şuralarda kalırsa ben cort yatar geceye emme sınırlarımı zorluyorum gayri
Printable View
şuralarda kalırsa ben cort yatar geceye emme sınırlarımı zorluyorum gayri
yok yok..dj topladıkça bunda mal veriolar..çok net bir küskü var ufukta.
[QUOTE=Astatin;159125]anti-fraktalik bir baskı oluştu[/QUOTE]
patron artık fraktallarda crash diyor .. sen yoktun sabah gönderdim grafı ... baskı hem fraktalik hem küsküsel .. geceye kısa son kararım .. .:D:D
vade sonu geldi..400 puan fark var..
[QUOTE=fXci;159109]64400 altına geldımmı ıkıncı kere busefer kismeler tutamaz ve 63950 yeresıne yol alır gayrı ::: ... emme gelmezse 64400 rüştünü ispat etmıs olcek ozaman ayva yeme formeyşını olur[/QUOTE]
FXci kardeş bi daha yazma şu 64400 ya sen yazdıkça ağa gıcık gapyo ordan döndüryo
[QUOTE=VOBiX;159121]Abi biz ortya bağırdık "Bu telefooon kimiiiin" diye sahibi çıkmayınca sattık parayla kola aldık. .dng[/QUOTE]
Canın sağolsun be Vobix'im. Halbuki ben sizlere lüfer ısmarlamayı düşünüyordum bu gün. Cola nedirki ?.lelele
dün gece yazdımdı ya durup dururken bu domuz gribi nereden çıktı diye?
bakın sebebi aşağıda bence herşeyi anlatıyor...
haberin başlığına bakın...
[B][COLOR=red]Domuz gribi aşısından,[/COLOR] [COLOR=blue]yıllık [/COLOR][COLOR=red]49 milyar dolarlık kar edecekler![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[URL]http://www.milliyet.com.tr/Dunya/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1153417&Date=22.10.2009&Kategori=dunya&b=Domuz[/URL] gribi asisindan, yillik 49 milyar dolarlik kar edecekler
AFKO- Anti Fraktalist Kurtuluş Ordusu saldırıyor...Not: 475 altı kapanışlarda benim saatlik satta kapatacak...
[QUOTE=oguzhan;159130]FXci kardeş bi daha yazma şu 64400 ya sen yazdıkça ağa gıcık gapyo ordan döndüryo[/QUOTE]
abı onemlı olmazsa degınmem gayrı.... bak gordunmu onemını.. nasılda savunuyor PELA orayı :::
Şunu istiyorum : DJI %0.5 artı olsun ve bizde 550 kapatalım..kesin şort kalırım o zaman
[quote=VOBiX;159124]Ekranda 63,900ü gören olursa 64000 kırıldı bas shortu demesin zira sadece boşluk doldurmaca oynuyor oaliblir piyasa.[/quote]
Sanırım burdaki çoğu arkadaş ekranda görür görmez atlamayacak kadar tecrübelidir...
[QUOTE=Astatin;159135]Şunu istiyorum : DJI %0.5 artı olsun ve bizde 550 kapatalım..kesin şort kalırım o zaman[/QUOTE]
hep seans sonları yukarı mantıkhsız hareketler goruyoz deeymi asteton... ne dimek bu ?
A- Yükselen trenddeyizde ondan
B- Cortcu silekeme hareketleri (piyaseda cortcuları kusturmeye calısıyorlar)
Şinci
yukardakilerden hangisini seçersin ?
Bu mevzzu önemli dalga geçhme....normalde grafa teknik bakarsan hangini sececeeini annarsın.... Emme graf eyle biyerdeki ne olcaanı annayamıyosun...