-
[B]Dünkü yükseli[FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]te en önemli destek yurtd[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]piyasalardan gelirken; yükseli[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]e ra[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][/B][B][FONT=TimesNewRomanPSMT]men
gün sonunda piyasada dikkat çekici bir para ç[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]k[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][/B][FONT=TimesNewRomanPSMT][B]gözleniyordu.[/B] 65000-65500 band[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]bölgesi
çok önemli direnç ve k[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]sa vadeli zirve bölgesi. Bu seviyeye yakla[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ld[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]kça hacimde gözlenen
dü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]tedirgin edici. Zira yurtd[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ndaki hareketlilik de en az içerisi kadar volatil olmaya
ba[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]lad[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]. Dün Amerikan borsalar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ndaki son saatte ya[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]anan hareketlilik de bu durumun en
önemli kan[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]t[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]. Bu nedenle yat[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]r[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]mc[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]lar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n bu seviyelerden al[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]m yapmak yerine yönün
netle[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]mesini görmek için, beklemelerinde fayda var. NURİ SEVGEN[/FONT]
-
[QUOTE=Astatin;158862]fil-at...
bakın ne mail gelmiş bana bu sabah ;
"Borsa Yükselir Diyorsanız Yeni Akbank Fon'umuz Tam Size Göre!"[/QUOTE]
ülem onu sana ben attım kandırıkcılık ossun deyü :::
Sayın ASTETON,
Akbank 12 -23 Ekim tarihleri arasında borsanın yükseliş fırsatını değerlendiren anapara koruma amaçlı yatırım fırsatı sunuyor!
Borsa yükselirken siz kazanacaksınız.
%100 Anapara Koruma Amaçlı Üçüncü Alt Fon, 373 gün vadede İMKB-30 endeksinde yaşanabilecek, yükselişlere iştirak oranı ölçüsünde katılım olanağı sağlıyor. Aynı zamanda yaşanabilecek düşüşlere karşı da anapara koruması hedefleyerek yeni bir alternatif yatırım olanağı sunuyor.
Halka arza başvuruda bulunmak için, tüm Akbank Şubeleri, ayrıntılı bilgi almak için ve Akbank Telefon Şubesi hizmetinizde olacaktır.
Saygılarımızla,
AKBANK T.A.Ş
-
Günaydın arkadaşlar, şansınız açık olsun.
(Dükkanı geç açtık , ayıp oldumu acaba?)
-
[SIZE="5"][B][COLOR="Red"]zişd .. [/COLOR][/B][/SIZE]
-
şaka maka şuna bakın gayri :::
[IMG]http://i35.tinypic.com/35mnp54.png[/IMG]
-
ana para korumalı borsa olunca...genelde borsa 6 ay içinde sert çakılıyor...
-
[QUOTE=Astatin;158862]fil-at...
bakın ne mail gelmiş bana bu sabah ;
"Borsa Yükselir Diyorsanız Yeni Akbank Fon'umuz Tam Size Göre!"[/QUOTE]
Dün gece şöyle spot kağıtlara bir baktımda. Uzun süreden beri ilkdefa yükselişte
genele yayılma çabası var. Adiler kokuyu aldılar. Harıl harıl tuzak hazırlığındalar.
-
düşüşn diplerindeyken, AKY ın raporları hep temkinli idi hatta bira da karamsar..Ama AKB genel müdürü habire borsaya açıklama gönderiyordu löp löp AKBNK hissesi alımı yaptım diye... :) İyi niyetli düşünürsek, AKB genel müdürü AKY dan daha iyi biliyor bu işi demek :)
-
625 uzun 700 kısa .. son poz 700 kısa .. şelale şelale şelale .. .
-
gün içi ters indikator olarak 675 den longladım azcık birazdan ikinci çökme dalgası gelebilir :D
-
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/22/1054.jpg[/img][/url]
Kriterlerime uyan bir düşüş yok daha..
-
Hedefleri 64975 . salvo atış burdan başlar herhalde.