-
[QUOTE=jerfin;159296]yanlız efiksim bilanço döneminden dolayı o kanalı kırarız ve bi üst kanala atarız diye düşünüyorum ben...[/QUOTE]
üst kanala atarsak 67400 hedef eder bınnar.......jerph üst kanala atana kadar alt kanalın geregini yapam ben ... atarsa istop olurum artık napim :::
-
475 ort full uzun ... ralli a* ... stoploss 400 altı ... %5 çıkarız tahminim .. ralli ..
-
65,475 uzun .. stoploss 65,3xx ... take profit 75.000 heheh:D:D
-
xu100 de 52.000 çok zorlu bir direnç... orası kıırlırsaaaa..............
-
550 flat. biraz izleyelim.
-
5 gün önce 65000 maliyetli kısalarım 650 den stoplanmak üzere bekliyor:rolleyes:
-
imf haberı mı var gene :D gaza gelmişler tey tey.. her zamankı gıbı sohrtlarım patladı :D
-
apsd - 5000 di biara.. yapılan kesınlıkle bırılerını patlatmak ıcın yapıldıgını dusunuyorum.. resmen bırını katletmısler.. kurumlar arası savas mı yoksa :))
-
Dünkü gibi değil, Bu gün trade tehlikeli.
Ya flat oturucan. Yada inandığın yönde kalıp kıpraşmayacaksın.
İkinci şık için bekliyorum.
-
[QUOTE=enorton;159283]Bu tepe de yalan oldu... 65200 geçilmez diyen arkadaşlara ve hepimize geçmiş olsun...[/QUOTE]
Onlar dün 64400den uzamıştır .dng
-
Kendimi eleştirem
Dün 64400 yeresinin üstünde cort yatmaycam çünküm düşmez bura yukarı gider dediğimde neden uygulamadım gayri acep ....
....edilen karlar ekistra güvence vereyor sanırım.....
.....Yuaw istediğin kaddar güvence versin... şinci sağlık sigortan var deyüü uçurumdan aşavı atlarmısın gayri...
E öleceğini bile bile atlarsan ... öldükten sonra savlık sigortası ne işe yarar deemi.....
Temam bana bi zararı dokunmadı şinci dunki olayın emme . Olayı sıkı tutmak üçün kendimi beyle ulu orta rezil etmem leazımdı ....:::
çünküm yukardaki salaklıvı yaptım gayri ...
-
hadi düşeceksek düşmeliyiz artık.dış borsalarla aynı korelasyonda nereye kadar devam edeceğini düşünüyor bu fonlar yawww:confused: