catedralim form harket gecti vob takip edyormusun ? sindi takoz direnc ustesinde
systems
5 dakk sınır 15 dakk short gun short sinyal
Printable View
catedralim form harket gecti vob takip edyormusun ? sindi takoz direnc ustesinde
systems
5 dakk sınır 15 dakk short gun short sinyal
[quote=hexen;71885]catedralim form harket gecti vob takip edyormusun ? sindi takoz direnc ustesinde
systems
5 dakk sınır 15 dakk short gun short sinyal[/quote]
hexen bizi yukarı yerelere götür (long değilem, şort değilem ama şortlamak istirem)
[QUOTE=hexen;71885]catedralim form harket gecti vob takip edyormusun ? sindi takoz direnc ustesinde
systems
5 dakk sınır 15 dakk short gun short sinyal[/QUOTE]
sindi dikat olun eyer 32675 asayası olmasa 33300.400 yeresine min potans ihtimal var.. iki yon (long/short) zarar sonuc yapar bu harkets dikat olun
[quote=sazan;71873]Sazan shortları azaltmadan devam etmektedir. Düşüş hedefi olarak 32.1'i görüyorum. Daha önce, ya sistem al derse yada 33.45 üstüne çıkılırsa shortlar kapanır.
Bol Kazançlar.[/quote]
abi,
şindi diyelim 32.100 de bitti düşüş veyahut burada bitti 32.625 te her neyse.
biten dalga ne olacak sana göre.aşağı giden 5 dalgalık yapının alt dereceli 1 nolu dalgası mı?
yoksa 1 nolu dagla bittide 3.i mi bitecek?
birde bişey dikkatimi çekti.grafiğe bakabilirsen eğer,
9-17 EYLÜL düşüşü
24 EKİM-5 KASIM yükselişi
5-19 KASIM düşüşü
belirttiğim tarihlerdeki hareketler büyük montanlı hareketler (10-15 bin puanlık)
fakat bakıyorum geri alışları yok denecek kadar az.yani FIBO lar çalışmamış gibi görünüyor.yani hiç %38,2 %50 ve 61,8 lik geri alış yok mesela 60 dk. grafiklerde.
bu neden oluyor abi?
teşekkürler & bol kazançlar
[QUOTE=hexen;71885]catedralim form harket gecti vob takip edyormusun ? sindi takoz direnc ustesinde
systems
5 dakk sınır 15 dakk short gun short sinyal[/QUOTE]
Evet tatlı talı alıyolar bandın üstüne doğru.. Yalnız MC lar varsa bir set satış gelebilir..
[QUOTE=catedral;71889]Evet tatlı talı alıyolar bandın üstüne doğru.. Yalnız MC lar varsa bir set satış gelebilir..[/QUOTE]
32825 üstesi rahat eder eyer 825 üstesine gecmez terkar asaya takoz ice donme potans olur ondan long/short yeni iki malyet risk halen
şimdilik 2009 un en komik savı; eski adalet bakanı sami türk diyorki ''ankarada çıkan cephaneler herhangi bir yabancı devlet istilasına karşılık halk hareketi, milis hareketi,kontrgerilla hareketi için saklanmışdır'' .kom.kom.kom .cidden dün geceden beri gülüyorum..onun için diyorum ya bu memlekette herkes her mevkiye gelebilir..napolyon boşuna dememiş' '''bana tevili(yorumu mümkün olmayan) olmayan en masum cümleyi getirin..o sözü yorumlayarak sizi suçlu çıkartıp hapse atayım''
İhale sonuçları iyi çıktı sanırım
Astatin sorma benim de asabım bozuldu sabah :D Altın almayı düşünüyordun ons 809 kırarsa daha da aşağı gider diyorlar alınır mı sence 810 civarı ? DJI ve dolar beklentin varsa onu da alabilirim alternatif olarak :D
selam millet flatim, veri sonrasi duruma bakacagim...
60 dk likte ucgenmidir o ?
[QUOTE=hexen;71887]sindi dikat olun eyer 32675 asayası olmasa 33300.400 yeresine min potans ihtimal var.. iki yon (long/short) zarar sonuc yapar bu harkets dikat olun[/QUOTE]
33400 yeresinin asayasında oldumu shorts korkmasın amma 33400 üstesinde shorts tehlike olur dikat olun
spot 100
25200 asayası olmadı icun positive uyumsuz devre giryor ondan dikat olma gerek..
[QUOTE=selçuklu;71636]son poz kısalarla giriyorum geceye ..33850 maliyet short .. .boks. .kom catedrealde short zati .. o icabına bakar akşam dowun .. hehehe[/QUOTE]
32.850 short cover ve uzun ... ralli ralli ralli .. .boks.
Ntvmsnbc`nın haberıne gore; baskentte temaslar yuruten ımf heyetının
hafta sonuna kadar ayrılması beklenıyor. 2009 butcesınde yapılan kesıntıyı
yeterlı goren heyetın yapısal reformlara yogunlastıgı belırtılıyor.
Anlasmanın 20 mılyar dolar cıvarında olması uzerınde duruluyor.
Sıtede konuya ılıskın olarak bugun yayınlanan haber soyle:
`gecen hafta yenı anlasma ıcın ankara’ya gelen ımf heyetı, hazıne
mustesarlıgı dısında malıye bakanlıgı ve bddk’yı zıyaret ettı. Heyetın
merkez bankası, dpt ve ozellestırme ıdaresı baskanlıgı’na da zıyarette
bulunması beklenıyor.
Hazıne yetkılılerı gorusmelerın olumlu bır havada surdugunu belırterek,
bır sorun olmaması halınde heyetın onumuzdekı hafta turkıye’den
ayrılabılecegını soyluyor.
Heyetın, 2009 butcesı meclıs genel kurulu’nda gorusulurken yapılan
kesıntıyı yeterlı buldugu, bu yıl ıcın yenı bır tedbır paketınden
bahsetmedıgı kaydedılıyor. Bu cercevede yenı bır vergı artısı ya da
ındırımı de yok.
Su asamada yıl ıcınde yururluge konulması planlanan yapısal reformlar
uzerınde calısılıyor. Gelır vergısı reformu’nun yanısıra, vergının
tabana yayılması ve kayıtdısı ekonomının onlenmesı ıle ılgılı duzenlemeler
gundeme gelecek.
Heyetın ekonomı bırımlerı ıle calıstıgı bır baska konu da malı kural.
Hukumetın yenı bır cıpa olarak pıyasalara sunacagı malı kural, butce acıgı
ve borc oranı gıbı verılerı ıcerıyor.
ımf heyetı dondukten sonra, hazırladıgı raporu dıger bırımlere sunacak.
Bır-ıkı haftalık ıncelemenın ardından anlasmanın subat ayında onaylanması
beklenıyor. Bu durumda kredının ılk dılımı subat ayında kullanılabılecek.
Devlet bakanı mehmet sımsek, kullandırılacak kredı tutarı ıcın `15 ıla
30 mılyar dolar arasında` demıstı. Yetkılıler de, tutarın 20 mılyar dolar
cıvarında olabılecegını vurguluyor. `
-matrıks-
spot vadeliyi geçti...
[B]Birileri Hexen babayla bana mı sesleniyo????[/B]
[QUOTE=TIFIL;71836]yurtdışı biraz kıpraşsa biz uçacak gibi duruyoruz sanki...[B]bence[/B][/QUOTE]
.brv.lelele
sindi sakin olma dikat olma zamandayız
33300 yeresine kadar yukselme normal 33400 asayasında durduca shorts korkmama doru olur dedidim
[B]33400 üstesi oldumu shorts tehlike ne oluır ?[/B]
33400 üsteisnde 15 dakk system long signal olur yani shorts stop yeresi nedenden yukarya harket tetik eder.
bunu ne destek ediyor ?
spot 100 25200 yeresinden asaya gitmedi bu positive uyumsuz destek verdi 33300 yeresine kadar normla yukselme yaptı ... eyer yukselme devam olcasa bu yeter deyil
sadce sakin sadce dikat olma doru olur heyecanla islem yapma yanlıs olur dikat olun
[QUOTE=catedral;71847]sayın Özgür aşağıda bir sorum oldu size.. Çok önemli karar verme aşamasındayım:)[/QUOTE]
Sorunuzu göremedim ..
