-
[QUOTE=Demirci;159136]Sanırım burdaki çoğu arkadaş ekranda görür görmez atlamayacak kadar tecrübelidir...[/QUOTE]
emme bazen onemli destek yeresı kırıldımmı birden boşalır gayri ... bunnarı cokh yaşadık... eyle destek kırıldımmı kırılmadımmı deyuu bekleyenler en az destek kırıldıktan 700 pıvan sonra kapatabılır pozüsyon :::
-
[QUOTE=Astatin;159133]AFKO- Anti Fraktalist Kurtuluş Ordusu saldırıyor...Not: 475 altı kapanışlarda benim saatlik satta kapatacak...[/QUOTE]
patron fraktalik düşecez .. o orduyu derhal lağvet .. geceye kısa ...
[QUOTE=selçuklu;158899]fraktalıda buldum .. oda belli .. 2007 ekim tepesi gibi olacak bence .. ben baya benzettim .. distribution oluyor .. .hehe:D
ahanda fraktalik projeksyon heheeh .. :::::: yalnız grafların biri saatlik biri günlük orda bir dengeszlik var .. heheeh :D:D.. ama fraktal fraktaldır ..
[URL=http://img39.imageshack.us/i/adszmv.jpg/][IMG]http://img39.imageshack.us/img39/2642/adszmv.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
-
pala meydan okuyor,dün tüm sistemler al da iken long girenleri yaktım şimdi durum tersi sistemler satta sıkıysa short kal geceye diyor :)
-
[quote=fXci;159137]hep seans sonları yukarı mantıkhsız hareketler goruyoz deeymi asteton... ne dimek bu ?
A- Yükselen trenddeyizde ondan
B- Cortcu silekeme hareketleri (piyaseda cortcuları kusturmeye calısıyorlar)
Şinci
yukardakilerden hangisini seçersin ?
Bu mevzzu önemli dalga geçhme....normalde grafa teknik bakarsan hangini sececeeini annarsın.... Emme graf eyle biyerdeki ne olcaanı annayamıyosun...[/quote]
C- Sana bişi olmasın :D:D:D
Kararın ne olursa olsun havan yerinde olsun..
(Yanıt: Bu seçeneklerin sayısı senin yazdıklarındna fazla..Disiplinle harelet etmediğin sürece bir gün tutturrusun bir gün tutturmazsın..Sorun doğru kararı vermek değil, yanlış karardan erken dönmektir efiksçi :D:D)..
Either My Way Or Higyway lafını çok severim efiksci..İşlem yaparken bu derece kararlı olmalısın.. Yanlış karardan kaaçrkende bir asker kadar disiplinli ve bir ceylan kadar ürkek olmalısın..büyülü çizgiler ve büyülü sistemler aramak yetmez..hatta dünya yetmez...öperim)
Yeterince teorik oldumu selçuklu patron :) :)
Bu mesaja 8 den aşağı teşekkür gelirse kırılırım ha..ona göre
-
Sistemler bir değişiklik olmadan kapattı günü..
-
SOn barda 5-15-20 dakıkalıkların hepsi alda kapattı..bende son pozu 75 puan zararına kapattım (Demek istediğimin bir örneği budur efiksci :))..
Günlükde 375 puan kar..ama çok işlem yaptık..deki 300 puan...bin bereket
-
Sistemci arkadaşlara ilginç bir örnek... sistemim 575 fiyattan sor barda al sinyali veriyordu ve fiyat son saniyelerde gördüğünüz üzere 550-575 arasında çalıştı... ve son iki işlem ise 5 adet 575 ve 1 adet 525... :) Gel de işlem yap son bara göre...
-
cümleten iyi akşamlar ... ...
-
Sözüme sadık kalarak long girdim, ümitliyim.
Tekrar hoşça kalın.
-
[QUOTE=Demirci;159136]Sanırım burdaki çoğu arkadaş ekranda görür görmez atlamayacak kadar tecrübelidir...[/QUOTE]
yazanalr öyle de bir de misafirler var onalrı tanımıyprum. onun için dedim.
-
[QUOTE=Astatin;159141]C- Sana bişi olmasın :D:D:D
(Yanıt: Bu seçeneklerin sayısı senin yazdıklarındna fazla..Disiplinle harelet etmediğin sürece bir gün tutturrusun bir gün tutturmazsın..Sorun doğru kararı vermek değil, yanlış karardan erken dönmektir efiksçi :D:D)..
Either My Way Or Higyway lafını çok severim efiksci..İşlem yaparken bu derece kararlı olmalısın.. Yanlış karardan kaaçrkende bir asker kadar disiplinli ve bir ceylan kadar ürkek olmalısın..büyülü çizgiler ve büyülü sistemler aramak yetmez..hatta dünya yetmez...öperim)
Bu mesaja 8 den aşağı teşekkür gelirse kırılırım ha..ona göre[/QUOTE]
ben onu 9 u anlamam patron .. trend is crying .. crashhhh .. .:D:D:D
-
[QUOTE=Astatin;159141]C- Sana bişi olmasın :D:D:D
Bu mesaja 8 den aşağı teşekkür gelirse kırılırım ha..ona göre[/QUOTE]
Ülem diger sıkları ben senin üçün eledim...... yoksam zabahki gap mevzusu vsvs..... daha cokh şık vardı..
Sende eyilikten annamıyon .....illa bilmişlik taslaycan he ::: Savol gayri ::: ülem bi hava atacağdım attırtmadın .......cevabını soylemeyorum gayri çansını gaybettin :D