[IMG]http://img44.imageshack.us/img44/6131/deneme123.png[/IMG]
Uleee... Ule bu ne... :) T.O.K.O.B.A yok pardon [COLOR=red][B]T.O.B.O :)[/B] [/COLOR][COLOR=black]mu acaba ?[/COLOR]
Printable View
[IMG]http://img44.imageshack.us/img44/6131/deneme123.png[/IMG]
Uleee... Ule bu ne... :) T.O.K.O.B.A yok pardon [COLOR=red][B]T.O.B.O :)[/B] [/COLOR][COLOR=black]mu acaba ?[/COLOR]
bugün 65.625 iki defa denenmiş 1 dk barlara baktığımda da içleri boş gözüküyor. bu seviyeden Alınan 305 satılan 227 kontrat . 450-550 arasındaki barların içi ise dolu dolu tüm bunlar bir göstergemi üstadlar açıklasın gayri
[QUOTE=Strategist;159322]Sözleşme sonuna yaklaştık. Bu sözleşmeden kaçıp bir sonrakine giriyorlar. Aslında para çıkışı falan yok. Bu aralar apds'ye bakmamak lazım...[/QUOTE]
hocam oyle olsa degisim aynı olur diger sozlesme ile .. ortada vade degisimi yok..
aksine fiyat yukseldıkce apsd - ye girdi cok fecı bı sekılde.. bu da gosteriyor kı fiyatın yukselısı sırasında yatırımcılardan yenı pozısyon acmamıs aksıne cogunu kapatmıslar 5000 lık bı degısım kolay kolay olabilecek bisey degil..
piyasa yapıcıların acıtıgı yada olusturdugu pozısyonlar apsd ye dahıl oluyor mu ?
bu konuda bılgı eksıklgıım var o yuzden soruyorum..
anladıgım kadarıyla pıyasa yapıcılar harıcınde acılan pozısyonların sayısı apsd olarak ıfade edılıyor.. belkıde konuyu tamamen alakasız bı sekılde algıladım :))
[quote=ordi;159328]bugün 65.625 iki defa denenmiş 1 dk barlara baktığımda da içleri boş gözüküyor. bu seviyeden Alınan 305 satılan 227 kontrat . 450-550 arasındaki barların içi ise dolu dolu tüm bunlar bir göstergemi üstadlar açıklasın gayri[/quote]
Onu üstatlar bilir. Ben yine sadece FDOW'a bakmaya devam ediyorum. Az önce FDOW küskü yaptı, 5 saniye sonra aynen bizim VOB da. Bu aradaki 5 saniyede eli hızlı olan, short'unu anında giren 150 puan tırtıkladı... Daytrading için FDOW'dan güvenilir indikatör görmedim daha...
[IMG]http://i38.tinypic.com/m9ofth.jpg[/IMG]
way**..son bardaki aldan tırsıp şortları kapamasak el bademos...ha neden long olmadın derseniz..o eski ve uzuunn bir hikaye
[quote=fikrisent;159327][IMG]http://img44.imageshack.us/img44/6131/deneme123.png[/IMG]
Uleee... Ule bu ne... :) T.O.K.O.B.A yok pardon [COLOR=red][B]T.O.B.O :)[/B] [/COLOR][COLOR=black]mu acaba ?[/COLOR][/quote]
TOKOBA diyecekki, TOBO düşüş bitiş formasyonudur, yükseliş devam değil..
:::
Matriks'te gerçekleşen işlemler listesinde bir kurumun adı [SIZE=4][B]---[/B] [/SIZE]olarak geçiyor.. :confused:
Çizici mi geldi ne.. üvvv..... :D
[quote=enorton;159275]65475 geçebilecek mi bakalım...[/quote]
[quote=enorton;159283]Bu tepe de yalan oldu... 65200 geçilmez diyen arkadaşlara ve hepimize geçmiş olsun...[/quote]
Sayın enorton,
64.475 rakamını verenlerden biri de bendim. Akabinde açıklama olarak B=A*1.618 e tekabül eden yerdi; fakat sayımı değiştirmeyi ve 1,2 diye saymayı uygun buldum diye belirtmiştim. 3=1*1.618 64.475 oluyordu yeni sayımda (15.10.09, 19:54--1032. mesaj). Genelde 5 tepesi 3 tepesinden büyük olduğundan bu geçiş şaşırtmamakla beraber, uzun değildim. Nedeni ise ''Son söz; borsada kesinlik yoktur. Türev piyasalarda at koşturan ise bunu 100 kez yazmalı, 300 kez tekrar etmelidir.'' diye belirttiğim cümlemde yatar. Perspektifime göre yukarı marj uzun girmeme yetecek kadar değildi.
Açıklama alındığımdan değildir.
Bol şanslar hepimize...
İngiltere' de % 4 büyüme tahmin edilirken %2 küçülmüş. Bu tahminleri yapanlara da ekonomist deniyor. Sahi bu ekonomistler ne işe yarar ...
200 225 ve 475 shortlar 500 500 ve 350 den kapandı.. gene pıyasa tersınde kaldık dalga boyunu tutturamadık.. yok aga cok gaz alıyorum.. baksan bi turlu bakmasan bi turlu.. pifff
her seferinde 2000 barajı belırlıyorum ama genede uyamıyorum ona yanıyorum :D
ogleden sonra bı short denemesı daha yaparız artık..
[QUOTE=martoniki;159334]Matriks'te gerçekleşen işlemler listesinde bir kurumun adı [SIZE=4][B]---[/B] [/SIZE]olarak geçiyor.. :confused:
Çizici mi geldi ne.. üvvv..... :D[/QUOTE]
bu ---- kurumlarının pıyasa yapıcılar olma ihtimali var mı ? bu ıslemlerı bende gecen hafta gordum yanı garıp geldı ve pıyasa yapıcıların ıslemlerı gun sonunda sıfırlandıgı ıcın bu sekılde ıfade edılebılecegını dusundum..
nedir bu --- nun acıklaması ? kurum kodu databasede reff dataya mı tanımlanmamıs :D
[quote=jerfin;159280]bilanço dönemine giriyor olduğumuzu aklınızdan çıkarmayın arkadaşlar.. stoplarınıza dikkat edin..üüü[/quote]
faydalı ve güzel hatırlatmalar yapan herkeze tşk.ler...