-
[quote=YAVUZHAN;159373]yinede çalıştığına inancım tam benim..
şimdi bu krizin kaynağı amerika olunca onların geri alış konusunda daha nazlı olmalarıda gayet doğal..
dax ta abd den önde bu konuda..onlarda daha seri geri alış yaptı..
yani mantıklı sebepleri yok değil geri kalmalarının..[/quote]
Ben de aslında bu iş bittiğinde, mesela 6 ay sonra şimdi olan biteni mantıklı bir şekilde açıklayabileceğimize ve doğru EW sayımını bulabileceğimize inanıyorum. Hatta eminim "Ya o zaman kör müymüşüz de tepeyi görememişiz" deriz. Nasıl ben şu an Mart'daki dibi nasıl anlayamadım diye saçımı başımı yoluyorsam aynen öyle...
Ancak her zamanki gibi grafiğin solunu ve ortasını yorumlamak çok kolay, sağ tarafta ise işler zorlaşıyor. Şahsen değil 1-2 hafta, yarın ne olacağına dair bile hiçbir fikrim yok. Sadece gün içinde tepeye benzer birşey görürsem short giriyorum, dibe benzer birşey görürsem de long giriyorum, başka da yapacak birşey gelmiyor aklıma....
-
[quote=VOBiX;159372]hem statik hem de artı araba. .dng[/quote]
ben statik..araba dinamik..işe yürüyerek mi gidip gelem tokobaüüü ha işyeri eve 1-2 km olursa oda olur
-
[quote=sazan;159350]No haşhaş, no heroin.:::
2 Sistem flat (birisi ana ziestem), 1 Sistem long, SW portföy boş, UV portföy short.[/quote]
Sayın sazan,
'SW portföy boş' u, artık SW'e göre trade etmemek üzere boşalttım anlamı mı çıkartalım.
Bol şanslar...
-
[quote=ordi;159371][CENTER][B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]DUYURU!!![/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[B]Değerli Okurlar[/B]
Şahsen tanıdığım ve kurumsallığına teminat vereceğim bir medya şirketi aşağıdaki niteliklere sahip eleman arıyor. Kurumun ismini vermem. Ücret piyasa şartlarında. Bana gelecek tüm CV’ler aynen kuruma gönderilecektir. Seçimi yapacak ben değilim, dolayısıyla beni aramayın, ön elemeyi geçenleri kurum doğrudan arayacak
[B]İŞ'TE FIRSAT[/B]
1. En az 1 yıldır sermaye piyasasında çalışıyorsanız,
2. Üniversitede ekonomi, finans ya da işletme öğrenimi gördüyseniz,
3. Aracı kurum ya da banka tecrübeniz varsa,
4. Radikal bir kararla "kariyerime medyada devam etmek istiyorum" diyorsanız
[B]İŞ'TE FIRSAT[/B]
Türkiye'nin önde gelen bir haber kanalı piyasa gelişmelerini ve ekonomi haberlerini sunacak bayan ekonomi Spikeri arıyor
[B]Atilla Yeşilada[/B]
[B]Not: cinsiyet uymuyor ama seni tanıyınca bundan vazgeçebilirler belki:..:[/B][/quote]
bu muhtemelen HABERTÜRK-BLOOMBERG ekonomi kanalı için eleman arayışı.
[B][COLOR=red]4. Radikal bir kararla "kariyerime medyada devam etmek istiyorum" diyorsanız[/COLOR][/B]
yukarıdaki cümleden anladık efenim :..:
-
sistem alda, indikler uyumsuz, fiyat sıkışıyor..pis bir hareket gelmekte sanırsam
[IMG]http://i37.tinypic.com/k1oxoy.jpg[/IMG]
-
[quote=Strategist;159367]IMF tüyosu fos çıktığına göre borsacıözgür'un yalıda oturan 40.000 $ maaş alan tanıdığının pozisyonu boşalmış olabilir... Benden söylemesi ... :..:[/quote]
fosu mosu boşver.. neredeyiz? 65xxx'lerdeyiz.. hem de 12 Ekim'den beri 65xxx'i 8.defa görüyoruz.. sezarın hakkı sezara hesabı.. :D
umarım borsacı_özgür de pozisyonunu buralara taşımıştır.. :..:
[B]Yaşar Erdinç de bakın bugün neler yazmış..[/B]
..
[I]Şimdi içeriye dönüp bazı haberlere bakalım;[/I]
[I]Önceki gün Merkez Bankası Başkanı sayın Durmuş Yılmaz nihayet açıkladı. IMF ile anlaşma falan yok. Yani bu işten artık kurtulmamız gerekiyormuş.[/I]
[I]..[/I]
[B]Bir açıklama oldu da biz mi kaçırdık acep? :o
[/B]
-
sevgili agam....
gidişin ola gelişin olmaya...sürüm sürüm sürünesin....lehmandan beter olasın....yıldırımlara çarpılasın....demircinin metresi oldun....evlilik yüzü görmüyesin....usagların deccal dogsun...allah belanı versin....
-
Bu arada yarışmayı unutmadım..YD na çıkıyor olmam olası ödülden vazgeçtim anlamına gelmez. (CC: Jani)...Vade kapanş tahminim 66075 di...Efiksçi sana vekalet brakıyorum. Ban kazanırsam 10 kontratımı (tercihen şort) jani den alıver
-
[quote=Astatin;159385]Bu arada yarışmayı unutmadım..YD na çıkıyor olmam olası ödülden vazgeçtim anlamına gelmez. (CC: Jani)...Vade kapanş tahminim 66075 di...Efiksçi sana vekalet brakıyorum. Ban kazanırsam 10 kontratımı (tercihen şort) jani den alıver[/quote]
yaaaaa...
birde 10 kontrat mevzuu var....
bunu sürüne....bitirecek beni....
-
[QUOTE=jani;159384]sevgili agam....
gidişin ola gelişin olmaya...sürüm sürüm sürünesin....lehmandan beter olasın....yıldırımlara çarpılasın....demircinin metresi oldun....evlilik yüzü görmüyesin....usagların deccal dogsun...allah belanı versin....[/QUOTE]
aga bedduayla guclenıyomus haberın olsun :D
-
[quote=Kennym;159387]aga bedduayla guclenıyomus haberın olsun :D[/quote]
biliyorum...okudukça zekten sekiz köşe oluyordur.....
-
[QUOTE=jani;159384]sevgili agam....
gidişin ola gelişin olmaya...sürüm sürüm sürünesin....lehmandan beter olasın....yıldırımlara çarpılasın....demircinin metresi oldun....evlilik yüzü görmüyesin....usagların deccal dogsun...allah belanı versin....[/QUOTE]
Guzum ömrümde böyle bi beddua görmedim ve de not ettim bi kenara belki bi gün lazım olur. Süpersin ya. Bana bak sen bunu eski türkçe küçük kağıda yaz. Ben bunu muska diye pazarlarım. Sanada % 20 . Ne uğraşalım vobla .okla.:..: