[QUOTE=VOBiX;159428]Nasıl ulaşacağız Atilla yeşilada'ya! MAili telefonu adresi var mıdır?[/QUOTE]
bayan eleman diyo vobix sen bayanmısın .. ?
Printable View
[QUOTE=VOBiX;159428]Nasıl ulaşacağız Atilla yeşilada'ya! MAili telefonu adresi var mıdır?[/QUOTE]
bayan eleman diyo vobix sen bayanmısın .. ?
[quote=selçuklu;159426]yemişim NU yu patron .. ralli .. sistem alda değilmi senin .. ?[/quote]
sol taraf boşalıyor gibi patron.. 65350 en yakın durak sankim... :(
[QUOTE=enorton;159391][url]http://www.ensonhaber.com/teknoloji/236307/tek-sarj-aleti-geliyor.html[/url]
Sonunda akıllarına geldi :)[/QUOTE]
Tek şarj aleti kapitalizme ters.
Evde 3 adet farklı model cep teledonu olsa 3 tane şarj aleti alacaksın ama tk şarj aleti olursa bir adet oalcak. (Orjinallerin vadesini dolruduğu varsayımı altında)
[quote=selçuklu;159426]yemişim NU yu patron .. ralli .. sistem alda değilmi senin .. ?[/quote]
alda patron...::::..:
[quote=Strategist;159414]FDOW coştu bir an, anında Long girdim, yine 5 saniye sonra bizimki de coştu. Şu FDOW da olmasa kar edeceğim yok harbiden....[/quote]
FDOW'un kankisi DAX'ı da izlemek kafi gibi.. :o ;)
[quote=Astatin;159432]alda patron...::::..:[/quote]
ama 150-200 puan aşağıda pis sat verir...ya çıkarsa hesabı
[QUOTE=selçuklu;159429]bayan eleman diyo vobix sen bayanmısın .. ?[/QUOTE]
Bayan arkadaşlar var onalrın kurtulmasına bari yardımcı olalım aracı kurum zulmünden.
[quote=VOBiX;159428]Nasıl ulaşacağız Atilla yeşilada'ya! MAili telefonu adresi var mıdır?[/quote]
senin için baktım ama [url]www.bilgeyatirimci.com[/url] da okudum bu haberi kendisi [url]www.emdas.com[/url] da çalışıyormuş oraya bak istersen
[quote=VOBiX;159431]Tek şarj aleti kapitalizme ters.
Evde 3 adet farklı model cep teledonu olsa 3 tane şarj aleti alacaksın ama tk şarj aleti olursa bir adet oalcak. (Orjinallerin vadesini dolruduğu varsayımı altında)[/quote]
Maliyet düşürme ve ambalaj küçültmenin bir yolu olarak akıllıca bence..
Adaptör harici satılsın.. Ev adaptör çöplüğü oldu a*.. hehehehe... :D
küskü on the way...
Endeks teknık analızı
endeksın ılk adım hedefı 52.250 olarak gelısebılır.
Endeks guclu seyrını korumakta.
Dar batta da olsa endeksın olumlu seyrı tum avrupa borsalarında oldugu
gıbı surecı desteklıyor.
Son 2.5 saatte olusan kucuk bayrak formasyonu endeksın ılerleyen 40
dakıka ıcınde 51.800 sevıyesını gecme ıstegının olabılecegı
soyleyebılırız.
ılk yarıda endeksın 500 puanlık bır bant aralıgında sıkısmıs olması ve
51.300 uzerınde kalması ılerleyen saatler ıcınde ılk adımda 52.000 ve
ardından 52.250 denemesı getırebılır
halıl recber-f.emre recber
[SIZE=4]Son 2.5 saatte[/SIZE] olusan kucuk bayrak formasyonu endeksın ılerleyen [SIZE=4]40[/SIZE]
[SIZE=4]dakıka ıcınde[/SIZE] 51.800 sevıyesını gecme ıstegının olabılecegı
soyleyebılırız.
halıl recber-f.emre recber[/quote]
arkadaşlar H.R. en hasta olduğum durumu dakika ve saat olarak çıkacak düşecek demesi bi de saniye verse dört dörtlük olurdu:..: