-
[QUOTE=ordi;158797]valla bu kadar dayanabiliyrsan benim gözümde sen de agasın:..:[/QUOTE]
aga mı :D ky nın onde gıdenıyım herkes mersıne trende bıner ben tersıne ezılırım :::::: tum gun tek hamle yapmayan vob ben hamle yaptıgım an fırlar gıder benım tersıme.. bugun 10 kere test ettım alıs ekranını acıkyorum ala tıklarkenbırden vazgecıp 60 a kadar saydım zırt dustu.. aynı sekılde satıs yapmayı denedım bıkackere ondada yukarı gıttı .. neyse dedık yukseldı satıs yapalım 60 kadar saymadım satısı verdım zırt tavana dogru yol aldı.. saka gıbıydı..
-
[QUOTE=ordi;158798]merakımdan sorayım arkadaşlar son dk düşüşleri neden etkili olmuyorda bizdeki son dk çıkışları kalıcı hatta kök salmış gibi oluyor?:confused:[/QUOTE]
İşin tabiatı böyle büyümek ve yükselmek şeklinde.
Hisseler yükselirse hem hisseciler hem de longcualr kaznaır ama düşerse sadece shortçualr kaznaır hisseciler ağlar.
Bbim borsada maşallah sarmaşık gibi hemen büüyeyim derdinde bozai gibi değilki bak japonalra bonzai gibi ne uzuyorlar ne kısalıyorlar.
-
denizlinin ilk cl puanı sanırım bu deplasman beraberliği..
-
[QUOTE=fXci;158799]guzum gı şorti mortiyiz ... ben yarın 300+ pıvan minimuma realize ederim yeni planlara yelken acarım gayri lönkcü arkhadasların fazla canını yakhmak ıstemem...
lönk arkhadaslar sıkmayın canınızı 64500 yeresi kırılmazsa korkmayın gayri
emme ne yalan soyleyem 64500 altında ben ossan long tutmazdım ...[/QUOTE]
YAVUZHAN patron fxci kurtardı senin istopu.
O LIN bakıyor ben LOG bakıyorum fark oradan sanırım.
-
[QUOTE=YAVUZHAN;158771]forum kısa ağırlıklıymış demekki ;)
dow daki küsküyle beraber rating tavan yapmış :::[/QUOTE]
Sen, ben, şovalye abi başka long yok :D
-
[QUOTE=jani;158782]TAM O ANLATTIGIM ŞEY OLUYOR....acaip götürecegiz...[B]ekimi 59 000 le kapamazsa namerdim...[/B]bugün 10 kontrat iddiaya girdim usaglarla....[/QUOTE]
Sen yine de büyük konuşma... :)
-
biz kapanırken dow +50 filandı.-140 puan filan fark var kapanışımıza göre...
bahalım yarın ne yapacak PALA....
evvelsi gün aşağıda kapattı çatırt diye yukarı GAP len açtı dün.bugün en yüksekten kapattı yarında aşağı GAP olursa ve de geniş çaplı olursa yine ana avrat kalmaz PALA da.
piyasa sapıttı abi hakkaten.bi aşağı bi yukarı yapıyor.kesinlikle ağustos sonundan itibaren bu piyasaya bi haller oldu.ama ne oldu bilmiyorum...
aşağı yatay aşağı,yukarı yatay yukarı,yukarı hooop hızla aşağı, aşağı hooop hızla yukarı...
piffffffff
-
[quote=Kennym;158803]aga mı :D ky nın onde gıdenıyım herkes mersıne trende bıner ben tersıne ezılırım :::::: tum gun tek hamle yapmayan vob ben hamle yaptıgım an fırlar gıder benım tersıme.. bugun 10 kere test ettım alıs ekranını acıkyorum ala tıklarkenbırden vazgecıp 60 a kadar saydım zırt dustu.. aynı sekılde satıs yapmayı denedım bıkackere ondada yukarı gıttı .. neyse dedık yukseldı satıs yapalım 60 kadar saymadım satısı verdım zırt tavana dogru yol aldı.. saka gıbıydı..[/quote]
ben olayı çözdüm o zaman sen hareket ettiğinde yaz topiğe ben tersine oynıyayım hatta kazandı 1:..::..::..::..::..::..:/1 oranında paylaşayım seninle Kennym:)
-
[QUOTE=VOBiX;158794]Yarın için 60,400 desteğini takip edin. Sabah yine bugünü gibi bir açılışla milleti bezdirebilirler.[/QUOTE]
Ne 60 bin i vobix naptın sen :::
-
[QUOTE=YAVUZHAN;158800]dünkü süpriz sonuçların ardından beşiktaşta yaptı süprizini..
iyi sonuç..
içerde wolfsburg ve rusları yen yap 7 puanı çık gruptan..[/QUOTE]
Son 15 dk 1 kişi fazla oynadık, biraz bastırsak 1 tane atabilirdik... Adamlar çok panikledi... Ama 1 puan da çok iyi... En iyisi de o zenci forvet önümüzdeki maç da yok... :)
-
[quote=enorton;158811]Ne 60 bin i vobix naptın sen :::[/quote]
acı yok acı yok! :::::::::
-
[quote=VOBiX;158806]
O [SIZE=4]LIN [/SIZE]bakıyor ben [SIZE=4]LOG[/SIZE] bakıyorum fark oradan sanırım.[/quote]
çok zamanını almazsa bilgilenmek bağlamında aradaki fark nedir?