ülem 64400 rüştünü ispat etmenin zamanımı şinci yuaw ::: kır bakım kır ..63950 yeresınde randevun var gayri.... benle buluşcan PELA
Printable View
ülem 64400 rüştünü ispat etmenin zamanımı şinci yuaw ::: kır bakım kır ..63950 yeresınde randevun var gayri.... benle buluşcan PELA
Ha ben gene geldim.Telefonu unutmuşumda.
(Biçoğu yemez bu numarayı ya)
450 yine şort **.. bonus bonus
450 gönüllü long ve dokunmak yok. Mokoko.
[url]http://video.ak.facebook.com/video-ak-sf2p/v6812/235/98/1051912154670_38784.mp4[/url]
Arkadaşlar mutlaka izleyin... İçimden geçenleri videonun en sonundaki Kürt abimizin haykırışları çok iyi ifade ediyor...
64.000 önemli.....kırılmadan trend bittiğini düşünmek hata olur.....
taş üstünde taş kalmamışken pala bu kadar savunuyor...niye ?? malı ucuza vermemek için....
dax dow, kakaran, kikiren çökmüş ama pala savunuyor....hele birde yarın onlar yeşersin seyreyleyin palanın keyfini......
iki gündür aldığımı dow açılılnca iade kısa pozcuların dikkatine, sanki rodeo,
sanki yönleri yok, sanki kararsızlar, bunlar namıssız, namıssız........
dov da ya pozu korumak lazım yada 17:30 kadar fikir sahibi olmak, başka çare yok....
bu şartlarda nasıl oynayacaksak..........veriden uzak dur, dovdan uzak dur ee vobtan uzak dur, sağlığını koru........
[QUOTE=parderi;159115]Ha ben gene geldim.Telefonu unutmuşumda.
(Biçoğu yemez bu numarayı ya)[/QUOTE]
Abi biz ortya bağırdık "Bu telefooon kimiiiin" diye sahibi çıkmayınca sattık parayla kola aldık. .dng
zero tereddüt...no cry...550 den takviyos
jerfin gı haklısın sankim gız bilanço komançi ::: beyle devam ederse cort tutmam geceye.... istop etmedım daha .....emme istopum yakın
[QUOTE=Demirci;159119]64.000 önemli.....kırılmadan trend bittiğini düşünmek hata olur.....
taş üstünde taş kalmamışken pala bu kadar savunuyor...niye ?? malı ucuza vermemek için....
dax dow, kakaran, kikiren çökmüş ama pala savunuyor....hele birde yarın onlar yeşersin seyreyleyin palanın keyfini......[/QUOTE]
Ekranda 63,900ü gören olursa 64000 kırıldı bas shortu demesin zira sadece boşluk doldurmaca oynuyor oaliblir piyasa.
anti-fraktalik bir baskı oluştu