[QUOTE=truva;71961]long devam eden varmı ki ?[/QUOTE]
32.675 yarım flat.. 32875 uzun devamm geceye.kom
Printable View
[QUOTE=truva;71961]long devam eden varmı ki ?[/QUOTE]
32.675 yarım flat.. 32875 uzun devamm geceye.kom
[QUOTE=catedral;71965]32.675 yarım flat.. 32875 uzun devamm geceye.kom[/QUOTE]
ben kısada kaldım:..: spot piyasa tam direncine yakın yerde kapatınca stop olmadım.. sabah bakacağız artık..
60 dk sistemim 33.750 den LONG ben FLAT.içime sinmedi.
ne halleri varsa görsünler :p
[quote=hexen;71947]nunum evet verdimmi daha cok kazanyorsun hep yasadım +.[/quote]
aman dağıtırken aranızda sermayeyi sıfırlayanlarada üüüvermeyi unutmayın:)
[QUOTE=catedral;71963][B]HEXEN babam allah razı olsun.. O grafiği koydunda yakaladık takozu.. Ellerine sağlık..[/B][/QUOTE]
catedralim iyiki varsın
[QUOTE=bull market;71103]33000 ila az biraz altında destek var ama bakalım, saygılar.[/QUOTE]
[QUOTE=jerfin;71104]her destekte insanları mala bindirerek devam ederler artık:D destek dediğin ne ki..[/QUOTE]
Dikkat etmek lazım bazen, Cuma akşamı yazışmışız yukardakileri, saygılar.
[QUOTE=TIFIL;71955]aradaki farkı hezaplarsan aynı seviye gibi değilmi :..:[/QUOTE]
amma sen üstesinde bekliyosun tıfılım ben üstesinde olur eyer dedim :)
cunki eyer üstesi olmasa 8150 potansta olcak ona dikat
Kısalar bu seviyelerden stop olmaz bence
[QUOTE=bull market;71972]Dikkat etmek lazım bazen, Cuma akşamı yazışmışız yukardakileri, saygılar.[/QUOTE]
ne yani şimdi bende senin dolar 1.50 deyken buradan satış yapılır yorumlarını getirip yapıştırayım mı istiyorsun:..:
ben flat girdim geceye .. hem günlük ve saatlik peryotlar shorttaydı .. hemde sabah açılışta ekranda olamayacağımdan son açtığım 32850 maliyet longu 34125 ten longcover yapıp geceye flat girdim.. .sabah işim olmasa uzun girecektim..
[QUOTE=jerfin;71975]ne yani şimdi bende senin dolar 1.50 deyken buradan satış yapılır yorumlarını getirip yapıştırayım mı istiyorsun:..:[/QUOTE]
Zahmet olmazsa evet:..::..:, itinayla çuvallanır bazen, kabul etmek erdemliktir.. ama dolar düşecek enisonu:)))
Ben yine çok utanıyorum..34175 den 1/4 şort geceye ..........Neden şort derseniz..şaşamyan forum istatistiğine güvendim...çoğunluk long yeresinde ya o açıdan :) hexen bizi diskoya götür...Aman ha, Dİsiplin KOğusşuna değil bildiğin disko..hani alemlere akılan türden olanından :) Gerçi sisteme aykırı iş yaptık, disiplini bozduk, disiplin koğuşunu hakettik..:) ama bi kereden bişi olmaz (şşş 3 üncü tekil şahıs)
Hatta şöyle diyeyim: Tüm sistemler alda kapadı kimler geceye long girdi bakimmmm:)
[quote=Astatin;71978]Ben yine çok utanıyorum..34175 den 1/4 şort geceye ..........[/quote]
fena fikir değildi gibi aslında ama şimdi bi rüzgar çıktı ona karşı şey etmemek adına FLAT kalmak daha doğru idi.ya LONG olcaksın ya FLAT şu anki tabloyla.
ama piyango vurabilir SHORT kalanlara :..:
[quote=bull market;71977]Zahmet olmazsa evet:..::..:, itinayla çuvallanır bazen, kabul etmek erdemliktir.. ama dolar düşecek enisonu:)))[/quote]
hercanlı ölecek gibi bişey oldu bu
hexen diskodan vazgeçtim..DJ i 8280 yeresine götür yeter
Bir şey dikkatimi çekti...HELLİM in unvanı "Sistem Kontrolcüsü", Mersiyk'nın ise "Moderatör"...burda bile rütbe olayına mı girilmiş acaba :)
[QUOTE=Astatin;71981]hexen diskodan vazgeçtim..DJ i 8280 yeresine götür yeter[/QUOTE]
astatinim dow future 8503 üstesi olmaz eyer 8150 potans devam eder gerisi dow future kalmıs o bize uymaz biz ona uyyoruz. graf ne der bi onu yapyoruz.
amma diskoya olur .dng
geceye 1/3 short girdim 34175 den bana gorede 34500-34700 arasında biryerde takılır bu endeks orada kalanlarıda shortlucam..bugun resmen piyango vurdu ucuz kurtuldum persembeden beri tuttugum kısalardan neredeyse kar edemicektim şükür ettik... 32300 den acılan longlarda iş gördü 34200den vedalaştık en son geceyede 34175den shortlayıp girdik
BU akşamki DOW 15 dk.lık grafigini gördünüz mü ? [B][U]Shark- grafiği.. Köpekbalığı dişi diyorlar.[/U][/B] Zig-Zag Zig- Zag ..
Bakalım şimdi nolucak ? Köpekbalığı dişinden sonra yukarı gittiğini hiç görmedim..
[IMG]http://http://www.bloomberg.com/?b=0&Intro=intro3[/IMG] [URL]http://www.bloomberg.com/?b=0&Intro=intro3[/URL]
Dow grafiği. Tam SHARK olmuş...
dow SHARK.
