postu kaptırıyorduk az kalsın ucuz kurtuldum
Printable View
postu kaptırıyorduk az kalsın ucuz kurtuldum
[QUOTE=SEYYAH;71924]ama çok fena gaz veriyorlar hexen baba :o[/QUOTE]
cunki shorts stop edyor ondan hızla yukarya edyorlar
cunki 33300 üstesinde shorts artık tehlike ondan
338xx üstesi olur eyer 2. panic baslaması olur ona dikat
[QUOTE=furkan;71925]postu kaptırıyorduk az kalsın ucuz kurtuldum[/QUOTE]
shortları fulladıydın, kapatabildin mi?
[QUOTE=hexen;71922]bugunku formasion ön hedef yeresi 338xx civarda ona dikat olun
[B] bence [/B]34150 civarı..
.lelele
[QUOTE=mur@t;71927]shortları fulladıydın, kapatabildin mi?[/QUOTE]
33300den kapatabildim oradan full uzun oldum...35000den %60 kısadaydım
[QUOTE=TIFIL;71928]34150 civarı..
.lelele[/QUOTE]
ön hedef yeresi 338xx amma dediyin yerle 338xx arası kucuk kurt kapan yeresi goryorum tıfılım aldatma yeresi
sabahtan spot 100 25200 asayası olmasa yenı shorts tehlike positive uyumsuz devre girer yukarya harket icun diye uyarmak iyi ettik
[quote=Astatin;71878]Ben de kapattım 32725 den.. 1200 puan kar...sabredemedim ... çok utanıyorum :) :)[/quote]
hhhiçç utanmıyorum...
SAZAN; Gurt taburları aksiyonu için bravo..
HEXEN : Bravo... Uçurdun o yerelere
(Şimdi catedralde aslında sıkı bir bravoyu hak ediyor ama demiyeyim çatlasın cadı)....
[quote=hexen;71930]
ön hedef yeresi 338xx amma dediyin yerle 338xx arası kucuk kurt kapan yeresi goryorum tıfılım aldatma yeresi
sabahtan spot 100 25200 asayası olmasa yenı shorts tehlike positive uyumsuz devre girer yukarya harket icun diye uyarmak iyi ettik[/quote]
seni sevmeyen ölsün...
ps: ben longdan para kazanamıyorum.. o yüzden şort yerelerini bekliyorum... yani bay Sazan'ın Gurt taburlarının boğalara saldıracağı yada ............................. noktayı bekliyorum :)
evettt XU100 25900 olan tepki yeremize geldi ve 33.800 den short lar yerine kondu.. stop 26.300 ün geçilmesi..
[QUOTE=hexen;71921]33300 ustesi olur eyer 15 dakk system long signal olur bu 33800.34000 yeresine kadar shorts stop dan sebep atak olur[/QUOTE]
tamda shortların stoplarıylamı yeni longlarlamı bılmıyrum ama öyle bir panik çıkış oldu 33800 34000 arasına babacım 33900 kapadım azdaha 32600 den stop edip kapatıcaktım longları saol baba+.
bu hareket hacimsiz bir tepki
yoksa yeni zirvelere bi ........
[QUOTE=abka;71908]5 dak sistem 33.000 den al verdi...ama 15 dak. sat da...[/QUOTE] 15 dak. hala al vermedi..
rallir ralli ralli ... .heyk
15 dak. al versin o zaman poz. alayım..9 ocakda ki gibi olur olur....o zamanda 5 dak. al vermişdi..ama 15 dak sat idi..saat 16;30 dan sonra şelale olmuştuk..5 dak. fena çarpmışlardı..
[quote=gacırt;71934]tamda shortların stoplarıylamı yeni longlarlamı bılmıyrum ama öyle bir panik çıkış oldu 33800 34000 arasına babacım 33900 kapadım azdaha 32600 den stop edip kapatıcaktım longları saol baba+.[/quote]
Gacırt,
ben senin avatarına sarkmamıştım değil mi? ya öyleyse kusura bakma; bu aralar biraz yoğunumda iş yerinde :..::..::..::..::..: yoksa senin avatar da güzel yani..kırılma alınma:..::..::..:
systems
5 dakk long sinyalde 15 dakk long sinyalde gun short sinyalde
ben cok yoruldum bugun..
sindi systems ne diyo?
gun system short siynal oldu icun bu yukarya harket beli kitlece short fırsat olyor bundan sebep eyer yukarya gitcesek zorlanma normal olur ondan saçma harket gorme normal olur saçma harkette sacma harket etmeme doru olur dikat olun
mersiyk da gece nöbetçisimiydi neydi..uyuya kaldı herhalde.. tabi Hellim garip gördü mersiyk yı, çok çalıştırıyolar kesin !!!!
ps: çatla sen çatla..aldın mesajı.. 3 üncü tekil şahıs
uzunlarla devam, herkese iyi aksamlar;)
[quote=abka;71938][B]15 dak. al versin o zaman poz. alayım[/B]...[/quote]
şaka mı bu abi?
dipten 1375 puan çıkıyoruz 15 dk AL vermiyor? nasıl 15 dk lıkmış bu? birde üstüne sabahtan beri 32.800 lerde turladık durduk YATAY'da.
Bizim hata bandının altında olduğunu belirtmiştik.Keşke bugün tepmeseydi yarın çok güzel long fırsatı verecekti.32800den shortları kapattım.Biraz bakacağım günlükler ne yana gidecek diye.Sokağa atacak param yok günlükleri şöyle bi izleyelim bakalım!
bu arada, kazanan arkadaslar, kazandiklarimizin rizkini vermeyi unutmayalim:)
[QUOTE=SEYYAH;71943]şaka mı bu abi?
dipten 1375 puan çıkıyoruz 15 dk AL vermiyor? nasıl 15 dk lıkmış bu? birde üstüne sabahtan beri 32.800 lerde turladık durduk YATAY'da.[/QUOTE] ayda 6-7 kere poz. alınıyor..cidden vermedi..geçmiş performansıda iyi olunca ,sistemi değiştirmek istemiyorum..
[QUOTE=nunu;71945]bu arada, kazanan arkadaslar, kazandiklarimizin rizkini vermeyi unutmayalim:)[/QUOTE]
nunum evet verdimmi daha cok kazanyorsun hep yasadım +.
Uzunda daha fazla beklemenin anlamı yok bence, 34500 yeresi tekrar kısa için bulunmaz seviyeler olduğundan, buralardan tekrar kısaya dönmek en iyisi, düşüşte terste kalan içinde en iyi inatlaşmadan vazgeçme seviyeleri bence.
Akşama tekrar kısa olmak avantajlı, sabaha vadeli 34500 seviyelerinde açılsa dahi, kısa tepkinin ulaşabileceği seviyelere geldik, uzun zorlamanın alemi yoktur bence ve bu seviyelerden tekrar 33000 seviyesine sarkan bir vadeli beklentim var, oradan tekrar 34500-35000 aralığına bir atak şeklinde bir iki gün oyalanırız, Haftanın son günü haftanın en yükseğini görmemiz yüksek olasılık, kaçı görür bilemem ama,34500-35000 den fazla uzağa gidemez diye düşünüyorum, gitsede iyi satış fırsatı verir, gitmesede satış fırsatı vermiş olur, saygılar.
[QUOTE=TIFIL;71928][QUOTE=hexen;71922]bugunku formasion ön hedef yeresi 338xx civarda ona dikat olun
[B] bence [/B]34150 civarı..
.lelele[/QUOTE]
.lelele:..:
[QUOTE=TIFIL;71928]
.lelele:..:[/QUOTE]
şindi burdayız tıfılım
[IMG]http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/sindi143a4.png[/IMG]
dow da bu akşam 8550 üstü kapanış bekliyorum...[B]bence...[/B]
[QUOTE=TIFIL;71951]dow da bu akşam 8550 üstü kapanış bekliyorum...[B]bence...[/B][/QUOTE]
dow future icun de ben solim onem nokta 8503 yeresi eyer ora üstesi gecer 8150 potanstan kurtulma olur
abuk sabuk bi yerden yukarı döndü. ne yaptığı belli diil. ne teknik kaldı. ne bişiy. bakalım nereye kadar gitcek.
33900 den short cover oldum...flat gireceğim..malesef al gelmedi..üüü
[QUOTE=hexen;71952]dow future icun de ben solim onem nokta 8503 yeresi eyer ora üstesi gecer 8150 potanstan kurtulma olur[/QUOTE]
aradaki farkı hezaplarsan aynı seviye gibi değilmi :..:
Tam tersine, çok teknik hareket ediyor, spot 30 için ulaşabileceği seviyeye ulaşmış olduğundan, akşama kısa avantajlıdır, vadeli 34400-34500 yeresini sabaha gösterebilirler, çünkü esas hedef bu aralıktaydı, sabah açılışta görürse bu aralığı, spot açılıldıktan sonra akşama kadar ağır ağır 33000 yeresine kadar düşüşü yaparız, en muhtemel senaryom budur, saygılar.
dow'a bakılırsa bu gece kısa riskli gibi
systems
5 dakk long 15 dakk long gun short sinyal
uzun gırıyorum
ben gun icte trade etim alcam aldım ondan gece flat yatyorum
long devam eden varmı ki ?
Aslında ne kısa, nede uzun girmek riskli değil, ama sabaha 200-300 puan kazanayım diyede uzunda kalınmaz bence, fakat yarın günboyu uzunda kalmak riskli olacaktır, sabah elini çabuk tutan kazanır, gölgesini vuran silahşör gibi olacağına, kısada yat bu trendde ne güzel, nasılsa yarın düşecek:) haaa, dow 8400-8500 aralığındaki desteğinde takılı kaldı, belki artı yapar ve sabah futura göre 34500 leri görebilirizde:) yada görmeye ramak kalır artıık bilemiyorum, herneyse, herkese iyi akşamlar, saygılar.
[QUOTE=hexen;71958]systems
5 dakk long 15 dakk long gun short sinyal[/QUOTE]
[B]HEXEN babam allah razı olsun.. O grafiği koydunda yakaladık takozu.. Ellerine sağlık..[/B]
[QUOTE=BORSACIOZGUR;71953]abuk sabuk bi yerden yukarı döndü. ne yaptığı belli diil. ne teknik kaldı. ne bişiy. bakalım nereye kadar gitcek.[/QUOTE]
Haydaaaaa... Sen konulan tekniklere falan bakmıyosun galiba.... :..::..::..: