[QUOTE=sazan;159350]No haşhaş, no heroin.:::
2 Sistem flat (birisi ana ziestem), 1 Sistem long, SW portföy boş, UV portföy short.[/QUOTE]
Sn sazan uv portfoyun stop loss değerine giderek yaklaşıyoruz :(
Printable View
[QUOTE=sazan;159350]No haşhaş, no heroin.:::
2 Sistem flat (birisi ana ziestem), 1 Sistem long, SW portföy boş, UV portföy short.[/QUOTE]
Sn sazan uv portfoyun stop loss değerine giderek yaklaşıyoruz :(
425 den deneysel bir şort çalışması, hafif endi varhol tarzında..
no haşhaş, no hero-inn, az marihuana, çok women... :)
no hero-inn (kahramanlığın lüzumu yok manasında)
pörfekmi lem bambık... (bugün şivem trakya yerelerine çekiyor biraz..o yüzden bambık)
[QUOTE=YAVUZHAN;159347]tüm periyotlar halen alışta kalmaya devam ediyor..
bugün 65500 üstünde güçlü bir haftalık kapanış yapmalı piyasa..
vade sonu ve yurtdışı etkiside cabası..
[B]zemin futbola elverişli,goller bekliyoruz[/B] :)
stop seviyem 64675 e yükseldi..[/QUOTE]
[url]http://video.ak.facebook.com/video-ak-sf2p/v6812/160/76/101521289863760_10808.mp4[/url]
Böyle goller olsun ama...
[quote=fXci;159351]abi dün ruyama girdin gı hayırdır inşallah şinci hatırladım gayri ::: Ben inatlan cort tutuyodum ....sende beni uyarıyodun ... bak efiksçi piyase yukarı getcek dikkat et .... seni diynemedim sonram kotu oldu sonu :::[/quote]
Bak dostum, 44.4 maliyetli shortları, vade değişimlerinde yenileyerek hala tutuyorum. Stop loss 88.8 dedim. Tüm yılın emeğinin ve karının yarısını bu namıssız shortlara yatırdım (/batırdım). (Şu anda buradaki zarar tüm karın 1/3'üne düşüyor ama yinede yazık)
Belki geçen hafta bu yazdıklarımdan dolayı rüyana girmişimdir. Ak sakallı dede misali. (Stop loss'u saptarken önceki karlarım kadar zarar sakın demeyin ve kendinize haddinden fazla güvenmeyin.)
Yeryüzünde muteber bir nesne yok teknik analiz gibi, olmaya teknik analiz cihanda istikrarlı bir sistem gibi.... Astatin the JR Systemer :)
Sistemden "diskinenlerin" sayısının artması vesilesi ile eski bir özdeyişi hatırlatayım dedim..
Bazı yorumları da peşinen kesmek için; sistem her zaman eşit değildir mekanik sistem..sistem is a perfect combination of the tools which allows you easily realised profit... doğrumu lem bambık
[quote=enorton;159352]Sn sazan uv portfoyun stop loss değerine giderek yaklaşıyoruz :([/quote]
DJI 10.300 üstü 1 hafta kapalı kalırsa, üüüüwwwww. Görürüz o zaman.
[quote=sazan;159357]DJI 10.300 üstü 1 hafta kapalı kalırsa, üüüüwwwww. Görürüz o zaman.[/quote]
Olsun abi. Dow %50'yi geçse de olsa olsa %61.8'de takılır döner. Sonsuza kadar çıkacak değil ya bu meret...
sistemin bağırsakları 100 puan aşağıda sat olabilir deyor..emme ben risk alıp 425 den az şortşayn...misal bu sistemsiz ve riskli bir hareket..oysaki eski bir atasözü derki,
Dont make risky, take a whisky. If you make risky, gelir küskü... :)
Yaww 15 gün yurdışına çıkıyorum iş vesilesiynen, o yüzden ingilizca pratik yaporum..kusara galmayın
[quote=Astatin;159359]sistemin bağırsakları 100 puan aşağıda sat olabilir deyor..emme ben risk alıp 425 den az şortşayn...misal bu sistemsiz ve riskli bir hareket..oysaki eski bir atasözü derki,
Yaww 15 gün yurdışına çıkıyorum iş vesilesiynen, o yüzden ingilizca pratik yaporum..kusara galmayın[/quote]
Şehsen 3 yıldır hiç 15 gün boyunca piyasada aktif olamayacağım bir durumda olmadım. Hayal de edemiyorum. Sabırlar dilerim... :..:
[quote=Astatin;159356]Yeryüzünde muteber bir nesne yok teknik analiz gibi, olmaya teknik analiz cihanda istikrarlı bir sistem gibi.... Astatin the JR Systemer :)
[B][U]Sistemden "diskinenlerin" sayısının artması vesilesi ile eski bir özdeyişi hatırlatayım dedim..[/U][/B]
Bazı yorumları da peşinen kesmek için; sistem her zaman eşit değildir mekanik sistem..sistem is a perfect combination of the tools which allows you easily realised profit... doğrumu lem bambık[/quote]
Sistemlerin iyi olduğunu göstermek ve sistemlere sevgiyi artırmak amacıyla (Sevelim, sevilelim dimi.). Ana olmayan (fakat portföyümü yönettiğim 3 sistemden biri) ve halen longda olan sistemin son 4 ay getiri grafiği. (Sinyalleri bilinçli olarak aramızda pala (lar) varsa (sistemi çözmeye çalışmasınlar) diye saklamaya çalıştım. Gusura bahmayın.)
38 Karlı, 26 Zararlı trade. %79.18 Kar. 3.04 Ort Kar/Ort Zarar. (Son 4 ay)
Hemen sn Abka yazarsa diye yazayım. [U]Opt[/U] yok. Son 2 yıla yakındır koduna dokunulmadı.(Bu anlamda bakir :::)
[URL="http://img8.imageshack.us/i/vobsystem.png/"][IMG]http://img8.imageshack.us/img8/2474/vobsystem.png[/IMG][/URL]
[QUOTE=Astatin;159359]sistemin bağırsakları 100 puan aşağıda sat olabilir deyor..emme ben risk alıp 425 den az şortşayn...misal bu sistemsiz ve riskli bir hareket..oysaki eski bir atasözü derki,
Yaww 15 gün yurdışına çıkıyorum iş vesilesiynen, o yüzden ingilizca pratik yaporum..kusara galmayın[/QUOTE]
Astatin nereye cikiyorsun? Benim yerelere gelirsen (kisa bir süre icin daha Almanya) rakilar benden:)
UK'de berbat ekonomik gösterge açıklandı, adamlar +%1,2
Onların da kendi Pala'ları var, belli oluyor...