[quote=BORSACIOZGUR;71987]
Dow grafiği. Tam SHARK olmuş...[/quote]
ne yapar ısırır mı bizi :..:
[quote=SEYYAH;71989]ne yapar ısırır mı bizi :..:[/quote]
valla bilemiyorum. daha önce 8-9 defa gördüm böyle yarım gün full zig zag. sonu ertesi gün hep acı düşüşle bitti..
Bugün bakalım ne olacak.. Yükselirse ilk olur...
CATEDRAL nerdesin..sende 300 puan bi alacağım vardı..yarın onu alayım diyorum
Bu arada Deidre BOLTON ablam çıkmış bloomberge..izleyelim
[QUOTE=BORSACIOZGUR;71986]BU akşamki DOW 15 dk.lık grafigini gördünüz mü ? [B][U]Shark- grafiği.. Köpekbalığı dişi diyorlar.[/U][/B] Zig-Zag Zig- Zag ..
Bakalım şimdi nolucak ? Köpekbalığı dişinden sonra yukarı gittiğini hiç görmedim..[/QUOTE]
Başımıza ne gelecek özgür? fena mıdır yani bu.. Fena dersen arkama yaslancam longlarla:eek:
[QUOTE=Astatin;71996]CATEDRAL nerdesin..sende 300 puan bi alacağım vardı..yarın onu alayım diyorum[/QUOTE]
verrrmemmmmmm.....
[COLOR="LemonChiffon"]Umarım yani[/COLOR]
[quote=catedral;71999]verrrmemmmmmm.....
[COLOR=lemonchiffon]Umarım yani[/COLOR][/quote]
O zaman şöyle ense-sırt arasından catedral antrkot alıyımmm:..::..::..: torsion dan da piftek alcem..başka uzun yok mu başka...
hatta :tüm sistemler alda kapadı kimler geceye long girdi bakimmmm
[QUOTE=Astatin;72000]O zaman şöyle ense-sırt arasından catedral antrkot alıyımmm:..::..::..: torsion dan da piftek alcem..başka uzun yok mu başka...
hatta :tüm sistemler alda kapadı kimler geceye long girdi bakimmmm[/QUOTE]
Ben astatin kontrafile alırım :) Dikkat et.. dow un artı kapatma ihtimali daha yüksek..
kati, antrkot iki porsiyon oldu..hatta torsion da porsion oldu :) kızmaz inşallah ha...:) DJI döner artı kapatırsa ben size 4 porisyon ayıracam sözzz:) astatin piftek, pirzola, sırt ve pençe :)
Ya kati onu bunu boşverde Mersiyk nin başına gelenleri duydunnu?
[QUOTE=Astatin;72004]Ya kati onu bunu boşverde Mersiyk nin başına gelenleri duydunnu?[/QUOTE]
Ne gelmiş? Ayağı taşa falan mı takılmışş:..:
forumda tek kısa astatin ile ben miyiz.. onunla aynı tarafta olmaktansa dow göçerken uzun olmayı tercih ederdim:..:.dng
[QUOTE=Astatin;72004]Ya kati onu bunu boşverde Mersiyk nin başına gelenleri duydunnu?[/QUOTE]
gun boyu uzaktan takip yaptım astatin hem kotanı doldurdunmu bakim sanki olması gerekenin tam tersi 4 geyik 1 vob mesajı atıyormussun gibi geldi hımmmm .boks. :D
[quote=catedral;72005]Ne gelmiş? Ayağı taşa falan mı takılmışş:..:[/quote]
Ya bunu moderatörler arasında çömez ilan etmişler..Hatta rütbe yapmışlar..Bak mesela Hellim de sistem kontrolcusu yazıyor unvanda, Mersiyk da moderatör yazıyo..bütün pis işleri ona yaptırıyolarmış..geçe nöbetlerini hep ona veriyorlarmış...maaş da yokmuş ssk da, yol da yokmuş yemek de...wah wahhhh
[quote=mersiyk;72008]gun boyu uzaktan takip yaptım astatin hem kotanı doldurdunmu bakim sanki olması gerekenin tam tersi 4 geyik 1 vob mesajı atıyormussun gibi geldi hımmmm .boks. :D[/quote]
eeehhhhmmm. sen ne zaman geldin yahu..vob vob vob vob vob vob:..::..:
.dng.dng[quote=jerfin;72006]forumda tek kısa astatin ile ben miyiz.. onunla aynı tarafta olmaktansa dow göçerken uzun olmayı tercih ederdim:..:.dng[/quote]
benle aynı tarafda olmandansa davul olmanı isterdim...dng.dng aaa ne cadıymışsın sen yaa...iyi ki avatarına asıldık..bela oldun başımıza heee....dng.dng
[quote=mersiyk;72008][COLOR=red]gun boyu uzaktan takip yaptım astatin[/COLOR] hem kotanı doldurdunmu bakim sanki olması gerekenin tam tersi 4 geyik 1 vob mesajı atıyormussun gibi geldi hımmmm .boks. :D[/quote]
aaahhhaaaa...cırcır dan sonra bir "i know what you did last summer" vakası daha.:eek::eek::eek:
mersiyk ne kadar sabırlısın.. ben olsam şimdiye kadar atardım 10 kere forumdan bu astatin'i.. elinde çekiç sağa sola saldırıyor, insanları tahrik ediyor..
[quote=jerfin;72013]mersiyk ne kadar sabırlısın.. ben olsam şimdiye kadar atardım 10 kere forumdan bu astatin'i.. elinde çekiç sağa sola saldırıyor, insanları tahrik ediyor..[/quote]
valla doğru diyorsun..ben olsam, bende atardım beni...:..::..: 10 sayıısnı nasıl hesapladın;)