Açıklanan zarar rakamlarından sonra Dow ciddi eksi açılacak gibi görünüyor.
[quote=Astatin;71879]Bay Sazan,
Gurt taburlarını bir müddet geri çekmenizi reca ediyorum.. 33400 e kadar bir depmenizi ve ordan yine ayu halay ekibini kurmamızı teklif ediyorum..:..::..:[/quote]
Teklifin kabul edildi dostum. 33.45'e kadar yükselişe izin veriyorum. :..:
Dikkar edersen istediğinin üstüne .050 daha koydum. (İstediğinden biraz fazlası)
Abd`de kucuk ısletmeleırn guvenı aralık ayında gerıleyerek son 35 yılın en dusukıkıncı degerını aldı. Endkesın degerı ıkıncı dunya savası sonrasındakı en buyuk ekonomık bozulmanın yasanmakta oldugunun altını cızdı. Ulusal bagımsız ısletmeler federasyonu (nfıb) tarafından yapılan acıklamada aralıkayında kucuk ısletmeler ıyımserlık endeksının 2.6 puan dususle 58.2 sevıyesıne gerıledıgı duyuruldu
33125 ten tekrar short um.
5 dak sistem 33.000 den al verdi...ama 15 dak. sat da...
[QUOTE=abka;71908]5 dak sistem 33.000 den al verdi...ama 15 dak. sat da...[/QUOTE]
evet
systems
5dakk long 15 dakk short gun short
33000 uzun...
fulledimm kısaları hayırlısı
Bence bugün DJI en az + % 2 lik bir tepki verecek fakat beni dinlemeyin acemiyim ben :D Sanki ilk sinyali altın verdi 814 iken 822 ye yükseldi ah be Astatin, altın alınır mı diye sormuştum bak ne oldu olsun riskliydi zaten :D
US 15:30 verisi önemli iyi gelir mi sence NUNU?
SABAH BURDA EV ALETLERİ İLE OYNAYAN BİR ARKADAŞ VARDI KİMDİ O ?
zarar yüzde 10 felan demişti benim yüzümden..
[quote=hexa;71913]US 15:30 verisi önemli iyi gelir mi sence NUNU?[/quote]
ben o sorunun cevabini bilsem suanda size hawai'den yaziyor olurdum:..:
Bernanke yeni bir şey söylemiyor, bilinen şeyleri tekrar ediyor şimdilik
[quote=Sunrise;71916]Bernanke yeni bir şey söylemiyor, bilinen şeyleri tekrar ediyor şimdilik[/quote]
gerzek bernanke :D
Amerika verisi iyi geldi
51 milyar dolar açık beklenirken 40 milyar geldi iyi yani :D
ABD'DE KASIM AYI DIS TICARET ACIGI 40.4 MILYAR DOLAR OLDU (BEKLENTI: 51 MLR, ONCEKI: 57.19 MILYAR DOLAR)
-MATRIKS-
bu yeni
hexen bizi diskoya ve o yerelere götür
33300 ustesi olur eyer 15 dakk system long signal olur bu 33800.34000 yeresine kadar shorts stop dan sebep atak olur
bugunku formasion ön hedef yeresi 338xx civarda ona dikat olun
[IMG]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/formas62549.png[/IMG]
soğuk kanda olun panic islem kacın
[quote=hexen;71923]soğuk kanda olun panic islem kacın[/quote]
ama çok fena gaz veriyorlar hexen baba :o