şimdi 65.300 e inip stopları çalıştırıp geri döndürebilirler...:)
Printable View
şimdi 65.300 e inip stopları çalıştırıp geri döndürebilirler...:)
[QUOTE=kyaka;159313]hadi düşeceksek düşmeliyiz artık.dış borsalarla aynı korelasyonda nereye kadar devam edeceğini düşünüyor bu fonlar yawww:confused:[/QUOTE]
Korelasyon beklemeyin gayri....
Dün ben başka yerde jerfin burada söyleyip duruyoruz. Şimdi bilanço bahanesiyle içeriye daha fazla odaklanacağız. Yurtdışı düşecek ama bzim bilançoalrımız iyi geldi diyecekelr. Ya da tam tersi.
iş yatırım totalde kısamıydı,kolmu kesiyor bu alışlarla şimdi ?
aralıkta ilk 5 e giren işlemide gözükmüyor bugün ?
[QUOTE=YAVUZHAN;159317]iş yatırım totalde kısamıydı,kolmu kesiyor bu alışlarla şimdi ?
aralıkta ilk 5 e giren işlemide gözükmüyor bugün ?[/QUOTE]
İş yatırımın *.*. :)
ben çıkıyorum stop yazılı .. hayırlıs ıartık ..
[QUOTE=jerfin;159315]şimdi 65.300 e inip stopları çalıştırıp geri döndürebilirler...:)[/QUOTE]
tamda benım cortlardan karımı alcaam yer ora ::: emme 65300 yeresıne gıtmezse sıncı 65775 yeresine gıtcek sankim...
[quote=VOBiX;159316]Korelasyon beklemeyin gayri....
Dün ben başka yerde jerfin burada söyleyip duruyoruz. Şimdi bilanço bahanesiyle içeriye daha fazla odaklanacağız. Yurtdışı düşecek ama bzim bilançoalrımız iyi geldi diyecekelr. Ya da tam tersi.[/quote]
iyi de satmakta sonra geç kalmış olmasınlar.ben de ne çok düşünüyorum fonları.hehehe
[quote=Kennym;159309]apsd - 5000 di biara.. yapılan kesınlıkle bırılerını patlatmak ıcın yapıldıgını dusunuyorum.. resmen bırını katletmısler.. kurumlar arası savas mı yoksa :))[/quote]
Sözleşme sonuna yaklaştık. Bu sözleşmeden kaçıp bir sonrakine giriyorlar. Aslında para çıkışı falan yok. Bu aralar apds'ye bakmamak lazım...
[quote=kyaka;159307]5 gün önce 65000 maliyetli kısalarım 650 den stoplanmak üzere bekliyor:rolleyes:[/quote]
abey senin hevatarın kakası gelmiş herhal.... ayunun yürüyüşü değişmiş kakasını tutmaya çalışıyore :::.... yuaw izinverde yapıversin gayri kabız olcek :::
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/image.php?u=919&dateline=1255419838[/IMG]
Şu andan sonraki işlemler bizi aşar. Vade sonuna yakın mücadele genelde amcalar arasında
olur. Önceki vade sonlarına yakın tradde hiç kazandığımı hatırlamam. Şimdilik sadece peşrev çekiyolar. Ne tek dalabiliyorlar nede çift. Enseyi karartan amca yönü tayin edecek. % 67 yukarı umuyorum.
[quote=fXci;159323]abey senin hevatarın kakası gelmiş herhal.... ayunun yürüyüşü değişmiş kakasını tutmaya çalışıyore :::.... yuaw izinverde yapıversin gayri kabız olcek :::
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/image.php?u=919&dateline=1255419838[/IMG][/quote]
yok öle bi problemi,65 den shortladığına seviniyodu 5 gün önce ama du bakalım
[QUOTE=YAVUZHAN;159317]iş yatırım totalde kısamıydı,kolmu kesiyor bu alışlarla şimdi ?
aralıkta ilk 5 e giren işlemide gözükmüyor bugün ?[/QUOTE]
Bu adamların ne ettiği belli değil yav.Totalda evelki gün 7500 uzundu. Dün 12500 kısada kaldı. Bu günkü kapattığı 7500 kısadan da 75 bin zarar etti. Dün dedimya
bunların fon yöneticisini döveceksin. Hemde 10 vurup 1 sayacaksın.:..: