[QUOTE=VOBiX;158989]Geçen yıol neredelermiş?[/QUOTE]
borsanın düşeceğinin göstergesi..paranı hem faizde hemde kısada işletecek...sonra diyecekki...borsa düştü..al sana ana paran...
Printable View
[QUOTE=VOBiX;158989]Geçen yıol neredelermiş?[/QUOTE]
borsanın düşeceğinin göstergesi..paranı hem faizde hemde kısada işletecek...sonra diyecekki...borsa düştü..al sana ana paran...
[QUOTE=fXci;158886]savol elstock Yuaw teşkür işin espirisi forum ana sayfada asteton 1. liğe geçti adam ......... ona yetişmem lazım gayri
[/QUOTE]
selçuklu ile GÖKHANFINDIK Astiye verdikelrini geri alırsa geçersin Astiyi.
[quote=Kennym;158990]aynı duyguları paylasıyoruz .. bu konuda bi artık soyle yapıcam dalga boyunu +500 -500 belırleyebilirim diye düşündüm .. dün bunu +5000 -5000 olarak düşünmüştim sirf gıcık oldum diye agaya :D yanı zararı ve karı goze alıp gir kımıldama.. ıkı taraftan biri gerceklessin. diğer türlü cok yamultuyo aga assa yukarı ıkı ılerı uc geri bla bla...
yoksa benım gıbı komısyon manyagı yapıyo aga ınsanı...[/quote]
Ben tersini yapıyorum. Giriyorum, 150 puan kara geçince kapatma için piyasa emri veriyorum. 175 veya 125 puanla çıkıyorum. Girer girmez tersime hareket ederse de 50 puandan fazla zarara izin vermiyorum, anında çıkıyorum. Komisyonum böyle bir oyun tarzına izin veriyor ama uzun vadede hem çok yorucu oluyor, hem de gün sonunda doğru dürüst bir kar kalmıyor. Adam gibi bir trend başlasın da normale döneriz artık...
[quote=VOBiX;158992]selçuklu ile GÖKHANFINDIK Astiye verdikelrini geri alırsa geçersin Astiyi.[/quote]
VOBIX the TOKOBA the TOKOBAŞKAN,
Sen ne zaman mesaj yazan, forum bir film şeridi gibi gözlerimin önündne geçiyor:..:
Ya kaç nikahın var senin tokoba, bu kadar geriden takip ettiğinen göre forumu..
[QUOTE=jani;158920]2 aydır yataydayız....mal dagıtımı sürüyor...kaart bazlı hareketlerle...
bu furusmaya basladıgımda...akkız 9.40 dı....simdi 8.70...
kochol 3.92 idi...bugünde onunla tutuyorlar...4.12....
garan 6.40 dı...yani 2007 zirvesi...bu önemli....simdi 6.20....
yani kücük k....agam zirvede....[/QUOTE]
THYAO, ARCLk ve VESTL de yeni zirvelere yol adı.
[quote=security;158978]ilk etapta beklentim 64250 yeresi, 5 dk tepeden gelen orada kesişiyor,
un var şeker var, helva ?[/quote]
yağ yokmuş,
[quote=abka;158991]borsanın düşeceğinin göstergesi..paranı hem faizde hemde kısada işletecek...sonra diyecekki...borsa düştü..al sana ana paran...[/quote]
eğer bu ana para garantili fonlar bu şekilde düşünüyorsa paranın gözüne yine bankalar vuracak demektir.sanada paranı çekeceğin zaman 3 ün 1 ini verirler kalan 2 onlara.
düşünsenize şimdi benim 1 trilyonum var götürdüm bu tip ana para garantili bir fona yatırdım.adamlar o 1 trilyonla envai çeşit piyasada SHORT-LONG yapsa paranın gözüne vursa bu 1 trilyon kaç para olur?
bu zamanda kim kime ana parasını garanti gösterip borsada kazanç vaadeder?
sıfır risk diyorlar resmen.neye güveniyorlar acaba? ya da bu şekilde toplanacak trilyonları nasıl ve hangi piyasada kimbilir kaç katına çıkarıp bilonçoya kar yazacaklar.
vay be...bi banka kuramadık anasını satayım.
[quote=VOBiX;158996]THYAO, ARCLk ve VESTL de yeni zirvelere yol adı.[/quote]
hatta THY biraz su kaçırdı bile denebilir:..:
[QUOTE=Astatin;158961]:..::..: Efiksçiye destek olun cemaat...Efiksci ben tek tek bakıyom teşekkür etmediğim mesajın varsa teşekkür tamamlıyorum..Zati sanırsam 15 günlük bir yutdışı misyon beni bekliyor..Döndüğümde seni birici görmezsem Allah jerfin in gözünü kör etmesim emi:..::..::..:
Sayın Hellim, bu teşekkürleri nakite çevirek diyorum :) Nakit olmasa da olur; misal her 1000 teşekküre bir çekiliş hakkı verip, yine kurayla x kişiye yılbaşı piyango bileti hediye edebilirsiniz misal...Yok zıngırt çalışmaz diyorsanız ben hepsini hayır kurumlarına bağışlayacağım..yada efiksciye bağışlarım..efiksci, bir lüfere devredeyim bütün teşekkürlerimi sana:D:D:D
zaten bu nicktende sıkıldım...beyaz bir satfamı açsam...;)[/QUOTE]
Aşıaln da git donuz gribi olup gleme bize de bulaştıtısın burada. Madem bu nickten sıkıldın AstatinReloaded var onla gel....
Bu arada abin gelmiyor epeydir?
[QUOTE=Astatin;158965]önceki gün rektifiyeye gönderdiğin harbi süpermiş yalnız..modifikasyonu bitmek üzere:..: performansı çıktı ferrariye... ama....... sana bir koşulla vereceğim onu....boks. MTX terminali alacaksın..neden dersen sana modifikeli halini şifreli göndereceğim..o modifikasyonları başkası görmesin diye... bir diğer konu; sana gönderdiğim şifreli .mst dosyasını kopyasını da yaratsan bir başka kişiye de göndersen, başka bir PC yede yüklesen (önemli not: sadece ilk yüklediğin pc de çalışacak), sinyal üretmeyecek...bunu nasıl mı yaptım :) mtx de her şey mümkün :)
hadi bakalım mişon, artık sen düşün....:..::..:[/QUOTE]
Adam format attı POcye bi dahja yükleyecek onu ne yapacaksın?
[QUOTE=Strategist;158993]Ben tersini yapıyorum. Giriyorum, 150 puan kara geçince kapatma için piyasa emri veriyorum. 175 veya 125 puanla çıkıyorum. Girer girmez tersime hareket ederse de 50 puandan fazla zarara izin vermiyorum, anında çıkıyorum. Komisyonum böyle bir oyun tarzına izin veriyor ama uzun vadede hem çok yorucu oluyor, hem de gün sonunda doğru dürüst bir kar kalmıyor. Adam gibi bir trend başlasın da normale döneriz artık...[/QUOTE]
hocam bende oyle yapıyodum ama sımdı ne ara pozısyon alsam tersıme gelıyo pıyasa kapatıyorum eskı halıne donuyo bekledıgım tarafa donuyo.. bı o taraf bı bu taraf bunaldım :))
o yuzden dun de son anda agayla ınatlasmama bu sebep oldu.. assa yukarı assa yukarı ehh ne la bu artema olsa bozulurdu sımdıye..
İki ayrı link kopi paste..İkisiylede ideolojik bağım yoktur..Ali BULAÇ temiz adamdır..Diğer yazıda yazanlar doğru ise....way beee..derim..
[URL]http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazino=905843&title=liberallere-9-soru[/URL]
[URL]http://www.fikrimyok.com/iste-Mit-ve-39in-Ergenekon-Semasi-1-Numaradan-69-t57683.html[/URL]