmaz. Herneyse
sahte veya hakiki sabah çok gecikmeden pozisyon kapatıp long için düşündüğüm yeri beklerim. Jani büyük konuşma alırım on kontratını. Ekim vadeyi hafife alma haftaya yeni rekorlar var.:..::..:
-
[QUOTE=tırtıl;158784]yıl sonu rallisi hayal olabilir çünki efg o 50 bin kontratını garanda milyonlarca lot satarak hedge etti bile :))) hemde 10 günde[/QUOTE]
Kasım :dü: Aralık :yü: Ocak :dü:
-
[quote=jani;158782]TAM O ANLATTIGIM ŞEY OLUYOR....acaip götürecegiz...ekimi 59 000 le kapamazsa namerdim...bugün 10 kontrat iddiaya girdim usaglarla....[/quote]
yarının planı nasıl kuzu... bugün çok gerdiler ortalığı..
ne yazık ki şortların yarısını kapadım ben...
bu günkü zararı yarın telafi etmeliyim..
hadi kuzu döktür gün senin günün... altta 62bin üste 67bin var.....
-
Yarın için 60,400 desteğini takip edin. Sabah yine bugünü gibi bir açılışla milleti bezdirebilirler.
-
[quote=martoniki;158787]"Analyst [U]Dick [/U]Bove said earnings were boosted by hedging gains rather than improving business trends"
Şirketlerin karları yalan demiş amca.. İşletme karlılığı yok, hedging ile işi götürüyorlar demiş...Bu cümle çarpmış Dowu..[/quote]
üstadlar varken bunu yorumlamak bana kalmaz ama işlerine gelince her türlü veriyi bahane ediyorlar. Zaten bu yüzden 3 aydır şişirme piyasa haberleriyle sistem-histem hepsi içli dışlı olmadı mı?(En azından ben böyleyim ve zarardayım).uyk
-
[quote=VOBiX;158794]Yarın için 60,400 desteğini takip edin. Sabah yine bugünü gibi bir açılışla milleti bezdirebilirler.[/quote]
patron desteği biraz yukarı alsak ?
zira benim stop var 450 de :..:
-
[quote=Kennym;158789]benım dayanabılecegım nokta bellı .. aga 70000 der bende eyvallah der cekılırım ..[/quote]
valla bu kadar dayanabiliyrsan benim gözümde sen de agasın:..:
-
[quote=parderi;158791]Ovvv ne yapmış bu coniler böyle beya. Tepeyi tutturduk ama kapanış 10010 bekliyordum.Onu bile delmişler.
Ama bu bence sahte bir düşüş, veya son dakka paniği. [SIZE=4]Böyle düşüşler kalıcı olmaz.[/SIZE] Herneyse
sahte veya hakiki sabah çok gecikmeden pozisyon kapatıp long için düşündüğüm yeri beklerim. Jani büyük konuşma alırım on kontratını. Ekim vadeyi hafife alma haftaya yeni rekorlar var.:..::..:[/quote]
merakımdan sorayım arkadaşlar son dk düşüşleri neden etkili olmuyorda bizdeki son dk çıkışları kalıcı hatta kök salmış gibi oluyor?:confused:
-
[QUOTE=jani;158762]son gülen iyi gülermiş usaglar....ha ha ha
tırları yükleriz gene...10 000 i deldi assagı...dönsede iflah olmaz....[/QUOTE]
[QUOTE=jani;158767]gündüz yazdım....timoty yawrumu....garii beleş para yok dedi yawrum...olan bu işte....
şimdi akıllı olacagız...
DEVEYİ HÖRGÜCÜ İLE GÖTÜRECEGİZ....
bugün seans sonunda short squeze i yaparkende yazdım....onu bosuna yapmıyor dedim degil mi....agam delianlı oglandır...
HERKESE PARA KOKLATMAZ....[/QUOTE]
[QUOTE=fXci;158673]zıpzıp trader efiksçiyi unutma guzum bende cortum gayri... :::[/QUOTE]
guzum gı şorti mortiyiz ... ben yarın 300+ pıvan minimuma realize ederim yeni planlara yelken acarım gayri lönkcü arkhadasların fazla canını yakhmak ıstemem...
lönk arkhadaslar sıkmayın canınızı 64500 yeresi kırılmazsa korkmayın gayri
emme ne yalan soyleyem 64500 altında ben ossan long tutmazdım ...
-
dünkü süpriz sonuçların ardından beşiktaşta yaptı süprizini..
iyi sonuç..
içerde wolfsburg ve rusları yen yap 7 puanı çık gruptan..
-
[QUOTE=YAVUZHAN;158796]patron desteği biraz yukarı alsak ?
zira benim stop var 450 de :..:[/QUOTE] 11:30da 64450 olur o destek.:::
-
[quote=ordi;158798]merakımdan sorayım arkadaşlar son dk düşüşleri neden etkili olmuyorda bizdeki son dk çıkışları kalıcı hatta kök salmış gibi oluyor?:confused:[/quote]
su akıp yolunu buluyor ordi,şuan yükselen trenddeyiz..
düşüş trendindede inan tam tersi oluyor..