[quote=fXci;159057]64 600 den 64400 malıyet lonkler teslım olmustur savol PELAM birdaaki garanti kazancta gorusmek uzvre
Bıçavım bilenik yenı avımı bekleyorum[/quote]
senin lönkleri EFG aldı e-Fiksçi patron..
vade sonu fiksleşir artık onlarla.. :D
Printable View
[quote=fXci;159057]64 600 den 64400 malıyet lonkler teslım olmustur savol PELAM birdaaki garanti kazancta gorusmek uzvre
Bıçavım bilenik yenı avımı bekleyorum[/quote]
senin lönkleri EFG aldı e-Fiksçi patron..
vade sonu fiksleşir artık onlarla.. :D
fraktalik arkadaşlar dün 16.25 te başlayan çoşku bugünde aynı seviyeden başlar mı?
sabahki yazdığım 2. desteği denedi 64350.
[QUOTE=Larossıan;159058]Yarın yokum izmire hasta yakınımı götürecem bugün verse bari yarın yokken verir adi pala..dng.dng[/QUOTE]
Geçmiş olsun. Acil şifalar.
Yok yawf bugün verecke gibi deeller. Faiz indirimlerini bahane edip 3. çeyrek bilançoalrına mı opynuyorlar ne ediyorlar bunlar..boks.
[QUOTE=martoniki;159065]senin lönkleri EFG aldı e-Fiksçi patron..
vade sonu fiksleşir artık onlarla.. :D[/QUOTE]
kim alırsa alsın gayri martınoki abeyim .......ben aldıvım pıvanlara bakarım ::: savolsun pelam istedivim hedef pıvanları vereyor .... fazlasında gozum yokh :::
[QUOTE=Larossıan;159058]Yarın yokum izmire hasta yakınımı götürecem bugün verse bari yarın yokken verir adi pala..dng.dng[/QUOTE]
geçmiş olsun acıl sifalar :(
baskı feci.... no işlem kısa devam .. crashhh . ..boks.
64400 altında kismeler benı flat tutamaz gayrı basarım cortu kafasına PELA nın
[QUOTE=fXci;159073]64400 altında kismeler benı flat tutamaz gayrı basarım cortu kafasına PELA nın[/QUOTE]
hemide busefer mimimum 400 pıvan karnan kaparım ::: emme 64400 altı olmassa flat devam başka planlarım var cunkum :::
575 cover ve uzun .. aynı numara .. vay a* ..
[QUOTE=selçuklu;159064]dünkü gibi oldu graf .. vay anasını ... aynısını yaparmıki pala .. bu sefer hipnotize değilim .. .boks.[/QUOTE]
yok aga aynısını yapsa bile ben aynısını yapmıcam ıkıcı bı dow cokusunu gece yarılarına kadar beklemmek ıstemıyorum :D dua bu hergun tutmaz :D
ha aga yapar ben tepede shortlarım oyle tren rayının yarısında tren gıtmesın dıye ugrasmak ezıyo ınsanı :D
725dende şortos