[quote=parderi;158819]Aynen katılıyorum. Hatta longda kalanlar için yazmayı düşünüyordum. Yarın hiç değilse öğleye kadar ekran izlemeyin diye.[/quote]
Köküne kadara yakın longum ve aynı fikirdeyim.... .kom.lelele
Printable View
[quote=parderi;158819]Aynen katılıyorum. Hatta longda kalanlar için yazmayı düşünüyordum. Yarın hiç değilse öğleye kadar ekran izlemeyin diye.[/quote]
Köküne kadara yakın longum ve aynı fikirdeyim.... .kom.lelele
[QUOTE=SEYYAH;158823]övretirim övretmesine de ben yu tuba giremiyonki :::[/QUOTE]
Yawf kaç defa annattık burada en sonunda konusunu açtım
[url]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5254[/url]
Youtubea günde 2 milyon türk giriyor yawf. .dng
[quote=VOBiX;158829]Yawf kaç defa annattık burada en sonunda konusunu açtım
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5254[/URL]
Youtubea günde 2 milyon türk giriyor yawf. .dng[/quote]
ne feysbık (üye bile olmadım), ne de yu tub benim ilgimi çekmiyor malesef.erişime açıkken de sadece 2-3 kez girmiştim.
yoksa biliyorum burada çok defa anlatıldı nasıl girilebileceği.
sorry :::
[QUOTE=SEYYAH;158830]ne feysbık (üye bile olmadım), ne de yu tub benim ilgimi çekmiyor malesef.erişime açıkken de sadece 2-3 kez girmiştim.
yoksa biliyorum burada çok defa anlatıldı nasıl girilebileceği.
sorry :::[/QUOTE]
ok sorrysinden değil sen aç kapıalrı ne zaman lazım olacağı belli olmaz.
Destek olarak bakarsak
günlük.64650-64350-64100
haftalık.64350-63600-63400
[quote=Larossıan;158832]Destek olarak bakarsak
günlük.64650-64350-64100
haftalık.64350-63600-63400[/quote]
Günaydın herkese,
Laros, sanırsam ilk destek açılışla birlikte sizlere ömür olur..Düşmesin laros tut şunu yaw..Aslı ile kocaoğlana söyle tutsunlar düşürmesinler üwwwww... DJ de 103xxx hedefini koruyormusun, yoksa destek artık direnç-köstek olduğu için yeni bir proceksiyonmu var diyosun....
[B]Cümleten Günaydın..[/B]
Sistemlere uyulması gereken bir gün..
Sistemler de bizi terse getirirse, mokoko cenneti paklar bizi.. :D
[quote=Astatin;158833]Günaydın herkese,
Laros, sanırsam ilk destek açılışla birlikte sizlere ömür olur..Düşmesin laros tut şunu yaw..Aslı ile kocaoğlana söyle tutsunlar düşürmesinler üwwwww... DJ de 103xxx hedefini koruyormusun, yoksa destek artık direnç-köstek olduğu için yeni bir proceksiyonmu var diyosun....[/quote]
Öle fazla düşmez be ya ,seni bekler..:..::..:Projeksiyon bugün belli olur..kocaoğlan longda fazla aşağı bırakmaz..64650 değdirirler en fazla.
[quote=Larossıan;158835]Öle fazla düşmez be ya ,seni bekler..:..::..:Projeksiyon bugün belli olur..kocaoğlan longda fazla aşağı bırakmaz..64650 değdirirler en fazla.[/quote]
Seni beklerler mi:::
[quote=küçük_k;158031]kertik değeri 64650[/quote]
dünkü kertik değeri çalışıyor...
64650 takip edicem...
günaydın herkese
[quote=Astatin;158836]Seni beklerler mi:::[/quote]
Ule düşmez kocaoğlan longdayken düşmezz üwwwww.:):)