[QUOTE=enorton;159162]Yarın yine bize gap var anlaşılan...[/QUOTE]
Bağımlılık yapmasın sakın üüü üüü
Printable View
[QUOTE=enorton;159162]Yarın yine bize gap var anlaşılan...[/QUOTE]
Bağımlılık yapmasın sakın üüü üüü
[quote=enorton;159144]Sistemci arkadaşlara ilginç bir örnek... sistemim 575 fiyattan sor barda al sinyali veriyordu ve fiyat son saniyelerde gördüğünüz üzere 550-575 arasında çalıştı... ve son iki işlem ise 5 adet 575 ve 1 adet 525... :) Gel de işlem yap son bara göre...[/quote]
bar 5dk ise sinyal normal 15 dk ise kuvvetli 60 dk ise güçlü bi alım söz konusudur diye düşünürüm.
[quote=enorton;159162]Yarın yine bize gap var anlaşılan...[/quote]
Kurban bayramı yaklaşıyor ya ondandır alıştırma yapıyor palaylan:..:
Bu akşam Fener maçını TNT veriyor, TNT digiturke de gelmiş 54.kanal (bilmeyenler için)...
[QUOTE=VOBiX;159163]Bağımlılık yapmasın sakın üüü üüü[/QUOTE]
Senin sistemler ne durumda? Bu sabah gap yemeyen var mı??
[quote=enorton;159167]Senin sistemler ne durumda? Bu sabah gap yemeyen var mı??[/quote]
yedik yerine de kısmı koduk amma yarına long girdik geceye yarını beklemekten imanım gevredi gevrek olduk:..:
dünkü şortlar kapanışta long oldu..yuaw bana bi haller oldu..gız..nazar değmesin bana..sistemsiz olmak lazımmış demekkii..
sisteme uycam diye canım çıkıyordu yaa..
[QUOTE=QUEEN;159169]dünkü şortlar kapanışta long oldu..yuaw bana bi haller oldu..gız..nazar değmesin bana..sistemsiz olmak lazımmış demekkii..
sisteme uycam diye canım çıkıyordu yaa..[/QUOTE]
aynen kraliçem, sistemi bıraktım kendime geldim bende.. koyacaksın grafı önüne, destek belli, direnç belli.. stopunu belirleyip gireceksin poza.. 300-500 aldım mı da çekilip kenera yeni plan yapacaksın..:::
[QUOTE=jerfin;159170]aynen kraliçem, sistemi bıraktım kendime geldim bende.. koyacaksın grafı önüne, destek belli, direnç belli.. stopunu belirleyip gireceksin poza.. 300-500 aldım mı da çekilip kenera yeni plan yapacaksın..:::[/QUOTE]
HA ŞÖYLE BEE :::
illa 300-500 pıvan değil jerphin bazen 1000-3000 pıvan bozmaycaz emme şinci graf 300-500 gerektırıyor gı +.
[QUOTE=enorton;159167]Senin sistemler ne durumda? Bu sabah gap yemeyen var mı??[/QUOTE]
onalr Memati gibi gap bulun laaan banaaa diyip duruyor. Haftaya görürsün tabloyu. Dünden bugüne gap yemeyen sistemim varsa pek inandırıcı değildir. hem günü güniçi zirvede kapatacak hem de sat verdirecek ssitem olduğunu sanmıyorum.
[QUOTE=VOBiX;159173]onalr Memati gibi gap bulun laaan banaaa diyip duruyor. Haftaya görürsün tabloyu. Dünden bugüne gap yemeyen sistemim varsa pek inandırıcı değildir. hem günü güniçi zirvede kapatacak hem de sat verdirecek ssitem olduğunu sanmıyorum.[/QUOTE]
Valla Eylül berbattı, ekim iyi başladı kötü gidiyor... Bir ay kötü giderse önemli değil de ertesi ay da kötü olunca insanın morali de bozuluyor... Mesela aralık kötüydü ama ocak iyiydi... Mart kötüydü ama nisan iyiydi... Haziran kötüydü ama temmuz ağustos çok iyiydi... Valla kasım da böyle giderse işimiz zor...
[QUOTE=fXci;159171]HA ŞÖYLE BEE :::
illa 300-500 pıvan değil jerphin bazen 1000-3000 pıvan bozmaycaz emme şinci graf 300-500 gerektırıyor gı +.[/QUOTE]
işte graf, işte sıkışık bant aralığı... bu graflara aynı pencereden bakıyoruz efiksim...+.
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i210675_vob-22.10.bmp[/IMG]