[quote=YAVUZHAN;159410]data falanmı geldi ?[/quote]
FDOW coştu bir an, anında Long girdim, yine 5 saniye sonra bizimki de coştu. Şu FDOW da olmasa kar edeceğim yok harbiden....
Printable View
[quote=YAVUZHAN;159410]data falanmı geldi ?[/quote]
FDOW coştu bir an, anında Long girdim, yine 5 saniye sonra bizimki de coştu. Şu FDOW da olmasa kar edeceğim yok harbiden....
Vade sonu tahmini ile ilgili topiğimiz bile varmış...
[url]http://www.voborsa.com/forum/vob-vade-sonu-uzlasma-lotosu-t5204.html[/url]
tahminen kocaoğlan hala al dadır..
[QUOTE=martoniki;159407]65300'ü görünce dayanamadı AL verdi a* ..
hadi hayırlısı..[/QUOTE]
Bu hangisi macd olan mı yoksa diğeri mi? ikincisi ise o sistem yaş abi zararda...
[QUOTE=jani;159375]sevgili agam...
üç gündür sürekli dövüyorsun....bobreklerim agırıyor....etlerim mosmor....hormonal dengem tümden bozuldu....hafızamda yankılanmalar var....bebeklik dönemim aklıma geliyor....sagmıyım ölümüyüm bilmiyorum....allaha revamı yaptıgın...küstüm sana...[/QUOTE]
Ulen PALA mundar etme kuzuyu!
[quote=enorton;159418]Bu hangisi macd olan mı yoksa diğeri mi? ikincisi ise o sistem yaş abi zararda...[/quote]
ahanda sat verdi.. :::
[quote=Strategist;159414]FDOW coştu bir an, anında Long girdim, yine 5 saniye sonra bizimki de coştu. Şu FDOW da olmasa kar edeceğim yok harbiden....[/quote]
nerden izliyorsunuz fdow'u? matriks 1-2 sn gecikmeli yolluyo zaten öyle bir anda cosma oldugunda zaten emirler iletilmiş oluyor büyük eller tarafından
550 de süper bir NU yakaladım..şort artturdum
long devam .. ralli ..
[QUOTE=Astatin;159424]550 de süper bir NU yakaladım..şort artturdum[/QUOTE]
yemişim NU yu patron .. ralli .. sistem alda değilmi senin .. ?
[quote=Astatin;159424]550 de süper bir NU yakaladım..şort artturdum[/quote]
gelecek bir haberle ne NU takar ne de PU bu vicdansız pela... :D
[QUOTE=ordi;159371][CENTER][B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]DUYURU!!![/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[B]Değerli Okurlar[/B]
Şahsen tanıdığım ve kurumsallığına teminat vereceğim bir medya şirketi aşağıdaki niteliklere sahip eleman arıyor. Kurumun ismini vermem. Ücret piyasa şartlarında. Bana gelecek tüm CV’ler aynen kuruma gönderilecektir. Seçimi yapacak ben değilim, dolayısıyla beni aramayın, ön elemeyi geçenleri kurum doğrudan arayacak
[B]İŞ'TE FIRSAT[/B]
1. En az 1 yıldır sermaye piyasasında çalışıyorsanız,
2. Üniversitede ekonomi, finans ya da işletme öğrenimi gördüyseniz,
3. Aracı kurum ya da banka tecrübeniz varsa,
4. Radikal bir kararla "kariyerime medyada devam etmek istiyorum" diyorsanız
[B]İŞ'TE FIRSAT[/B]
Türkiye'nin önde gelen bir haber kanalı piyasa gelişmelerini ve ekonomi haberlerini sunacak bayan ekonomi Spikeri arıyor
[B]Atilla Yeşilada[/B]
[B]Not: cinsiyet uymuyor ama seni tanıyınca bundan vazgeçebilirler belki:..:[/B][/QUOTE]
Nasıl ulaşacağız Atilla yeşilada'ya! MAili telefonu adresi var mıdır?