-
[quote=Demirci;158922]Değerli arkadaşlar yine ekranlar domates tarlası...ve ben yine görüşümü sizerle paylaşmak istiyorum....bobi (ve tabi ki spotta) görüldüğü üzere kötü yola düşmüş alman kızı veya perişan mavi gözlü ingiliz kızını heç takmıyor.....
Halen kuralımız geçerli : "her kırmızı alım fırsatı".....
[B]aşağıda 64.000 kırılmadığı sürece bu geçerli....kırılırsa fikrim değişir...[/B]
Ama bobinin hedefi yukarı [B]65475[/B] olan bir önceki zirveyi denemek ve orayı geçerek [B]67.000[/B] civarına erişmek.....
Birde diğer bir konu ben burda sadece fikirlerimi aktarıyorum....kimseye alın yada satın demiyorum.....ama görüyorumki benim işlemlerim merak ediliyor.... pozum flat....
Herkese bol kazançlar....[/quote]
herkese günaydın...
öncelikle[B] Fenerimizi[/B] ve galatasarayı tebrik ediyoruz.....avrupa galibiyeti tırık takımlara karşı bile olsa puvan ve paradır.....
Piyasaya gelince görüldüğü üzere kırmızıdan korkanları perişan etmeye devam ediyor....dün verdiğim hedefler geçerli....bugün 65475 zirvesini geçeriz.....
hatta yaptığım yeni analizler aslında dün bahsettiğim 67.000 hedefinin bile aslında biraz az olduğu fikrini uyandırıyor.....vakit bulunca detayları paylaşacağım.....
-
istatistiklere göre kasımda şelale var...vobix yayınlamıştı...
-
domuz gribi ilk çıktığında çok yüksek olasılıkla öldürücü olduğu söylendi..hani havaalanlarına ısı kamerası koymuştuk..borsalar düşmüştü...
şimdi ise memleketin heryerinde domuz gribi fışkırıyor..efendim okadarda tehlikeli değil..istirahat,beslenme ile(doğal dirençle) gecermiş...
komplo teorilerini sevmem..ama kanımca bı işte kesinlikle bir iş var...abd şirketleri virüslerin genetiği ile oynayıp değişik virüs meydana getirdiğini zaten biliyoruz..en azından oldukca kolay...
önce virüsü ve aşısını oluştur...sonra dünyaya yayarak..panik oluştur..sonra aşıları milyarlaca dolara sat...
ne de olsa ulvi abd menfaati için herşey mübah....
bize kaçmilyon aşı dozu gelmiş..başka bir ülkeyede böyle blok yüklü aşı gelmiş mi..gelişmiş ülkeleri kastediyorum...veya avrupa ülkesi olsun..
-
Günaydınlar...
Geceye long'dum az önce pozisyonu kapattım. Ne olur ne olmaz, en iyi puan cepteki puandır....
Dün kendime bugün için slow trading cezası verdiğim için bugün en fazla 4 işlem yapabilirim. Dikkatli seçmem lazım. Herkese bol kazançlar....
-
[quote=selçuklu;159255]cümleten günaydın bol kazançlar ..[/quote]
Sayın hocam, bugün için proceksiyon nedir? Fraktalik bi aksiyon var mı? :)))
-
[QUOTE=Strategist;159269]Sayın hocam, bugün için proceksiyon nedir? Fraktalik bi aksiyon var mı? :)))[/QUOTE]
bence düşecek patron .. fikirlerimde bir değişiklik yok .. tepe yuvarlak geleceği parlak .. heheeh:D
-
Hayırlı cumalar, şansınız açık olsun arkadaşlar.
-
Makas sıfırken kısa risk değilmi?
-
istop ve fleyt grafa karşı gelırsen ebein hörekesını gosterır gayri
-
Bugün 65 üstünü hazmettirirlerse, ki öyle gözüküyor. Önümüzdeki haftanın resmi daha netleşecek.
-
65475 geçebilecek mi bakalım...
-
300 üstü stop yazılı ..stop olursam otururum kenara .. yapacak bişey yok ..