[quote=enorton;158807]Sen, ben, şovalye abi başka long yok :D[/quote]
fdow -10 larda düşüş yeni olmasına rağmen demek endişeye de gerek yok:)
Printable View
[quote=enorton;158807]Sen, ben, şovalye abi başka long yok :D[/quote]
fdow -10 larda düşüş yeni olmasına rağmen demek endişeye de gerek yok:)
[QUOTE=ordi;158798]merakımdan sorayım arkadaşlar son dk düşüşleri neden etkili olmuyorda bizdeki son dk çıkışları kalıcı hatta kök salmış gibi oluyor?:confused:[/QUOTE]
Her zaman değil. Bu günkü son dakka vob çıkışı dow'un 10200 ünü fiatlamıştı.
Dow bu gün eksi kapatmasa dahi vob sabah yine eksi ile açılacaktı. Bu düşünce ile son dakka full shortladım.
zannetmiyorum ama sabah olurda 800 puan ve yukarı gap olursa planı revize edebilirim. bukadar sıkışmadan sonra sabah gapıyla trend dönmez...
trend dönüşü seans içinde her kademede mal yedire yedire olmalı.
eğer sert bir eksi gap olursa yarın akşam yeni bir zirve beni şaşırtmaz.:) ben ekranı akşama kadar açmam
16.45 e kadar satacak tek bir kontratım yoktur. eğer olurda şortlayacaksam bile kapanışı beklerim.
iyi geceler
[quote=enorton;158812]Son 15 dk 1 kişi fazla oynadık, biraz bastırsak 1 tane atabilirdik... Adamlar çok panikledi... Ama 1 puan da çok iyi... En iyisi de o zenci forvet önümüzdeki maç da yok... :)[/quote]
grafite yaman bi forvet..
artık burada yenecen başka türlüsü olmaz bu işin..
[QUOTE=sovalye;158817]zannetmiyorum ama sabah olurda 800 puan ve yukarı gap olursa planı revize edebilirim. bukadar sıkışmadan sonra sabah gapıyla trend dönmez...
trend dönüşü seans içinde her kademede mal yedire yedire olmalı.
eğer sert bir eksi gap olursa yarın akşam yeni bir zirve beni şaşırtmaz.:) ben ekranı akşama kadar açmam
16.45 e kadar satacak tek bir kontratım yoktur. eğer olurda şortlayacaksam bile kapanışı beklerim.
iyi geceler[/QUOTE]
Aynen katılıyorum. Hatta longda kalanlar için yazmayı düşünüyordum. Yarın hiç değilse öğleye kadar ekran izlemeyin diye.
BEŞİKTAŞ iyi oynadı emme golü bulamadık.fakat bu demirörene olan sevgimi??? değiştirmiyor.
diğer yandan bu donuz gribi olayı ilginç geliyor bana.bundan 2 sene evvel kuş gribi patlak verdi panik,günlerce haberler,karantinalar,hayvan itlafları falan sonra bıçak gibi kesildi bu kuş gribi.nasıl oldu bu iş.yeryüzündeki bütün kanatlılları aşıladılar mı biz bi gece uyurken?yok yani 2 yıl evvel bi hortladı bi daha tık yok.
bi ara deli dana vardı.o da kayboldu.
ne iş bu yaw? ilaç sektörünün pompalaması gibi geliyor bana bu iş.sanırım dünya genelinde ilaç sektörü düzeltmeyi bitirdi yuharı yönlü 3.dalgaya başladı :p
[QUOTE=ordi;158810]ben olayı çözdüm o zaman sen hareket ettiğinde yaz topiğe ben tersine oynıyayım hatta kazandı 1:..::..::..::..::..::..:/1 oranında paylaşayım seninle Kennym:)[/QUOTE]
heheh aga don gomlek kalır benım tersımı yaparsan.. hemen spk devreye gırer ortak hareket edıyoz dıye :D saka maka bı arkadasa verıcem hesaplardan bırını dııcem ben 1 kontratla oynuyom caktırmadan ben ne yaparsam sen tam tersıne 40 katı ıle oyna.. Demand ndex yanımda tırt kalır o derece saglam ters sınyal uretıyorum.. ::::::::::::
seyyah gı şu garibana engilizce övretsene :::
adama yazık la
[url]http://www.youtube.com/watch?v=oNCsVts-G_4[/url]
[quote=fXci;158822]seyyah gı şu garibana engilizce övretsene :::
adama yazık la
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=oNCsVts-G_4[/URL][/quote]
övretirim övretmesine de ben yu tuba giremiyonki :::
[QUOTE=enorton;158811]Ne 60 bin i vobix naptın sen :::[/QUOTE]
64,400 olacak. Ağustosyan sonra ayarı kaçtı piyasanın bazen dün de birine 54775 yazmışım. Belki de içime doğuyordur bilemem. .dng
[QUOTE=ordi;158814]çok zamanını almazsa bilgilenmek bağlamında aradaki fark nedir?[/QUOTE]
Logaritmiğe alınca grafik bi acayipleşiyor destek direnç çizgileri yer değiştiyor. Ben bir anlam veremedim. Default oalrak Lineer çıkıyor grafikler ben köyün delisi olayım diye Logaritmik bakıyorum.
[QUOTE=Kennym;158821]heheh aga don gomlek kalır benım tersımı yaparsan.. hemen spk devreye gırer ortak hareket edıyoz dıye :D saka maka bı arkadasa verıcem hesaplardan bırını dııcem ben 1 kontratla oynuyom caktırmadan ben ne yaparsam sen tam tersıne 40 katı ıle oyna.. Demand ndex yanımda tırt kalır o derece saglam ters sınyal uretıyorum.. ::::::::::::[/QUOTE]
Ben bazen forumda geç kalıyorum 20-30 sayfadan geri okuyorum ya SPK da öyle DITAS tahtasındaki 2007 yılındaki işlemelrinden dolayı ALi DEDE hakkında suç duyursunda bulunmuş. Yanisi şu 2 yıl içinde yurtdışına kaçacak kadar malı mülkü yapamazsan yandı gülüm keten helva.