ilk etapta beklentim 64250 yeresi, 5 dk tepeden gelen orada kesişiyor,
un var şeker var, helva ?
Printable View
ilk etapta beklentim 64250 yeresi, 5 dk tepeden gelen orada kesişiyor,
un var şeker var, helva ?
[QUOTE=enorton;158976]Resmen kusmak geliyor içimden... şu 2 aydır ne şevk bıraktılar ne heves...[/QUOTE]
aynen..sistem yatay..komisyon cepten...
[quote=enorton;158976]Resmen kusmak geliyor içimden... şu 2 aydır ne şevk bıraktılar ne heves...[/quote]
Aynen öyle. Tırtığı bıraktığım anda çarpılıyorum. Olsun.... İntikam vaktimiz yaklaşmaktadır.... Belki yarın, belki yarından da yakın....
Düne kadar 7500 longu olan İş Bugün 12000 kısa yapıp şorta düşmüş. Hemide bu vadede karda. Biliyosunuz Ağustos vadede bu milli bankamızı talan etmişlerdi. Her halde o günkü fon yöneticisini kovdular. Ben olsam kovmadan önce o herifi bi güzelde döverdim.
[quote=parderi;158982]Düne kadar 7500 longu olan İş Bugün 12000 kısa yapıp şorta düşmüş. Hemide bu vadede karda. Biliyosunuz Ağustos vadede bu milli bankamızı talan etmişlerdi. Her halde o günkü fon yöneticisini kovdular. Ben olsam kovmadan önce o herifi bi güzelde döverdim.[/quote]
arkadaşlar oyun içinde oyun koyun içinde kuzu vardır... her gösterilene inanmayın...
Larossian Abicim;
Sistemlerinde bir degisiklik var mı?
[quote=enorton;158976]Resmen kusmak geliyor içimden... şu 2 aydır ne şevk bıraktılar ne heves...[/quote]
Geyik meyik stres atıyoruz ama harbiden içimi dökeyim biraz ben de:
</Geyik>
<İç dökme modu>
Eskiden breakout denen olayın bir haysiyeti vardı. Fiyat bir desteği ya da direnci kırınca devam eder giderdi. Yok devam etmeyecekse hemen tersi yöne dönerdi, hatamızı bilip ters yönde girerdik. Kalmadı artık öyle şeyler. Tam kırılıyor, giriyorsun, hop tersine. Artık hemen girmeyeceğim bekleyeceğim diyorsun, anında uçuyor. Kırıp dönüyor, aha sahte breakout'muş diyip giriyorsun, 3 saniye sonra bir daha dönüp öbür tarafa gidiyor. Swing trading yapacam diyosun, aynen. Girdiğin anda terse dönüyor. Çıkıyorsun, anında bir daha dönüp devam ediyor. Ne biçim iştir anlamadım. Okuduğum teknik analiz kitabı harbiden asıl mesleğim için okuduğum kitaplardan kat kat fazladır. Yerde gökte ne varsa okudum, böyle bir piyasaya uygun bir oyun tarzı hiçbir yerde görmedim.
</İç dökme modu>
<Geyik>
Mahvedecem seni Pala!!! Şu son tepe bi gelsin, alacam dalağını böbreğini.... :..:
[QUOTE=küçük_k;158983]arkadaşlar oyun içinde oyun koyun içinde kuzu vardır... her gösterilene inanmayın...[/QUOTE]
Benim bidiğim kuzu koyun içine girmez. Harbi adamdır. Karınıda zararaınıda açıkça beyan eder. Hatta ağadan yediği sopayı bile bütün dürüstlüğüyle anlatmadımı? :)
[quote=elstock;158984]Larossian Abicim;
Sistemlerinde bir degisiklik var mı?[/quote]
Yok aynı.:)))
Öylesine yazmış olduğum 550 ler gelmiş. Ama iş hala satıyor.
Sopayı biz yemiyelimde.
[QUOTE=Astatin;158862]fil-at...
bakın ne mail gelmiş bana bu sabah ;
"Borsa Yükselir Diyorsanız Yeni Akbank Fon'umuz Tam Size Göre!"[/QUOTE]
Geçen yıol neredelermiş?
[QUOTE=Strategist;158985]Geyik meyik stres atıyoruz ama harbiden içimi dökeyim biraz ben de:
</Geyik>
<İç dökme modu>
Eskiden breakout denen olayın bir haysiyeti vardı. Fiyat bir desteği ya da direnci kırınca devam eder giderdi. Yok devam etmeyecekse hemen tersi yöne dönerdi, hatamızı bilip ters yönde girerdik. Kalmadı artık öyle şeyler. Tam kırılıyor, giriyorsun, hop tersine. Artık hemen girmeyeceğim bekleyeceğim diyorsun, anında uçuyor. Kırıp dönüyor, aha sahte breakout'muş diyip giriyorsun, 3 saniye sonra bir daha dönüp öbür tarafa gidiyor. Swing trading yapacam diyosun, aynen. Girdiğin anda terse dönüyor. Çıkıyorsun, anında bir daha dönüp devam ediyor. Ne biçim iştir anlamadım. Okuduğum teknik analiz kitabı harbiden asıl mesleğim için okuduğum kitaplardan kat kat fazladır. Yerde gökte ne varsa okudum, böyle bir piyasaya uygun bir oyun tarzı hiçbir yerde görmedim.
</İç dökme modu>
<Geyik>
Mahvedecem seni Pala!!! Şu son tepe bi gelsin, alacam dalağını böbreğini.... :..:[/QUOTE]
aynı duyguları paylasıyoruz .. bu konuda bi artık soyle yapıcam dalga boyunu +500 -500 belırleyebilirim diye düşündüm .. dün bunu +5000 -5000 olarak düşünmüştim sirf gıcık oldum diye agaya :D yanı zararı ve karı goze alıp gir kımıldama.. ıkı taraftan biri gerceklessin. diğer türlü cok yamultuyo aga assa yukarı ıkı ılerı uc geri bla bla...
yoksa benım gıbı komısyon manyagı yapıyo aga ınsanı...