15:30'da Bernanke'nin konuşması başlar başlamaz FDOW tavana zıpladı. Adamdaki fors acayip... :..:
Printable View
15:30'da Bernanke'nin konuşması başlar başlamaz FDOW tavana zıpladı. Adamdaki fors acayip... :..:
375 long denemesi piyasa çökecek 5 dkdan :D
[quote=selçuklu;158713]sorma patron .. hipnotize etti benide pala ..[I][B]tepe yuvarlak baskı var falan diye geyik yapıyoduk a* .. .. [/B][/I]gösterdi pala tepeyi heehhe ....:::::::::.boks..boks.[/quote]
selçuklu patron aklıma geldikçe okuyorum ve gülüyorum hala.. :D :D :D
bugün [B]F.A.Q.[/B] modu en iyisi sanırım.. :o
çok pis verecekler..vermeye yetişilemeyecek..o derece bir küskü yani...
[QUOTE=ordi;159436]senin için baktım ama [url]www.bilgeyatirimci.com[/url] da okudum bu haberi kendisi [url]www.emdas.com[/url] da çalışıyormuş oraya bak istersen[/QUOTE]
Adam yazmamaış mailini ben buldum başka yerden [email]ayesilada@gmail.com[/email]
apsd - 6000 e geldi birazdan yukselırse şaşırmam düşerse de şaşırmam ben hiçbişeye şaşırmıyorum artık :::::::::
fdj 10059
[QUOTE=ordi;159439]Endeks teknık analızı
......
[COLOR="Red"][B]halıl recber-f.emre recber[/B][/COLOR][/QUOTE]
HR oğlanı yetiştirmeye başlamış.
Bernanke coşturdu fdow'u...
Bizim Pala tuvalette galiba, hala tepki vermedi... :..:
[QUOTE=ordi;159443]bu düşüş geçici mi? yoksa gerçek küskü mü?[/QUOTE]
Altın doalr ve faize bakarsan afilli bir küskü gelecek gibi ama borsa bana ne benim dinamiklerimden ben bildiğimi okurum havasında.
[quote=VOBiX;159460]HR oğlanı yetiştirmeye başlamış.[/quote]
kardeşi olmasın genç duruyor :)
[QUOTE=selçuklu;159448]flam bayrak farketmez .. bayrak kalksın gol olur tahminim .. ralli .. 375 uzun devam ..[/QUOTE]
Bayrak kalakrsa gol saylanmaz ofsayt olur .dng