-
biz de 3.çeyrek bilanço dönemine giriyoruz... bizdeki düşüşlerin sınırlı kalması bu yüzden sanırım.. geçen bilanço dönemini hatırlayın, dow 9.800 altına gelmez ve oradan tekrar 10.000 üstüne fişeklerse burada bilanço beklentileri ile ayı katliamı yaparlar vade sonuna kadar..üüü
-
[quote=jani;158898]sevgili agam....
önce terpik ediyorum...sonra diyorumki....
suyu tutamazsın...suyu cebine koyamazsın....su akar....
suyu gecici tutarsan....su yıgılır...su yıgılınca...ŞELLELE OLUR....
sonra ebenin örekesini görürsün....
ben guzuyum...öbür usaglara benzemem....paramı ver....yoksa sende beklersin bende beklerim....[/quote]
şortcular korkmayın gayri... kuzu örekeyi çıkardı...
-
[QUOTE=jani;158898]sevgili agam....
önce terpik ediyorum...sonra diyorumki....
suyu tutamazsın...suyu cebine koyamazsın....su akar....
suyu gecici tutarsan....su yıgılır...su yıgılınca...ŞELLELE OLUR....
sonra ebenin örekesini görürsün....
ben guzuyum...öbür usaglara benzemem....paramı ver....yoksa sende beklersin bende beklerim....[/QUOTE]
Guzum bu ağan senin paranı vermesine verecekte biraz geç verecek. Senin sabrını sınıyor. Gerçektende sende derviş sabrı varmış ha.:)))
-
[quote=küçük_k;158896]lönkcüler bekliyor mu? poz kapattı mı?
pala diyorki herkes düşüş bekliyorsa niye düşeyim... nasılsa her yere hakim.. piyasa söksa tahtası gibi olmuş...[/quote]
Hala long... O gap'in kapandığını görmeden tırtık yok bugün... :)))
-
bilanço dönemine giriyoruz, shortçuların tek umudu yurtdışı artık..
dow 9800 ü kırmadıkça bilanço dönemi bitene kadar boğayım ben artık..:..:
-
sevgili usaglar...
ben 10 gün bekler ve uygun görürsem bi furuşmaya girerim...
bu furusmaya 14 gün malsız durdum ve 65 300 de shortlayarak girdim...2400 puan kardayım...bu furusmadan cıkma yerim...belli....
63 925+2400=66 325....burası basabas yerim....bunun dışındaki hiçbirsey beni yerimden oynatamaz.....
yada 8000 puan kar....
-
başım döndü be...
aynı kademede dönüp duruyorlar 800/825
-
[QUOTE=Strategist;158903]Hala long... O gap'in kapandığını görmeden tırtık yok bugün... :)))[/QUOTE]
günlük graftaki görünmeyen gapi gaptan saymıyorum ben .. heheh :)
[URL=http://img39.imageshack.us/i/adszyw.jpg/][IMG]http://img39.imageshack.us/img39/4558/adszyw.jpg[/IMG][/URL]
-
kanal hedefi 66bin.... ağa bu gider mi gider...
-
guzum, bizdeki bilanço döneminin başlayacak olmasını hesaba katıyorsundur hesabını yaparken mutlaka..
geçen bilanço döneminde yüzlerce KY yi piyasadan sildiler, korkum o günlerin tekrar yaşanmasıdır..üüüüüü
-
[QUOTE=SEYYAH;158906]başım döndü be...
aynı kademede dönüp duruyorlar 800/825[/QUOTE]
distribution live ... trend exxxxx .. :D .. and selll offff .. heeheh
-
[quote=selçuklu;158907]günlük graftaki görünmeyen gapi gaptan saymıyorum ben .. heheh :)
[/quote]
Hocam o zaman ayda yılda bir gap fading yaparız ancak... Bana uymaz bu olay. 9:15'de trade'e başlamazsam asabım bozuluyo benim... :..: