5 ve 20 dk lar duble satışta,60 dk flat !
bu gecede gerekeni yapıp kısa giriyorum,hoş dün tüm periyotlar duble aldayken long tan zarar yazdık..
Printable View
5 ve 20 dk lar duble satışta,60 dk flat !
bu gecede gerekeni yapıp kısa giriyorum,hoş dün tüm periyotlar duble aldayken long tan zarar yazdık..
3 günlük kısalar ortalaması 64900..geceye kısa..ayular son yarım saatde ininden çıkar derim..
[QUOTE=YAVUZHAN;159150]5 ve 20 dk lar duble satışta,60 dk flat !
bu gecede gerekeni yapıp kısa giriyorum,hoş dün tüm periyotlar duble aldayken long tan zarar yazdık..[/QUOTE]
Aynen yavuzhan dün tüm sistemler alda diye long girdik... Bugün de tüm sistemler Satta short girdik... Yarın sabah da gap yersem üst üste 4.gün olacak... :(
[QUOTE=Larossıan;159142]Sistemler bir değişiklik olmadan kapattı günü..[/QUOTE]
Abim ben ps basında olmadığım için kaçırdım kocaoğlan almı satmı
[quote=fXci;159149]Ülem diger sıkları ben senin üçün eledim...... yoksam zabahki gap mevzusu vsvs..... daha cokh şık vardı..
Sende eyilikten annamıyon .....illa bilmişlik taslaycan he ::: Savol gayri ::: ülem bi hava atacağdım attırtmadın .......cevabını soylemeyorum gayri çansını gaybettin :D[/quote]
lem bende öyle dedimya...ne olursa olsun havan yerinde olsun..:::::: kaç gündürde maşallahın var.. iyisin..daha ne istiyon..tavuk mu istiyon:..::..:
Geceye kısa herkeze iyi akşamlar
[quote=oguzhan;159154]Abim ben ps basında olmadığım için kaçırdım kocaoğlan almı satmı[/quote]
Longda kapattı..
yaww histem kısa deyordu ama...5 ve 20 çok bardır aldaydı...15 dakıkalıkda son barda al deyince filatladım..tırstım..pala aksiyonu ise de yapacak bir şey yok
Şuanda kullandığım saatlik sistemin getirisi 19 agustostaki getiri seviyesine geldi.... Yani 2 aydan fazladır sistemde kar yok ama bolca işlem ve stres var...
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=158686&postcount=2753[/URL]
planda en ufak bir değişiklik yok. aynen devam...
grafiklere bakınca çok zor bir gün olduğunu gördüm..
K/V trend sistemcileri için kötü bir günmüş.
neyse herkese iyi akşamlar...
son durumda shrt devam 64800 ve üstü onun altı benim,
eğer iyi yönetirlerse yukarıda alıcının isteksiz olduğu marjinalleşmiş piyasayı, vade sonuna kadar, %20 ye yakın çevirebilirler yani 65den 60, 60 tan 63,5 küsuratlar önemli deyil, süreç başladı gibi, sanki lönkleri yukarıya alıştırıyorlar, bu arada shrt ye izin vermiyorlar, bu seviyelerden ani bir aşağı gaza basışla(%3), lönkler yerinde kalır, cöörtlerde yeni poz açar, APS artar, yön aşağı yeni satıcılar cöört olarak py ye girer, fakat cöörtler çok kenarda beklemişlerdir, artık py nin döndüğü düşüncesindedirler, agam bir yere kadar onlarlada uzun süren ayrılığın dadını çıkarır, bu arada ufak kıpraşmalarda yukarıdaki lönkler marttan beri alıştıkları agam bizi bırakmaz havasına devam ederler, amma agam çapkındır,evet döner amma, 60 dan, bu arada cöörtlerle ağanın muhabeti goyulaşır, ama agamın bir taraftanda eski muhabbetleri lönklerini aklından çıkaramaz, ve goşa goşa cöörtleri bırakarak 60 dan, lönklerine goşar 63.5; emme araya ayrılık girmiştir bikerem, cöörtlerle oynaşan agamı löönkler gıskanırlar ve bizde cöört olursak agam bizimlede oynaşır derler 63.5,agam bu defa hemen danışıp bıraktığı cöörtleri bari gaptırmayım diye hatırlar ve goşarak onlara gider,60 şı bulur bulmaz cöörtlerle garşılaşır,artık aga kararını burada verecektir, cöörtmü güzel lönkmü diye, eğer agam yüz tudkunu ise lönk, vucut beden dutkunu ise cöört deyecektir........
siz ne dersiniz,,,,,,,(OBO FORM)
yukarıdaki seneryo agamın isteği üzerine kaleme alınıp, uygulama biçimi ve zamanına bizzat agam karar verecektir,
Yarın yine bize gap var anlaşılan...