-
[quote=Strategist;159331]Onu üstatlar bilir. Ben yine sadece FDOW'a bakmaya devam ediyorum. Az önce FDOW küskü yaptı, 5 saniye sonra aynen bizim VOB da. Bu aradaki 5 saniyede eli hızlı olan, short'unu anında giren 150 puan tırtıkladı... Daytrading için FDOW'dan güvenilir indikatör görmedim daha...[/quote]
matrix benim fdow geçikmeli veriyor bu haftadan beri o yüzden fdow takip edemiyorum
-
ıngıltere ekonomısınde ceyreklık bazda dusus egılımını altıncı ceyregınde de
surdurdu. ıngıltere`de ekonomı temmuz ıla eylul ayları arasındakı donemde
ekonomı analıstlerın beklentılerının aksıne daralma yasadı.
ıngıltere ulusal ıstatıstık ofısı ons`un acıklamasına gore yılın ucuncu
ceyregınde gsyıh verısı bır oncekı ceyrege gore yuzde 0.4 oranında gerıledı.
Bır oncekı yılın aynı donemıne gore ıse gsyıh`da yuzde 5.2 oranında dusus
yasandı.
Beklentıler ıngıltere ekonomısının yılın ucuncu ceyregınde ceyreklık bazda
yuzde 0.1 oranında buyuyecegı yonunde ıdı.
-matrıks-
-
[QUOTE=Kennym;159338]bu ---- kurumlarının pıyasa yapıcılar olma ihtimali var mı ? bu ıslemlerı bende gecen hafta gordum yanı garıp geldı ve pıyasa yapıcıların ıslemlerı gun sonunda sıfırlandıgı ıcın bu sekılde ıfade edılebılecegını dusundum..
nedir bu --- nun acıklaması ? kurum kodu databasede reff dataya mı tanımlanmamıs :D[/QUOTE]
saat kaçta hangi fiyattan kaç adet işlem geçmiş karşsıında kim varmış yazarsanız FX2000den bakayım kim olduğu belli olur
-
[QUOTE=mavi;159335]Sayın enorton,
64.475 rakamını verenlerden biri de bendim. Akabinde açıklama olarak B=A*1.618 e tekabül eden yerdi; fakat sayımı değiştirmeyi ve 1,2 diye saymayı uygun buldum diye belirtmiştim. 3=1*1.618 64.475 oluyordu yeni sayımda (15.10.09, 19:54--1032. mesaj). Genelde 5 tepesi 3 tepesinden büyük olduğundan bu geçiş şaşırtmamakla beraber, uzun değildim. Nedeni ise ''Son söz; borsada kesinlik yoktur. Türev piyasalarda at koşturan ise bunu 100 kez yazmalı, 300 kez tekrar etmelidir.'' diye belirttiğim cümlemde yatar. Perspektifime göre yukarı marj uzun girmeme yetecek kadar değildi.
Açıklama alındığımdan değildir.
Bol şanslar hepimize...[/QUOTE]
Sn mavi sözüm asla size değildi :) 65475 eski tepe olduğu için söylemiştim... 65200 geçilemez tepe diye geçen hafta ortaya çıkan boz bir arkadaş var sözüm de onaydı :)
-
yaf su stopp loss ve aga yok piyasa var fikirlerini kim kafama soktu :D
acilen degismem lazım.. eskı halim daha iyiydi.. inadım inat takılıyodum.. su hale bak yamuldu pıyasa.. pifff.... gittik gene stopladık yukarda..
acilen 1000- 2000 degisim aralıklı stop olayında disiplin sahibi olmalıyım.. kucuk stop hep goturuyo hic fayda saglamıyo.. :D:D:D
-
bozayı mı ne vardı 5-10 gün evvel burada ahkam kesti 65.200 tepe diyordu.al sana tepe!
bu piyasa kaç bozayı harcamış haberi var mı acaba bu elemanın?
-
65200 altında 64800 yeresine gider bura emme 65200 altı olmazsa ayva formeyşını tekrar yukarı :::
-
tüm periyotlar halen alışta kalmaya devam ediyor..
bugün 65500 üstünde güçlü bir haftalık kapanış yapmalı piyasa..
vade sonu ve yurtdışı etkiside cabası..
zemin futbola elverişli,goller bekliyoruz :)
stop seviyem 64675 e yükseldi..
-
[quote=ordi;159340]matrix benim fdow geçikmeli veriyor bu haftadan beri o yüzden fdow takip edemiyorum[/quote]
Bir öneri: Ücretsiz FX2000 kullandıran bir aracı kurumda hesap açarsınız. Sadece FDOW'u oradan takip edersiniz....
-
[quote=enorton;159343]Sn mavi sözüm asla size değildi :) 65475 eski tepe olduğu için söylemiştim... 65200 geçilemez tepe diye geçen hafta ortaya çıkan boz bir arkadaş var sözüm de onaydı :)[/quote]
Sayın enorton,
‘Açıklama alındığımdan değildir.’ cümlemi paragrafımın sonuna özellikle koymuştum.
Ne demek istediğinizi anlamama rağmen, size hitaben yapılmış açıklamam, resme nasıl baktığımın paylaşılması ile ilgilidir.
Bol şanslar hepimize…
-
No haşhaş, no heroin.:::
2 Sistem flat (birisi ana ziestem), 1 Sistem long, SW portföy boş, UV portföy short.
-
[QUOTE=sazan;159350]No haşhaş, no heroin.:::
2 Sistem flat (birisi ana ziestem), 1 Sistem long, SW portföy boş, UV portföy short.[/QUOTE]
abi dün ruyama girdin gı hayırdır inşallah şinci hatırladım gayri ::: Ben inatlan cort tutuyodum ....sende beni uyarıyodun ... bak efiksçi piyase yukarı getcek dikkat et .... seni diynemedim sonram kotu oldu sonu :::