istirahate çekilmiş görüntüsü var piyasanın..
sistemler tüm periyotlarda alda halen.
umarım haftanın son saatine güç topluyordur piyasa :)
bu longlarda badem olursa pite girecem :)
Printable View
istirahate çekilmiş görüntüsü var piyasanın..
sistemler tüm periyotlarda alda halen.
umarım haftanın son saatine güç topluyordur piyasa :)
bu longlarda badem olursa pite girecem :)
asttin patron bana acilen 5000 point lazım ...
[url]http://w9.gazetevatan.com/Aracinda_radyoteyp_olana_kotu_haber/266552/2/Manset[/url]
[quote=Kennym;159390]66025 de benım tahmindi yozgat hatırına.. ::::::::: ama gel gor kı shortla agaya meydan okuyp duruyoz :D[/quote]
yok yok bu şortun riski yok..misal 10 dene kısa açtın...vob düştü..kazandın.. yok vob çıktı mevcuttan katybettin ama bu sefer jani den gelecek 10 kontrat var..maliyetsiz hedge olayı yani :)..bu pozisyonun iki riski var, yarışmada 1 inci olamayabilirsiz, veya olursun ama jani sözünü tutmaz.. bu riskide şöyle satarsın...1 inci olmama riskini şöyle bertaraf edersin; ilk üçe gireceklerle ödülü paylaşma opsiyonu açarsın. bunun maliyeti yok..sonuçta janiyi ortak yemiş olursunuz....jani nin sözünü tutmama riskini ise legal yollardan kimseye satamazsınız :) opsiyon a uygun bir şey değil bu.. anc a mafyaya verrisiniz 5/5 bölüşürsünüz...
yani çark çark Jani nin 10 kontratı üzerine dönüyor, o olmazsa herşey hikaye olur..
Enteresan; aynı işci sınıfı gibi:D:D:D
70000 olursa iyi olur benim için . .heeheh ralli ..
şövalye patron bi destek at şu endeksede 70000 üstüne çıkalım ...
[quote=martoniki;159401]2.sistemimdeki son durum..
[B]tavsiye amaçlı değildir..
sadece bilgilendirme..[/B][/quote]
65300'ü görünce dayanamadı AL verdi a* ..
hadi hayırlısı..
[quote=selçuklu;159406]70000 olursa iyi olur benim için . .heeheh ralli ..
şövalye patron bi destek at şu endeksede 70000 üstüne çıkalım ...[/quote]
şövalye 2 gülücük attımı 70 bindeyiz patron :::
[QUOTE=martoniki;159407]65300'ü görünce dayanamadı AL verdi a* ..
hadi hayırlısı..[/QUOTE]
patron hani 67000 aile fotoğrafı çekecekti ya senin makina .. onu değiştir patron .. 70000 e göre ayarla .. üvvvv .. :D
data falanmı geldi ?
65850 yeresi kabak gıbın duruyor yukarda sıncik ::: oraya gıderse ayaklarına sıkarım PELA nın :::
[quote=selçuklu;159409]patron hani 67000 aile fotoğrafı çekecekti ya senin makina .. onu değiştir patron .. 70000 e göre ayarla .. üvvvv .. :D[/quote]
azıcık kazanıp 10mm balık gözü lens mi alsam acep? hehehee.. :o :D
[QUOTE=selçuklu;159406]70000 olursa iyi olur benim için . .heeheh ralli ..
şövalye patron bi destek at şu endeksede 70000 üstüne çıkalım ...[/QUOTE]
hocam 70000 için benim shortlamam lazım yoksa hayatta gitmez.. ne zman sortlasam 1000 poınts fırlıyo bu zımbırtı.. yaf bi insan 54000 den beri shortlarmı piyasada :D huahauh buna ragmen + dayım bu da acemi şansı olsa gerek :))
şimdi en son shortları 65225 ve 65475 acıp zararla kapattık haliyle.. sımdı aga kararsız gene benı cekmeye calısıyo .. yok ama benı cagıran sese gıtmesem ıyı olur :D